Професионални серии за коса - 20

• 48 407
  • 664
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
Кажете някой хубав шампоан за мазна и тънка коса, за приятелка, нетретирана коса, чудя се между  http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Se … nce-Shampoo-250ml и http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Pu … rce-Shampoo-250ml
Може и други предложения   bouquet
За тънка мога да ти препоръчам серията за обем на Лореал,забелязала съм че всички шампоани за обем са подходящи и за мазни коси на мен досега не ми се е случвало от шампоан за обем да ми се омазни по-бързо косата

има логика, ако става въпрос за продукти, които действат на принципа - остъргване на  косъма - за да го правят летлив, но има друг тип козметика за обем, която е от типа боди мейкинг и там  косъмът стои като раздут и се уплътнява отвън - например - боди мейкинг серията на Лакме (синята)  newsm78

иначе за лореалската волюм експанд (зелената) - без да съм я пробвала - от описанието на това как действа - оставам с идеята, че е от първите - с остъргването  Hug

# 436

А що се отнася до фалшива козметика... Работих като счетоводител за магазини зареждащи от Китай и всички купуваха с идеята, че са оригинали. Отделно съм купувала една и съща марка при в Б-с и в Германия/Франция и т.н и има голяма разлика.  Случвало ми се е да си поръчам, да платя и изобщо да не дойде  Cry та съм доста скептично настроена.

Предполагам, че са купували стока, но тя не е била козметика  Laughing Марките козметика са хиляди, с десетки артикули, трябва да се имитира нещо, което е много сложно за производство и трудно за продаване и затова не се прави. Не е рентабилно да се фалшифицира козметика,  и това ни пази - че не е лесно. Иначе наистина щеше да се навъдят какви ли не неща.

Лесно е да произвеждаш флашиви парфюми с огромно търсене и неопасни за здравето само като смесваш алкохол и аромат, съвсем друго да произвеждаш козметика и да смесваш суровини.

Ралика в качеството може да има в мас-маркета и то в продукти, произведени от големите компании, знаем ги кои са. Но ми е смешно някой да говори, че Гарнието или Пантена са различни в България и Европа, то въобще за какво качество говорим.

# 437
  • в 1001-та нощ
 Hugи аз това предположих и затова попитах за каква козметика става въпрос все пак  Hug

# 438
  • София

има логика, ако става въпрос за продукти, които действат на принципа - остъргване на  косъма - за да го правят летлив, но има друг тип козметика за обем, която е от типа боди мейкинг и там  косъмът стои като раздут и се уплътнява отвън - например - боди мейкинг серията на Лакме (синята)  newsm78

иначе за лореалската волюм експанд (зелената) - без да съм я пробвала - от описанието на това как действа - оставам с идеята, че е от първите - с остъргването  Hug

Мерси много за разяснението!На Лакме засега нищо не съм пробвала.Ползвала съм на Керастаз и Тиги.Също ми е интересно този на CHI как действа.

Ти за тънък косъм (ген ми е) какво би препоръчала,искам да изглежда по-плътна,обемна.
Благодаря  Hug

# 439
  • в 1001-та нощ
серията на лакме ще ти хареса, косата стои сочна после, аз ползвам и пяната - като се комбинира
 с шампоана и маската - леко изсушава и не стои така влажно напомпана

специфично е дали на човек ще му хареса  Hug

за финиш има и спрей - с него предполагам ще е по-добре, но аз имам други текстуриращи и ми се искаше да взема една пяна  Peace

# 440
  • София
a.l.e.n.a, не ползвам други продукти, освен фиберсютика newsm78 Преди след шампоан слагах една маска, за да се разресва лесно косата и после балсам без отмиване само в краищата на Тиджи. Той също е и за термозащита мисля. И след това нанасям фиксатора и суша Rolling Eyes

# 441
  • в 1001-та нощ
 newsm78 нямах предвид едновременно с фиберсютик, а като редуване  newsm78

примерно днес сластисайзер и протеин, след 2 дни или когато я миеш по-маслена маска, на следващото фиберсютик и така ...  newsm78

ампулите дойдоха Wink)) 10 пъти казах - да не пазят всичките за  мен, защото ще взема 5-6 бр, а другите да са на разположение на др. хора, 1 бр= 8 лв  Peace

# 442
  • София
Оо,нее Laughing Нищо друго не ползвам, косата ми е просто изтъняла в краищата и като цяло искам малко повече плътност, иначе не е изтощена и мисля, че няма нужда от толкова много неща Hug Преди много я тормозех с бои и изправяне и може би за това изтъня, но като цяло доста си подобри вида след толкова години. Поддържах я с всякакви маски и не знам още какво и се повъзстанови.Сега гледам да се мажа само с безамонячна боя, а и съм с тъмна коса, почти черна Simple Smile В смисъл - не я обезцветявам, не я изрусявам..Има си и доста блясък... Rolling Eyes

# 443
  • в 1001-та нощ
 Peace Hug успех в грижите   bouquet

# 444
Люлякова, помня, че преди време си беше купувала Pureology. Доволна ли си?

Поръчах си серията за обем, иска ми се лятото косата ми да е по-лека, но впоследствие забелязах, че явно концепцията на марката е грижа за боядисаната коса; всичките продукти са рекламирани като запазващи цвета. А моята коса не е боядисана, чудя се дали направих правилния избор.

Не знам дали е коментирано, не съм чела последните ви постове днес, но във feelunique има намаление на всички продукти за коса с 15 %. Трябва само да се използва кодът: 15OFFHAIR
Намалението важи само днес.

# 445
примерно днес сластисайзер и протеин, след 2 дни или когато я миеш по-маслена маска, на следващото фиберсютик и така ...  newsm78
Между другото аз точно по същия начин, както е написала Алена и както ме беше посъветвала, се грижа за косата.  Peace
А еластисайзера не е с добавен аромат, но е с аромат, мирише на чист зехтин.  Mr. Green

# 446
Благодаря за съветите, на шампоана за обем се спряхме Simple Smile

# 447
  • в 1001-та нощ
 Joy hahaha различните видове зехтин миришат различно - в зависимост от това - къде е произвеждан (Гърция, Турция, Испания ....) - т.е. от какъв материал  (сорт), как .... кой способ .....

през бременността се сдобих с непоносимост към тази миризма и малкият не желае да консумира  Tired дано е временно и при двамата  Embarassed

за сега ми понася само един гръцки с орехов аромат  newsm78

но пък еластисайзерът не ме впечатли с такава миризма  Rolling Eyes  newsm78  Hug

# 448
Аглая, много ми допаднаха Пюреолоджи. Ползвала съм шампоана и маската от серията за изтощени коси и безсулфатния шампоан. Шампоаните са невероятни, но серията за обем не познавам.  

# 449
  • София

Благодаря ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт