ЮЛИ 2007 !!!

• 27 981
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • USA
Иве, имаме таблет на андроид. Голямо дърво е в сравнение с ай пада.  Laughing Какво е АР4? И защо ти харесва по-отворената система? Смяташ ли да програмираш на него? Ако не, отворената система с нищо не те огрява. За мен неплащането за приложение не е +.
Не съм чувала нищо за тази офанзива Simple Smile, а за парите не били $20, най ми били $120  Laughing.
Ако ти имаш ай фон, защо не вземеш и на Х. ай фон? Доколкото разбрах, има дискаунт някакъв на разговорите.
Ками, на твое място бих отишла сама с децата. Или сама + приятелка с децата. Омърлушена майка не е на добре.

# 571
  • София
Уинкс взехме за Х- галакси 2,аз с четворка ,а Николай ще играе на двойката.Сега ще сравнявам.
Вие кой таблет имате?
Сега като излезе 5 номер ще гризем пръсти ooooh!

# 572
  • USA
Ще погледна и ще ти кажа  Laughing. Той се използва само за тестване от мъжа ми. За останалото използваме ай пада. Ай фонът има 3 версии досега, като казваш четворка 4Г ли имаш предвид?

# 573
  • София
Да,точно 4 джи.
Вие като истински Американци ай пад,ай под,ай ф.имате нали Joy
При мен мине не мие и ме обзема лудост по телефони и компютри.
Ай под-а може ли да работи с ексел и улорд/ Embarassed незнам как да го напиша/може да ми е тъп въпроса ама прощавай?
Спирам да обсъждам,само на лични Peace

# 574
  • USA
Иве, не знам колко типични американци сме, но сме пълни с джаджи, защото мъжът ми се занимава с това професионално. Аз лично не държа да имам всичко най-ново, но държа каквото имам да е хубаво, да не иска много поддръжка и най-важното - да е лесно за използване, защото не ми е приятно да се ровя в техника. Ако не беше той със сигурност щях да имам телефон със шайба още. Simple Smile
Няма ексел и уърд, но и не мога да си представя да работя на него с тези програми с тач скрийн. Simple Smile

# 575
Добро утро мацки!
Велинче чакам да кажеш кога ще си в Софето и да сформираме една среща че и две тогава,дано да имаш възможност,а и Кирова ако остане време пиши да се видим някъде,ще разменим телефони ще ти пратя моя на лични.
Ние вчера изкарахме цял ден на басейн,днес малко ще разпуснем времето е лошо/Абе супер си е лятото,денят е дълъг и човек с деца има повече възможности.

# 576
добро утро
Ние днес отиваме на Велинград за уикенда  PartyИ на мъжа ми му писна натопорченото ежедневие и се реши...........
Приятен уикенд на всички  Hug

# 577
  • София
ДУ
Ками в кой хотел?
Аз отивам да ги водя в клубчето,ще ги водят в историческия музей Laughing най много да искат да им кут някой експонат Joy Joy
Яна как беше на басейна?

# 578
  • USA
Ех, страшно ми се събира с вас!  Hug Айде, още няколко седмици останаха. Аз на 3ти пристигам до 15 някъде. Може да отскоча за малко до Солун, но не е сигурно.
Янче, направо съживена ми звучиш след почивката. Само така!
Досега бяхме на гости. Сега с пълно шкембе и пияна глава си лягам, добре че утре е петък. Simple Smile

# 579
  • sf
Хей, как сте, какво правите?
ние снощи си прибрахме, хвана ни бурята по пътя, много гадно беше, на 2м от колата нищо не си виждаше  ooooh!
Доста път изминахме, ама децата гък не казаха, само аз мрънках  Joy тоя път хич не ми беше кеф`
Черни сме като циганчета, още се чудим за палатките днес, ама май ще ходим

Чух нещо за среща, на линия съм тая седмица, Кирова, кога ти е удобно и з кой район?

# 580
  • Canada
Здравейте момичета Hug,
Мерси за честитките и пожеланията за Раян! И на вашите слънца всичко хубаво!  bouquet
Изкарахме хубав рожден ден в парка, Раян беше много доволен, зарадва се на подаръците и на тортата.

От този месец е пак на градина, но на ново място - най-после е в голяма градина с деца на неговата възраст. Харесва му, дано така да продължава. Беше позабравил английския, но виждам, че добре се справя. Все така е обичлив батко на Сара, но въпреки това, на моменти - опасен за нея. Laughing

# 581
  • USA
Донси, добре завърнали сте! Къде ще ходите на палатка?

# 582
Аз нещо изтрещях...
Сложих децата да спят, пуснах си музика и си сипах чаша вино.... идилия
Наздраве на всички!
Ииии... Нелия е добре  newsm44 Вилма ще пише повече като се върнат

# 583
  • USA
Чакам с нетърпение хубави новини от Вилма.  Praynig

# 584
Няма по-добра новина от тази!Чакаме Бооти на линия!
Вики добре завърнала се!

Общи условия

Активация на акаунт