Тема Незабравима 211

• 30 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Харун и Еда по телефона

Я:Ало , татко..
Х:Яамур ? Майка ти там ли е ?
Х:Готова ли си , любов моя ?
Е:Не съм готова .
Х:Малко побързай , ако искаш.
Е:Ние не можем да се оженим , Харун!
Х:Какво стана пак?  Joy
Е:Скъса се булчинската ми рокля.
Х:Добре , скъпа , успокой се . Г- жа Хаят не е ли при теб? Тя ще я оправи .
Е:Как ще я оправи ? Аз станах една дебела жена  заради теб.
Х:До една степен е заради мен , а останалото е заради лакомията ти .  hahaha hahaha hahaha
Е:Аз в тоя момент съм съсипана , Харун , а ти ми се подиграваш.
Х:Добре , добре , успокой се , идвам там.
Е:Бързо ела ... Ха , на идване ми купи пишмание... Прияде ми се...  hahaha hahaha hahaha

Харун и Еда , след като я вижда с булчинската рокля

Х:Много си красива .
Е:Наистина ли ти хареса ?
Х: " Харесвам " не е достатъчно ... Омагьосън съм . Женя се за най - красивата жена на света ...  Two Hearts
Е:Може би искаше да кажеш най - дебелата жена.
Х:Аз те обичам всякаква . Колкото и да се мъчиш , очите ми не виждат нищо , освен твоята красота..Ето - любовта ми към теб е нещо такова.  Two Hearts
Е:И ти не изглеждаш зле.
Х:Не разбрах , само толкова ли ? Не изглеждам зле , така ли ?  hahaha
Е:И аз се омъжвам за най - красивия мъж на света ... За мъжа в който съм влюбена ...  Two Hearts
Х:Хайде да излизаме ...

Превод - Леман
    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 451
  • Варна
Мили дами и господа, здравейте в първия ден след "Незабравима"! bye
Още съм като замаяна smile3517- едно от прекрасния епизод снощи, наистина безпрецедентно красив, романтичен и пищен финал newsm74 и друго, защото голата жестока истина е, че сериала свърши! newsm09
Както всеки ден при първата отворила ми се възможност, влязох в темата и с огромно удоволствие установих, че всички вие сте там Hug- обичайните заподозрени от всеки ден! lovekiss bowuu bowuu bowuu.....
 Наистина ми стана много драго да видя сутрешното кафенце и поздравите, как оживено си коментирате, споделяте, снимки, гифчета, клипчетата на талантливите ни момичета, оригинални стихчета, изключително красивото стихче на Диди- поздравления- наистина е великолепно, преводите- Рекси, Леман и Ивва, качените субтитри от Златната рибка...задъхах се чак... newsm09 Не мога да ви се нарадвам... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose...
Това значи само едно- магията продължава... newsm10 newsm18

# 452
  • София

Х-много си красива
Е-наистина ли ти харесва?
Х-Харесвам е недостатъчно.Омагьосан съм.Ще се омъжа за най-красивата жена на света
Е-искаш да кажеш за най-дебелата жена
Х-обичам те всякаква,за мен е така,не мога да видя друга с твоята красота.Любовта ми към теб е нещо такова
E-Ти също не си зле
Х- не разбрах,само толкова ли?Единствено не е зле,така ли?
Е-и аз ще се омъжа за най-красивия мъж на света,мъжа в който съм влюбена
Х-хайде да излизаме

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 20:31 от Слънчогледка Яваш

# 453
  • София
Ива,извинявам се bowuu  ,повторили сме се   bouquet

# 454
# 455
  • Варна
И понеже за повече от година написах безброй стихове bowuu- изприказвах се... amiiii
А след снощи #Crazy- съвсем останах без думи... smile3505 newsm09

Вълшебно...

Необяснимо...
Несравнимо...
Любовно...
Върховно...

Завладяващо...
Опияняващо...
Интересно...
Чудесно...

Впечатляващо...
Зашеметяващо...
Очарователно...
Трогателно...

Прелестно...
Нелесно...
Магично...
Феерично...

Омайно...
Безкрайно...
Неповторимо...
Незабравимо...

# 456
Дани, от  толкова много и красиви думи, човек остава без думи smile3505 newsm51 newsm51 newsm51
Зизу, голяма си скица, умори ме от смях rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Пепелче, Габи, прекрасни клипчета! newsm51 newsm51 newsm51 -   красота, щастие, любов Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Рекси, Леман, Ивве, златна рибке newsm51 newsm51 newsm51

Не знам, до колко е вярно, но има коментари при комшиите, че Серхан заминава утре за Лондон- за 2 месеца newsm09 newsm09 newsm09, бяха 6, после 4, а сега 2 #Crazy #Crazy #Crazy newsm78

# 457
  • София
Не знам, до колко е вярно, но има коментари при комшиите, че Серхан заминава утре за Лондон- за 2 месеца newsm09 newsm09 newsm09, бяха 6, после 4, а сега 2 #Crazy #Crazy #Crazy newsm78
Пишат че заминава ззаедно с дъщеря си в Англия на почивка  #Crazy #Crazy #Crazy Каква фантазия имат тези фенове,нали щеше език да учи

# 458
  • Русе

Вълшебно...

Необяснимо...
Несравнимо...
Любовно...
Върховно...

Завладяващо...
Опияняващо...
Интересно...
Чудесно...

Впечатляващо...
Зашеметяващо...
Очарователно...
Трогателно...

Прелестно...
Нелесно...
Магично...
Феерично...

Омайно...
Безкрайно...
Неповторимо...
Незабравимо...

Дани, онемяла съм! smile3505 За мен това е НАЙ- уникалното ти стихотворение ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 22:07 от winona

# 459
Три танца, с толкова много любов txtloves txtloves txtloves, и още.....

страст
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

блаженство
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

щастие

# 460
Пишат че заминава ззаедно с дъщеря си в Англия на почивка  #Crazy #Crazy #Crazy Каква фантазия имат тези фенове,нали щеше език да учи
Рекси, може така да им се иска, но кой ли знае със сигурност  newsm78 newsm78 newsm78-може и самия Серхан да не знае колко ще продължи престоя му в Англия  hahaha hahaha hahaha

# 461
  • Русе
Рекси, един въпрос, ако разрешиш! Praynig
Когато Еда скъса ципа на роклята и говори с Харун, не употреби ли за себе си думата "шишко"?
Grinning

# 462
  • София
Рекси, един въпрос, ако разрешиш! Praynig
Когато Еда скъса ципа на роклята и говори с Харун, не употреби ли за себе си думата "шишко"?
Grinning
Hug
Да Еда каза şişko kadın ben,т.е аз съм дебела жена,после го повтори и в момента който преведохме,Харун като я видя с булчинската рокля

# 463
Рекси, може така да им се иска, но кой ли знае със сигурност  newsm78 newsm78 newsm78-може и самия Серхан да не знае колко ще продължи престоя му в Англия  hahaha hahaha hahaha
Може би зависи колко ще може да остане без Йозлемчето  Crazy Crazy Филмирах се , извинете ме  Embarassed hahaha

# 464

Общи условия

Активация на акаунт