От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 46 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Петя БГ, до кога мислиш ,че посредниците ще се съобразяват с всяка наша прищявка ?

Защо няма такива претенции при англ.превозвачи ?Там не получаваш никаква информация освен кога е курса за БГи дните за раздаване със поименен списък .Какво  ще получиш с този курс си остава загадка.

# 301
  • Пловдив
Не искам да съм на мястото на хорат в тези фирми.С какво ти се нарушават правата като името ти е в списък?Фирмата има определени правила-избирайки я ти се съгласяваш с тях-като не ти харесва избираш друга,втора ,трета,ако не поръчваш до тук.Варианти много.Докато фирмите не си направят правила ще е така-само капризи

# 302
Петя БГ, до кога мислиш ,че посредниците ще се съобразяват с всяка наша прищявка ?

Понеже не схванах дали въпросът ти е реторичен, реших да отговоря - Мисля, че докато държат да запазят всичките си настоящи клиенти и да привличат нови, ще трябва да се съобразяват с тях. И аз не го наричам нито прищявка, нито претенция, нито капризи, а потребителски права.   Peace
И всъщност всяка фирма си прави сама сметка как да си прави бизнеса, а всеки клиент сам решава дали и коя фирма да ползва. Пазарна икономика  Mr. Green

# 303
  • София

Понеже не схванах дали въпросът ти е реторичен, реших да отговоря - Мисля, че докато държат да запазят всичките си настоящи клиенти и да привличат нови, ще трябва да се съобразяват с тях. И аз не го наричам нито прищявка, нито претенция, нито капризи, а потребителски права.   Peace
И всъщност всяка фирма си прави сама сметка как да си прави бизнеса, а всеки клиент сам решава дали и коя фирма да ползва. Пазарна икономика  Mr. Green

Правилно,но пак не виждам какво толкова е станало като имената са в списък.Според мен се създава отново/имам предвид мейлите с промените/ излишно напрежение. Peace

# 304
Лично аз не виждам нищо лошо в списъка с имената, мен не ме притеснява, ако някой разбере, че съм пазарувала.  Peace Проблемът е, че има хора, които явно това ги притеснява и автоматично ще спрат да поръчват чрез този посредник, а това е в негов ущърб. Няма лошо и в това, че хората споделят недоволствата си, така фирмите се ориентират и получават обратната връзка. Аз съм за свободния избор и за свобода на словото, така че не критикувам никого за това, че е дръзнал да има претенции или както ги наричате - прищявки и капризи.  Peace

# 305
от 22 юни имам поръчка и още е на 4 стъпка. да им пиша ли и къде ако е възможно да ми кажете

# 306
  • София
от 22 юни имам поръчка и още е на 4 стъпка. да им пиша ли и къде ако е възможно да ми кажете

Пиши на ЛР :

http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

# 307
  • Пловдив

Моята поръчка на две тениски Вербауд също стои на 4-та стъпка, но вече е пристигнала на френския адрес. Виж дали не ти е излязъл колис номера, защото моя беше излязъл , въпреки че е на 4-та стъпка  Peace

# 308
От Smart delivery:
"Уважаеми клиенти, искаме да изкажем възмущението си и да ви се извиним, че вчера не успяхме да пуснем пратките с Пощенска услуга Еконт. Два дни усилено подготвяхме пратките и накрая се оказа, че НИКОЙ в ЦЕНТРАЛНИЯТ софийски офис не знае как се приема Еконт поща!!! След многобройни телефонни обаждания на кого ли не, служителите не можаха да задействат системата си и не приеха подготвените от нас пратки. Приеха само част от куриерските пратки. Утре (понеделник 11.07.2011г) ще направим всичко възможно, пратките да бъдат изпратени! Съжаляваме за причиненото неудобство, но вината не е в нас!"

# 309
На френски адрес

Пратки, които ще тръгнат на 15.07:

Това е от сайта на Франстубг  по повод на питането по-назад в темата за списъците Peace
За мен лично е голямо улеснение,че публикуват имената.В крайна сметка не е едно магаре Марко Mr. Green Няма никакви конкретни данни,само две имена!

# 310
  • София
Момичета имам пусната поръчка на 29.06 с Петит Солейл, която е на 5 стъпка и имам Колис номер от Ларедута, обаче от 05.07 стои в колисимо на едно и също място и вече сериозно взех да се притеснявам,а и с тези промени и обединявания на фирмите Thinking

# 311
  • Варна
От Smart delivery:
"Уважаеми клиенти, искаме да изкажем възмущението си и да ви се извиним, че вчера не успяхме да пуснем пратките с Пощенска услуга Еконт. Два дни усилено подготвяхме пратките и накрая се оказа, че НИКОЙ в ЦЕНТРАЛНИЯТ софийски офис не знае как се приема Еконт поща!!! След многобройни телефонни обаждания на кого ли не, служителите не можаха да задействат системата си и не приеха подготвените от нас пратки. Приеха само част от куриерските пратки. Утре (понеделник 11.07.2011г) ще направим всичко възможно, пратките да бъдат изпратени! Съжаляваме за причиненото неудобство, но вината не е в нас!"

да се смея ли..да плача ли...мила моя майнольо... ooooh!...явно ще пека хляб във вторник хииххихиих

# 312
Да се включа и аз в темата, че пуснах за първи път с превозвач и сега разучавам нещата.
Горе-долу за колко дни ви идват поръчките по време на намаленията?

# 313
  • Пловдив
Вие знаете,но пак да кажа...списъците не са миродавни!Мен ме няма сред изброените,но питах и ми казаха,че пратката ми вече пътува... Peace

# 314
Вие знаете,но пак да кажа...списъците не са миродавни!Мен ме няма сред изброените,но питах и ми казаха,че пратката ми вече пътува... Peace

Да, защото на този списък най-отгоре пише - курс 15.07. А сега датата на текущият курс е 08.07. Пратката ти е получена явно преди 7.7. (датата, от която започва списъкът), натоварена е и вече пътува.......

Общи условия

Активация на акаунт