Тема Незабравима 211

• 30 939
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Финалът наистина беше красив, отморяващ, навяващ спомени и размисли. Такива трябваше да бъдат повече от половината епизоди. Радвам се , че всички зли гении бяха победени от една истинска и чиста любов. Интересно как след толкова години и деца Еда и Харун са останали все така красиви.
Серхан и Йозлем наистина си свършиха работата професионално и според мен няма нищо друго между тях. Просто всичко е талант. А публиката мечта е ли мечтае.....
Момичета, хайде да направим виртуално залагане дали има нещо или няма нищо между тях, както твърди Ермелиана.
Няма нужда да залагаме,ако продължат приказката й в живота си това само би ни радвало  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако решат да продължат по различни пътища,пожелавам им успех  Peace
Но никой не може да ми налага воля над мечтите,ще си мисля каквото искам,в представите ми отдавна съм ги оженила,нима е грешно и някой ще ми забрани

# 436

Финалът наистина беше красив, отморяващ, навяващ спомени и размисли. Такива трябваше да бъдат повече от половината епизоди. Радвам се , че всички зли гении бяха победени от една истинска и чиста любов. Интересно как след толкова години и деца Еда и Харун са останали все така красиви.
Серхан и Йозлем наистина си свършиха работата професионално и според мен няма нищо друго между тях. Просто всичко е талант. А публиката мечта е ли мечтае.....

Да, съгласна съм. Дори малката Ямур си играе така, че всеки може да си помисли, че са й родители. Наистина ли е така? За артистите не е проблем да изиграят всичко, нали това им е работата.
Дори и един певец се вживява в песните си, че какво остава за артисти професионалисти?
Момичета, хайде да направим виртуално залагане дали има нещо или няма нищо между тях, както твърди Ермелиана.

# 437
  • Русе
Още един гаф направиха - след 12 години, значи , ако се ръководим от раждането на Яамур, сме коя година? 2022-2023 ?
Този гаф е толкова отдавна,още след първия скок,реално действието се развиваше 2016 година  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Олеееееееее,вярно! hahaha Значи +12, става 2028-а година! newsm62 newsm62 newsm62

# 438
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Още един гаф направиха - след 12 години, значи , ако се ръководим от раждането на Яамур, сме коя година? 2022-2023 ?
Този гаф е толкова отдавна,още след първия скок,реално действието се развиваше 2016 година  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Олеееееееее,вярно! hahaha Значи +12, става 2028-а година! newsm62 newsm62 newsm62
В този ред на мисли....нали казах...Джордж Лукас просто може да диша прахта на Халдунчо. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 439
  • Русе
Зизу, скицо! Joy Joy Joy Joy Joy Още материал има, още...! smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Димана, няма как да правим залагания, защото не е сигурно от къде можем да черпим инфо! Thinking
Като Рекси и аз да кажа, за мен те са идеалната двойка! Ако им е писано в Акашовите хроники, ще са заедно. Ако не- такъв им е бил изборът?! amiiii

# 440
Диди88,Зизу,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,Роси,прекрасни оформления! newsm51 newsm51 newsm51

Ивва,Леман,Рекси,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

златна рибке,благодаря за субтитрите!  bouquet  bouquet  bouquet

Едно малко клипче от мен...

http://www.youtube.com/watch?v=MYc_4qJIXyc

А тук събрах сцените,които бяха с музикален фон и сватбата.Наистина вчера станахме свидетели на голяма красота... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=-UJ5Cpw_KW8

# 441
  • Русе
Пепел от рози, за двата клипа - малкия и големия, с възторг пращам цветя! Hug Hug Hug Да споменавам ли, че си ги сложих на стената? Кой е като мен! Party Party Party

# 442
# 443
Здравейте,компания Незабравима,в първия ден след финала! Hug
Много красив финал-любов,красота,щастие-това лъхаше снощи от екрана,
а днес и от всички,които са писали в темата!
Огромно благодаря  за прекрасната компания! txtloves txtloves txtloves
Благодаря на всички,които превеждаха и качваха субтитри,на поетите,на авторите на клипчета,гифчета,на всички,които ни поднасяха интересна информация,благодаря на всички участници в този форум за прекрасната атмосфера! newsm51 newsm51 newsm51

# 444
Една сцена , която лично на мен страшно много ми хареса :

Арас и Харун в бара

Х:Здравей!
А:Добре дошъл..
Х:Радвам се , че си по - добре.
А:Доколкото мога да бъда...
Х:За Бурак не можах да ти благодаря ,Знам , че за теб беше трудно , но това е правилното в случая.
А:Ако можех да спра по -рано Бату , може би нямаше да преживеем толкова големи мъки.
Х:И аз и ти преживяхме много мъка. Но вече е време да гледаме напред...
А: И аз точно така ще направя , връщам се в Адана. Ще се заема отново с работите на татко.
Х:Желая ти успех в новия ти живот...И се надявам , че той ще бъде точно такъв , какъвто искаш да бъде ...
А:Благодаря , и аз ви пожелавам много щастие... Няма нужда да го казвам , но никога не забравяйте , колко сте ценни един за друг...
Х:За това да нямаш  никакво съмнение. Peace

Превод - Леман

# 445
Пепел от рози, за двата клипа - малкия и големия, с възторг пращам цветя! Hug Hug Hug Да споменавам ли, че си ги сложих на стената? Кой е като мен! Party Party Party

Вени,винаги намираш най-красивите рози!
Присъединявам се към твоя възторг! Heart Eyes

# 446
Една сцена , която лично на мен страшно много ми хареса :

Арас и Харун в бара

Х:Здравей!
А:Добре дошъл..
Х:Радвам се , че си по - добре.
А:Доколкото мога да бъда...
Х:За Бурак не можах да ти благодаря ,Знам , че за теб беше трудно , но това е правилното в случая.
А:Ако можех да спра по -рано Бату , може би нямаше да преживеем толкова големи мъки.
Х:И аз и ти преживяхме много мъка. Но вече е време да гледаме напред...
А: И аз точно така ще направя , връщам се в Адана. Ще се заема отново с работите на татко.
Х:Желая ти успех в новия ти живот...И се надявам , че той ще бъде точно такъв , какъвто искаш да бъде ...
А:Благодаря , и аз ви пожелавам много щастие... Няма нужда да го казвам , но никога не забравяйте , колко сте ценни един за друг...
Х:За това да нямаш  никакво съмнение. Peace

Превод - Леман

Специални благодарности на тандема Ива-г-жа Леман smile3525 newsm51
smile3525
Беше ми любопитно какво си казаха Харун и Арас,и очаквах с нетърпение този превод.
Достойно поведение и на двамата,хубава сцена!

# 447

Харун и Еда пред стаята на Яамур

Е:Заспа ли ?
Х:И то как.Изглежда доста сте изморили дъщеря ми на къна вечерта...
Е:Да беше я видял. За секунда не стоя на едно място.
Х:Казвал ли съм ти колко много те обичам? Two Hearts
Е:Не си спомням..Казвал ли си ми ?
Х:Да си помисля , да видим - не си спомням . Както и да е , всяко нещо си има първи път , нали ?
Е:Ихи..
Х:Понякога , когато искаш да кажеш нещо , думите не стигат за да изразят това , което искаш. Не можеш да обясниш , Еда . Думите не са достатъчни , за да изразя чувствата си .. Аз те обичам точно така , единствената ми ... Two Hearts
Е:Имаш душа на поет , любов моя...  Joy
Х:Хайде , ела да си лягаме , че утре ни чака най - дългият и най - щастливият ден.
Е:Не , не можеш да лягаш веднага ...Ела с мен.
Х:Къде ?
Е:Ела.

(излизат навън )
Е:Сигурна съм , че майка ти и баща ти ни наблюдават в момента , и са щастливи заради нас .Чувствам го , любов моя. Това не беше ли любимата им песен ...

На сутринта , когато Харун гледа Еда , докато спи

Е:Мен ли гледаш ?
Х:Да , нещо лошо ли има в това?
Е:Цял живот ще ме гледаш и ако ти омръзне , не отговарям,  да знаеш... Joy Joy
Х:Би ли могла да ми омръзнеш някога?
Е:не знам , аз да си кажа пък...
Х:На човек омръзва ли му да диша , да живее ,да бъде щастлив... Two Hearts
Е:Знаеш ли , аз съм жена с голям късмет.  smile3521
Х:Знам , защото си влюбена в мен.  newsm10
Е:Да , Харун Арсланлъ , аз съм влюбена в теб .
Х:Цяла нощ не спах.
Е:Защо ?
Х:За да не избягаш пак...  hahaha hahaha hahaha
Е:Не се безпокой , нямам намерение да ходя никъде...

(на сутринта )

Х:Еда , аз отивам да видя , какво става с приготовленията за сватбата...
Е:Не забрави ли нещо ?
Х:Не всичко върви по план.
Е:Според мен забрави нещо много важно ( показва му пръстена )
Х:Къде го намери , аз си помислих , че съм го изгубил в болницата.
Е:Кака ми го даде.
Х:Кога ?
Е:В онези дни.

(Харун изважда писмото )
Х:Изпратила е това .
Е:Писмо ли ми е изпратила?
Х:Не искам да се натъжаваш сега , по -късно го прочети ако искаш...
Е:Не , няма да се натъжа , не се безпокой..
Х:Добре , скъпа , до скоро...

Превод - Леман

# 448
Диди88,Зизу,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,Роси,прекрасни оформления! newsm51 newsm51 newsm51

Ивва,Леман,Рекси,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

златна рибке,благодаря за субтитрите!  bouquet  bouquet  bouquet

Едно малко клипче от мен...

http://www.youtube.com/watch?v=MYc_4qJIXyc

А тук събрах сцените,които бяха с музикален фон и сватбата.Наистина вчера станахме свидетели на голяма красота... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=-UJ5Cpw_KW8

Розичке много хубаво това клипче ама махни това сбогом Незабравима, че много тъжно звучи. Все пак края беше хубав. А и можем винаги да си го пускаме не чак толкова сбогом Hug Тъжно ми става с това сбогом

# 449
Розичке страхотни клипчета  Hug Hug
Едно клипче и от мен  , направено с много мъка  Cry Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт