Тема Незабравима 211

• 30 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София
Здравейте, прекрасни   bouquet Heart Eyes Laughing
В обятията на страхотно гаден вирус съм  Sad ,днес прочетох красотите които сте сътворили ,след като вече Незабравима я няма  SadГледах красивите клипове и осъзнах с пълна сила,че се разделихме с една вълнуваща и красива емоция.Чувства неповторими и незабравими.
Прекрасни неща сте създали . smile3501 newsm10 smile3521 smile3525 newsm51Нормално или не.......след финала на филма ,четейки тези прекрасни страници......Ви чувствам много ,много близки.  love001 newsm51  love001Радвам Ви се от сърце.И вярвам,че този наш общ дом......ще бъде вечен. txtlovesИ никакви бури и гръмотевици/като от фрагментите/няма да успеят да го разрушат.Създадохме едно НЕЗАБРАВИМО общо и красиво приятелство   bouquet Heart Eyes Laughing

# 647
# 648
# 649
# 650
# 651
Здравейте,компания Незабравима,
благодаря на Рекси,Ива-г-жа Леман за преводите!
Трогателно писмо на Мелда,въпреки многото злини,които направи.Ако не беше на финала,не бих й повярвала,но все пак са сестри-и е хубаво,че Еда го получи преди сватбата.
И много мъдра реакция на Тюркян-трябва да мине време,за да се срещнат двете сестри отново.
Напълно съм съгласна с Ради за Йозлем-и аз смятах да го пиша-тя израстна пред очите ни в този филм.Порастна,разхубави се,стана по-уверена-не само героинята й,а и самата тя.Заслужава да има много успехи и в бъдеще!
Мокси,чудесно оформление на стихчето на Дани-допълваш таланта на поета.
А за всички снимки,клипчета и гифчета,както и вчера писах-просто нямам думи-такава красота струи от тях!
Невероятна атмосфера-прекрасни сте всички! txtloves newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves

# 652
# 653
С тази романтика и нежност от висша класа ви пожелавам лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря, тази песен за жеравите  става прекрасен фон на гифчетата, много красива песен, като звучене

# 654
Здравейте, прекрасни   bouquet Heart Eyes Laughing
В обятията на страхотно гаден вирус съм  Sad ,днес прочетох красотите които сте сътворили ,след като вече Незабравима я няма  SadГледах красивите клипове и осъзнах с пълна сила,че се разделихме с една вълнуваща и красива емоция.Чувства неповторими и незабравими.
Прекрасни неща сте създали . smile3501 newsm10 smile3521 smile3525 newsm51Нормално или не.......след финала на филма ,четейки тези прекрасни страници......Ви чувствам много ,много близки.  love001 newsm51  love001Радвам Ви се от сърце.И вярвам,че този наш общ дом......ще бъде вечен. txtlovesИ никакви бури и гръмотевици/като от фрагментите/няма да успеят да го разрушат.Създадохме едно НЕЗАБРАВИМО общо и красиво приятелство   bouquet :love
: Laughing

+1 - подкрепям те на 1000%, не само в обятията на вируса, ами на мога да се отърся и от обятията на магията "Незабравима" - а и не искам - след такъв грандиозен финал пак ме върнаха в първоначален стадий, този филм ще остане цял живот в сърцето ми - наистина незабравим.

Благодаря ви на всички за хубавите думи за прекрасните неща, които творите - да знаете че сте достойно оценени и старателно прочетени и видяни - даже по няколко пъти, радвам се че още пишем и дано дълго да пишем - поради технически причини не успях да побликувам нито един от моите коментари по време на финала, а след това вие всичко бяхте разнищили, аз нямаше какво да добавя освен да ви се насладя - БЛАГОДАРЯ ВИ! ОБИЧАМ ВИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Р.С. Незнам дали ще можем да идем до Ава, което е много хубаво, но аз предлагам да направим една национална среща "Незабравима". Предложението ми е тя да се състои в Пловдив, като център на България, дано момичетата от там се съгласят да съдействат за организацията, но първо но първо да видим дали има желаещи - то знам че всеки иска но не винаги може да си позволи такава глезотийка - очаквам коментарите ви - Благодаря ви.

благодаря специално за клипчето и песента за къната - толкова ме разчувства че дълго си поплаках, наистина е много тъжно да си далече от близките, който не го е изпитал, той не знае - но пък затова са истинските приятели и прекрасната компания тук - благодаря ви,благодаря че ви има!

ето и по едно кафе, за тези които искат:

и един невероятен танц:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=203811056332111

# 655
на песента виждам субтитри, но на серията, когато се опитам да активирам бутона за СС ми показва !СС , не мога явно от другаде се сменя, защото излиза един прозорец и там какво ли не сменях и ръчках, но уви, резултат 0,   а от петък по обяд си имам и гостенче,  моят внук така че  достапът ми е ограничен

# 656
  • Монтана
на песента виждам субтитри, но на серията, когато се опитам да активирам бутона за СС ми показва !СС , не мога явно от другаде се сменя, защото излиза един прозорец и там какво ли не сменях и ръчках, но уви, резултат 0,   а от петък по обяд си имам и гостенче,  моят внук така че  достапът ми е ограничен
Здравейте на всички!И аз имам същият проблем... SadСъжалявам,но можете ли да помогнете?Много желая да изгледам последната серия със субтитири,но не мога да активирам този бутон!Получава ми се същото-! newsm78 newsm78 newsm78 Praynig Praynig Praynig
 Много ще бъда благодарна ако някой ми помогне...
А за форума,за клиповете,които са създадени,за написаните стихове и безкрайно емоционалните коментари-моето огромно БЛАГОДАРЯ,ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ВАС!

# 657

Кой ще направи сравнение със снимката от сватбата с Мелда?

# 658
Много сладък момент, запечатал се в съзнанието ми...

# 659
Здравейте Незабравими! Hug
Благодарности на ВСИЧКИ, за клипчетата,  снимките, стиховете, коментарите, за невероятната атмосвера която цари в темата! txtloves

За Рекси, Леман и Ивеето, с БЛАГОДАРНОСТИ към труда и отзивчивостта им!
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт