Пазаруване от www.asos.com - 14

• 32 094
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Много моля, ако някой попадне на чанта като тази да пише  Praynig  Praynig  Praynig  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1317753
Вчера не пуснах поръчката и днес вече чантата я няма, а рокля на "М60" от 8 е 22 лири  smile3511

# 541
И аз я чакам, дано е хубава!. Ти с кой превозвач поръча, че вече са ти тук нещата?
Поръчката ми от вчера с неща на Манго е още процесинг. Вашите как са?
И моята с нещата на Манго от вчера е processing...Имам и една от днес с доставка до БГ, но и тя е със същия статус Rolling Eyes

# 542
  • Варна
На мен абсолютно всичко ми е пратено вече.
Само че ми отказаха сета на OPI - бил изчерпан - и ми връщат парите... много ме е яд. Close

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 00:26 от chockolina

# 543
  • Пловдив

Днес в момент на умопомрачение  Embarassed пуснах тази рокля http://www.asos.com//Mango/Mango-Belted-Dress-With-Sheer-Sleeves … .aspx?iid=1371446 , ако няко вече я е получил, моля за отзиви.

Утре пристига в София и в събота е при мен  Laughing Laughing Laughing
Ще дам отзиви после - чакам освен нея и Манговските дънкови гащета, черната рокля, блузето с пера по ръкавите, розовия блузон и едно пуловерче - всичките май ги бях целна на по 5 паунда Peace

# 544
  • Пловдив
Много моля, ако някой попадне на чанта като тази да пише  Praynig  Praynig  Praynig  http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1317753
Вчера не пуснах поръчката и днес вече чантата я няма, а рокля на "М60" от 8 е 22 лири  smile3511

Incognito, в момента чантата е налична! Peace

# 545
# 546
Добро утро, момичета  bouquet
За колко време пристигат поръчките по пощата?

# 547
  • Sofia
Добро утро, момичета  bouquet
За колко време пристигат поръчките по пощата?

Обикновено за около седмица, понякога изненадват за 3 дни, а понякога и 30 дни ги няма, но това се случва рядко  Peace

# 548
на мен и по Пощата ми пристигна за 2 дни.

# 549

Имам чантата в кошницата  Peace.

# 550
Поръчка от 01.о7. изпратена с куриер още ми я няма...когато я проследявам виждам че е ходила до Турция  Shocked, после от 3 дни обратно е във Великобритания и днес ми показва транзит.... Дали са се объркали нещо и сега я пращат отново или е загубена.....

# 551
Това са си обикновени апрески, ставащи за сняг или се бъркам  newsm78
Като номерация вс наред ли е, никога не съм пазарувала от тук.
40/41 е 7 по принцип, а на тези ботушки?

Видях в началото темата и после я изпуснах, вие пък сте я изписали и сте изкупили сайта  Mr. Green
така че отивам назад да се образовам.
Ако тези Пуми могат да се намалят още hahaha моля, някой да подскаже как  Peace

ee....стига де, до преди минута бяха 22лири и имаше в черно, сега цъ??  Crazy

# 552
мОМИЧЕТА,първите две поръчка -получих по пощата...а 3 тата от вчера ми изписва че е пратена с куриер!До тук добре,но аз утре заминавам за почивка -в сайта ми изписва,че в 00,34 е напуснала Англия-кога мога да очаквам куриера-дали имате негов телефон и има ли вероятност до утре сутрин да ги получа ?!!

# 553
  • София
Не издържах и вчера си поръчах това:

Отдавна ми седеше в Запазени, с надеждата да го намалят още, но ме беше страх да не свърши ....

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 10:01 от Bobka

# 554
  • София
Това са си обикновени апрески, ставащи за сняг или се бъркам  newsm78
Като номерация вс наред ли е, никога не съм пазарувала от тук.
40/41 е 7 по принцип, а на тези ботушки?

Видях в началото темата и после я изпуснах, вие пък сте я изписали и сте изкупили сайта  Mr. Green
така че отивам назад да се образовам.
Ако тези Пуми могат да се намалят още hahaha моля, някой да подскаже как  Peace

ee....стига де, до преди минута бяха 22лири и имаше в черно, сега цъ??  Crazy
очаква се код за 10 процента отстъпка, който ще бъде валиден между 12 и 2 ч. днес

Общи условия

Активация на акаунт