Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 773
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Аз нямам ни килими ни пътеки,ни завеси,само този стар мокет беше под паркета, но и него вече го няма, утре ще ни нареждат новия паркет и като изчистим диваните да видим,иначе къщата ни е готова,трябва обзавеждане ,преди месец поръчахме диван още го няма,легла поръчахме ще чакаме 2 месеца за тях, а кухня няма на кой да поръчаме всички майстори заети,накрая ще си я правим сами май,и в тоалетната не е готово няма мивка,душ.... иначе  за отопление сме взели дърва, но искаме и конвектори като Нан Whistling
  Нан първо дограма после изолация- май в този ред се прави, за да може хубаво да се обърне с изолацията около дограмата Thinking

хайде да уча Hug

# 586
  • somewhere over the rainbow

Нан първо дограма после изолация- май в този ред се прави, за да може хубаво да се обърне с изолацията около дограмата Thinking

"Няма значение" - каза майсторът. За да ти вземат парите, ще ти го направят всякак.

Нашите стаи са почти боядисани. Спалнята този път я реших в червено - http://www.megachim.com/data/g/27/220/Foggy-warm.jpg това червено на стената. Но ми идва много едноцветна, та накупих разни тапети и с тях и малко стиропор ще си майсторим някакви декорации - това http://interior.doma.bg/Декорация-в-червено-черно-бяло-a63.htm

И с такива неща се занимавам. Crazy

# 587
Хайде и на Валери положението след вируса се усложни.Вчера вдигна пак Т не висока 38 и днес като ходихме е с налепи по гърлото ,гнойни сополи и подути лимфни възли. Изписа ни Зинат ,но въпреки всичко и посявка направихме. А как кашля  ooooh! Тази година много рано ни хвана. какво ще правя цяла зима не знам. Аз на градина не го пускам и пак боледува.
Деси освен вит. 'С" и цинк какви други вит. даваш на Цвети?

# 588
Иси кашля сигурно заради оголемените сливици.Аз давам ехинацея с вит Ц и био гайа.
Ух,горките те.И аз правя 2 дни инхалации на Гали че понакашля,но рядко.  Rolling Eyes
Денис и той рядко...ще взема да ги изкъпя с топла вода и разтрия и двамата с мас довечера.

Нан последният линк не се отваря...

Аз не съм измислила цветът на детската  Thinking В момента е лилаво-розово там,но ще трябва да го сменим...

# 589
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За сушилня не мога да се изкажа. Нямаме такова приспособление у нашата къща, аз нещо не съм фен, а и няма къде да я сложим. Нооо, съдомиялната не я заменям за нищо  Mr. Green.

Някой питаше за пастите за зъби на децата. На Вяра зъбите ги мием с Ненедент, безфлуорната и с тази.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 19:23 от pepi:)

# 590
Дая си мие зъбите с нашата паста. Аквафреш или каквато купя. Нали не гълтат, защо е детска Thinking

Рени, копирай последния линк, директно не ще. Ние чакаме да видим какъв пол ще е бебето, за да измислим детската. За сега тя ще е всекидневна в сиво.

Иси, не питаш, ама да кажа. Миналата година бяхме на клеева тинктура, тази само на мед, за сега. Дая не е боледувала не помня от кога, 2 години някъде. Явно пчелните продукти ни влияят много добре.

# 591
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За Вяра ползвам детска паста просто защото, все още понякога гълта.

# 592
  • някъде
За колко комплекта са ви съдомиялните? Аз чак другата година може да се обзаведа с тази вещ, когато заживеем сами Peace Praynig
Иси пие ли Зината newsm78- отвратителен е Sick, дано бързо се оправи Praynig както и останалите болнички Praynig
Ние вече си имаме голям аквариум в кухнята и ме е яд, че купихме костенурките, защото сега се чудя къде да ги дяна ooooh!
Нанни много сте ги зарадвали малките Hug те-ле-ви-зор Laughing
Пепи, трудно ли е да работиш в банка? Случвало ли се е някога да не ти излезнат парите? newsm78

# 593
  • София
Аз на Влади с мечо пух отпред нарисуван купувам,от аптеката за около 4лв.и нещо беше.Пише си от колко до колко годишни коя паста е.Иначе понякога съм взимала и с флуор,той и без това имаше назначени таблетки,така че явно няма проблем в някои случаи.

НАН-не правете сиво.Нашия хол беше сив и приличаше на студен офис,хич не ми хареса.Сега червен е съвсем друг вид.Просто грейна.За детска може и хубаво жълтичко Simple Smile.

Рени-при вас защо лилаво-розово с две момчета? newsm78

Иси
-милото ти детенце!Дано се подобри скоро.
И аз на Влади давам всеки ден клеева,мед и фрешове от портокал.И той не е боледувал не знам от кога..дано все така да е.

# 594
Иси, не питаш, ама да кажа. Миналата година бяхме на клеева тинктура, тази само на мед, за сега.
 Peace и мед яде и клеева давам и боров мед съм си направила и всяка сутрин им цедя моркови ябълка и червено цвекло. Но съм чела на много места ,че ако не опазиш детето до 1 год. да не боледува после много ще боледува. Марти ми се разболя на 2 год. и сега по рядко боледува (неговото е по скоро на нервна почва), но Валери не можах да го опазя и нали изкара пневмония на 3мес., а и после с нашата фимоза и бактерии колко  АБ е изял  ooooh! и сега си нося последствията. Колкото и да се опитвам да го калявам и на балкан ходи и на море, спим на 18 градуса , през деня (ако няма болен) сме на 20-21 градуса. Уж се опитвам да ги храня рационално и няма и няма, все прихваща от някъде.
Д и д и не сме го почнали още.Запозната съм със Зината пил го е за бактериите в урината. Ако ви кажа какъв живак е ,играе ,скача крещи . Не може да му кажеш ,че му има нещо ,само по запушеното носле ще разбереш .Дори и кашля по малко от компреса със изварата.
Нашата паста е на Бочко и от всички пасти до сега които сме му взимали тази най-много хареса ,дори и Марти си я хареса и я ползва. http://www.bochko.bg/?lan=BG&id=252

За съдомиялнята гласувам с 4 ръце, сушилня нямам .Имам мокра стая ,но там ми е пералнята. НАН нашия фризер е във кухнята .Нашите тераси са малки.

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 22:54 от isikam

# 595
  • През девет земи в десета
.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:51 от ☼Apple☼

# 596
.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:51 от ☼Apple☼

# 597
Деси, в грешка си с мнението за миялната!
Тя, че гълта ток, гълта, нооо значително по-малко от бойлер или дори от централната вода, която се подгрява... Да не говорим, че моята, е клас А+, мие 12 комплекта с 9 литра вода. Ако някой може да направи това упражнение с 9 л. вода, нека свирне. Да не говорим за времето което си спестявам. Никога не ми е било приятно да мия, но явно си е до човек, знам ли. 2м. изкарах без миялна и сметката ми за газ е по-голяма от обикновено, за водата нямам представа, тъй като се плаща веднъж годишно.

Иси, бързо да се оправя Валери!

Аз още не давам никакви имуностимулатори на Ема.
Днес е останала много доволна от басейна. Шапки им дават там на място.
Много ми е сладка, много говори на френски, всичко разбира, говори правилно. А аз от своя страна не всичко й разбирам. Embarassed Постоянно иска да пише, рисува, събира и изважда... Дано й се запази ентусиазма и занапред.

Отивам да лягам.

# 598
Дидито, тук, долу, направихме сив холо-всекиденвена. Сега само ще си пренесем мебелите горе и ще е същото. Всичко ми е в сиво-черно-бялата гама и е точно като офис, да. Но аз ужасно харесвам този стил, може би защото съм по-студена като характер. Във вашия например харесвам всичко, като обзавеждане, без цветовата гама. Червено в кухня или хол не ми седи добре, само в спалня. Нали трябва да е по-страстна Laughing
Догодина ще стягаме големия хол и там вече яко ще се развихрим и във форми и цветове. Имаме идеи, само пари да има. Сега няма нито пари за него, нито време /аз искам да е изпипан отвсякъде/, та остава за догодина.

Иси, ами явно просто си му е дошло времето, то пък не може без хич. Ще се оправи, търпение и по-малко нерви Wink Hug Деси, и на Цвети така, няма какво да се ядосваш, ако не е племенника, ще е друг.

Ааа, и аз толкова мразя миенето на чинии /обаче обичам седенето/, че не бих се лишила от миялна, когато имам възможност. Нямам идея колко ток и вода харчи - бохем съм и удобството, и то моето лично, е на първо място Mr. Green

Офф, тоя фризер, нямам място в кухнята, къде да го дяна?!

И аз обичам килими по стаите. Тоя пуст ламинат не успях да го харесам, пък без килим ... Предпочитам гранитогрес или теракот, ако ще се слага нещо. Даже и дюшемето, с което е цялата къща, ми стои по-добре. И върху него килим. Пердетата ги предпочитам за големи стаи, че стесняват. Тук нямаме, но горе ще наслагам няк'ви парцалчета.

# 599
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:52 от ☼Apple☼

Общи условия

Активация на акаунт