САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 733
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
мерси мноооооооого за каталога.   bouquet
Успях да си поръчам анцузите, дето исках http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-fille.aspx … e=1&pos=6_n_n
Излизат мисля изодно, а за детската градина ще са чудесни.  Mr. Green
Може ли р.номер, че и аз съм им хвърлила око? Благодаря предварително!  bouquet
6038735 лилав
6038964 розов
6039154 син

момчешките в черно 5894794 и сиво 5895103 не са налични още, иначе и те ме кефят
намалят се идеално с буквените кодове за синия и розовия комплект с чанта.
а може ли кодовете  Embarassed

# 691
  • Варна
а може ли референтен номер на якетата от 9-та страница - нищо не виждам, ако има червено или розово  Praynig
Като се увеличи снимката, се виждат перфектно всички цифри...

Дали е възможно някоя страница да липсва? Не мога да открия реф номера на трите панталончета от 23 стр. долу. Thinking

тези с връзката ли? Защото и аз не ги открих....
На предната страница са, най-отдолу

Не са те. Tired
Ако става въпрос за каталога с намаленията, те са комплект горнище и долнище анцуг тези на 23 страница и референтните им са на 22 стр

За тези става въпрос, трите панталона с връзките долу.

# 692
И аз ги търсих тези панталончета, но без успех...

# 693
emili85, буквените кодове се налучкват, малко по-напред е обяснено доста подробно как може сами да си ги откриваме  Peace

Моля да ме извините, но не откривам в сайта екипчетата, които са на стр.38 в каталога, моля за линк, ако сте ги срещали  Praynig Благодаря предварително   bouquet

Благодаря на Ева за каталога   bouquet дано скоро ни залеят и с приятни кодове  Sunglasses

# 694
Благодаря, налучках няколко кода Simple Smile

# 695
  • София
За всеки случай се цитирам и тук  Peace
Ако чете АННА ИВАНОВА поръчвала чрез Смарт Деливъри, и очаква поръчка, нека да се свърже с фирмата. Вероятно е станало объркване, защото моето презиме е такова и получих мейл да се взема пратката от Дружба. Отидох, но се усъмних, че е мойта заради това че обикновено пиша фамилията си, а не презимето. Отворихме фактурата и се оказа, че поръчката не е мойта  Peace. Имаше 4-5 неща в поръчката, рокля би материя и панталон 46 размер.....поне мисля че така пишеше, товя успях да видя. Ако Анна чете тук, нека се свърже с фирмата  Peace

# 696
момичета, извинете ме , но  моля за помощ- как виждате  референтните номера в края на страницата/ има предвид в долната  част/ -  опитвам да отварям на  цял екран , понеже като  увеличавам се  губят долните редове, но не става......има ли някакъв номер ? 

# 697
момичета, извинете ме , но  моля за помощ- как виждате  референтните номера в края на страницата/ има предвид в долната  част/ -  опитвам да отварям на  цял екран , понеже като  увеличавам се  губят долните редове, но не става......има ли някакъв номер ? 
Хващаш картинката и я влачиш нагоре и надолу Simple Smile

# 698
  • Варна

Хващаш малката картинка долу вдясно и я плъзваш надолу.

# 699
много ви благодаря! Прави ми  впечатление, че кодовете - буквените, които намалят 15/25 евро  на стоки от каталога- тук  за референтните номера не действат така. Нямат намаление, единствено дават  БД

# 700
  • Варна
много ви благодаря! Прави ми  впечатление, че кодовете - буквените, които намалят 15/25 евро  на стоки от каталога- тук  за референтните номера не действат така. Нямат намаление, единствено дават  БД

за този каталог действат само кодове 20/33

# 701
Ronisum, би ли споделила как точно ги намали тези екипчета, каква е основата ти за код и с какво допълни кошницата?
 Извинявам се ако повтарям въпроси, но не съм пазарувала скоро от ларедут, а с референтни от каталог изобщо не съм.
Благодаря! Hug

# 702
  • София
само да отбележа, че за 6 часа разбрах, как да увеличавам снимките така, че да се четат референтните номера  Joy

# 703
  • София
само да отбележа, че за 6 часа разбрах, как да увеличавам снимките така, че да се четат референтните номера  Joy
Като в поговорката:"Който търси - намира!"  Wink Лупичката е на видно място.
Ако се свалят на компютъра снимките, по-лошо даже изобщо не се разчитат реф.№.

Код 29920  дава подарък - sac rock'n chic(C'est un sac noir clouté qui se porte sur l'épaule! )
-30% sur votre article coup de cœur + -20% sur tout le reste  от Taillissime.
Няма БД!

# 704

Общи условия

Активация на акаунт