ЮЛИ 2007 !!!

• 28 089
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Привет  Hug Минавам да се похваля с щерката Яна, която се роди на 30 май. Ето малко снимчици от нас: http://zorreto.multiply.com/photos/album/38/Yana#  Simple Smile

# 136
ЕЕЕл Зори, честито - жива и здрава да ви е Яна, сега ще гледам снимки, сигурна съм, че е бонбон като батко си  Simple Smile

Нашия парк е в ужасно състояние, възмутена съм. От два месеца прават алеите, с павета, за да е по-бавничко. Мислех, е докато се върнем от море ще е оправен, гледам днес изкъртили плочките от кръговото, нови ще слагат. Старите си бяха добре и тези пари можеха за нещо друго да се дадат, като например за детска площадка, от която паркът има нужда. нямам нищо против да се озеленява, ама малко в повече ми идват зеленийките и треволяците (та сега и езеро проектирали) при положение, че за децата нищо няма - паркът Гео Милев е това (това цза търсачките го пиша) - най-глупавият и неподходящ за деца парк!!!!! Абсолютно показно за това как могат да се изхарчат една камара пари, без да се направи нищо за децата...

Цитат
С какво си миете баните? Аз снощи се измъчих с един спрей за бани Саво - пръсках, пръсках, все ми малееше, оказа се, че са ми свършили другите препарати и довършвах с универсален на Фрош и накрая даже един стар душ-гел на Кая  

фрош цитрус, който е като циф на практика и една гъба-ръкавица, няколко лв. струва от фантастико. По принцип е ца тяло, но на мен ми е идеална за чистене, перфектно чисти и е много лесно с нея

# 137
днес изкъпах Юлиян в морето.  Времето е супер. Мия банята с Циф, тоалетните с Циф и Доместос.

# 138
Зори много сте сладки!Сашко си е същия само по-голям веднага го познах,очите му са си уникални!Честито сладка бебка Яна!  Hug
Е Бубе супер,браво!
И аз мия със същото,Циф и Доместос,ако е взел нещо ароматизирано Д. смесвам,той купува и патета за тоалетна много и различни.Всеки месец пръска със Саво в банята,мен ми става лошо от него,голяма отрова е.
Ние ей сега се прибрахме от сутринта до ей сега.Да видим ще спи ли някой или след два часа сме пак навън.

# 139
  • София
Зори, честита радост, да ви е жива и здрава малката сладурана! Сашко как се чувства?

При нас изненада - имало в една от другите групи дете със скарлатина, а те в петък бяха сборна Confused Днес не е било на градина, но май няма да я пускаме тази седмица, макар че не знам дали има смисъл при положение, че е ходила в петък и днес. Не знам какви са инкубационните периоди, отивам сега да чета...

# 140
  • На края на вселената!
Айка, не бързай да се шашкаш. дай й повече плодове и зеленчуци да вдигне имунитета. Дано няма нищо  Praynig

Зори, чудно бонбонче е Яна! Да ви е жива здрава и обичана! Сашко е много, много голям. А теб едва те познах.

Аз чистя с Циф и един двуфазен цилит(новият Цилит Бенг не ме впечатли), а за тоалетната нещо от патетата, каквото имам като гел.

# 141
  • София
Според педиатъра обикновено бързо се проявяват симптомите и щом досега не е имала признаци е много малко вероятно да се зарази, даже и ако ходи на градина. Ще видим. То какво да се шашкам - ако ще се боледува, ще се боледува и това е, какво да се прави.

# 142
  • София
Прибрахме се изморена съм.Радослав си притисна пръста на един камък не е много но рева,след час увисна на единия си крак надолу с главата на въжето на щората ooooh! ooooh!
Отивам да ги слагам да приключва този ден.
Зори честито  bouquet
Четох ви незадълбочено утре ще ви препрочета

# 143
Здравейте! Виждам вече има много нови бебета - да са ви живи и здрави!

# 144
  • sf
ООО Иве, тъкмо си мислех да не си се заселила при  баба свеки  Joy

Гръмна ми главата , ама изгледах всичко от Стъклен дом  Mr. Green
Асен Блатечки много взе да ме кефи, преди въобще не го харесвах

# 145
здравейте
Зори честита дъщеричка, много е сладка и мъничка  Heart EyesПиши по често  Hug
Ние решихме да си удължим престоя до събота , да компенсираме трите кофти дена с времето  Mr. GreenБраво Бубе, аз още не смея да го топна, ще опищи плажа  Laughing, а и днес имаше много водорасли заради вчеращният дъжд.
Шуши дай телефон на лични за да се видим  Hug

# 146
Зори, честито! Яна е много сладка и финна  Grinning  Hug
Ей, Мама му  -здрасти  Grinning Пиши как сте  Hug

# 147
  • sf
ДУ

От днес се забранява писането на пост в темата с по-малко от 4 изречения  Joy много скучно нещо  Mr. Green

Честит рожден ден на Кристиян! Да е жив и здрав и да радва цялата рода!   bouquet

Мойте ги чакам днес, крайно време е да пооправя из нас, ще имам и приключение- трябва да отида до офиса, чак сега осъзнавам колко е неудобен гр. транспорт за хора с проблеми  Confused

# 148
Честит рожден ден на Криси!Много радост,добри приятели и много подаръци!Весел празник!  newsm59
Честито и на Теди буболечката,много здраве и хубави неща!   bouquet
Вчера спах с децата и вечерта си легнах рано та сутринта в 6ч. бях будна ,ей затова необичам да спа на обед.
Вики гадно е с травма по гр. транспорт,особено слизането на мен ми е кошмар,само метрото е ок.
Иве,инъче добре ли изкарахте,разнобрази ли се?
Айде и днес влачене.

# 149
  • София
Честито на Криси,много здрав и щастлив  bouquet
Яна хич.
Днес не им се ходеше в клуба ама имам много неща да сврършя за 2 часа
Кучето е с възпалено ухо много,стискайте палци че неможем така да го оставим в събота.Моя мц още го няма Twisted Evil май от яденето закъснява когато съв под 65 е редовен Twisted Evil
Зайо кога е следващата дата за твоята диета?Какво количство жито за деня орехи и ябълка,тябва да се прчистя

Общи условия

Активация на акаунт