Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 53 104
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Марс
kashmir къде го прочете  това, че се нанася серум с ултразвука ?? Идеята на ултразвука е да свали мъртвата кожа, но това не означава, че по дълбоко чрез него проникват съставките на крем, серум ,ампула или каквото и да е питай в салоните където правят и 2-те процедури това което цитирах лично дерматолог ми го разказа. Ако някой не успял да си опише офертата хубаво е друг въпрос.

Да може да се нанася серум с ултразвук, под друг наклон се прави.

# 46
  • о`майна лунна нощ е
Криси - благодаря ти!   bouquet

# 47
  • София
amiraN, досега съм минала 4 антицелулитни процедури, от общо 10 препоръчителни. Първите 3 бяха с ваучер, сега вече плащам, но пак цената е сходна и си заслужава. Усещането е гъделичкащо, много приятно. Целулитът ми е много стар, от ученическите години, но от време на време все спортувах по нещо и не е толкова силно изразен - в смисъл вижда се, но пък има къде по-тежки случаи. Ефекта го видях след третата процедура - кожата е по-гладка определено, на бедрата особено си личи. Това, което много ми хареса е, че платих за една зона - бедра примерно е една зона, седалище е друга, но на мен ми правят задната част на бедрата и седалище по-ниските части и пак го броят една зона. Сантиметри не съм мерила, също така не съм била на кавитация, LPG и не мога да сравня. Но и тук се пие много вода, пак съветват да правиш упражнения и да внимаваш с храната. Бях леко скептично настроена в началото, но мисля да изкарам всичките 10 процедури.
Много благодаря за подробния отговор!! Аз имам по 3 ваучера за бедра и седалище и се чудех, като реша да ги ползвам, дали ще има ефект, за да си доплатя още за 7 процедури на бедра, но мнението ти ми даде идея за какво става въпрос...

# 48
  • София
Ragga, нямам нито медицинско образование, нито съм козметик. Но са ми нанасяли серум на няколко места при почистване на лицето.  Peace даже довечера съм във въпросното студио, заради което тръгна дискусията, на почистване на лице, в което също е включен ултразвук, та ще ви кажа там как го разбират.  Wink

# 49
Включвам се да и аз в новата тема.
Напоследък нищо не ми грабва окото. Търся еднодневна екскурзия до Гърция, с град на тръгване от БГ - Пловдив.

Заповядай!   http://kuponik.bg/?cid=7&id=156

Искам и аз такава оферта, но за София.
Оглеждам се също за оферти с 1 нощувка из прекрасните кътчета на България, ама нъцки. А през уикендите хората се чудят къде да ходят...  newsm78
Толкова ли не се досещат от тези сайтове - 1 нощувка някъде на близо веднага ще се лапне..  Mr. Green

# 50
  • софия
....
Оглеждам се също за оферти с 1 нощувка из прекрасните кътчета на България, ама нъцки. А през уикендите хората се чудят къде да ходят...  newsm78
Толкова ли не се досещат от тези сайтове - 1 нощувка някъде на близо веднага ще се лапне..  Mr. Green
Досещат се, но тази нощувка така или иначе си е лапната и не им е изгодно на предлагащите, предполагам.

# 51
Лелеее, 4 страници вече Simple Smile
Да питам вижда ли се нещо приятно за хапване, както и почистване за лице, ама без всякаквите му допълнителни уреди и кой-знае какви неща, сещате се, да не е да ме нащипят, но и да не ме пъхнат в някакъв скафандър и да ми иска т много пари  Embarassed

# 52
Да питам вижда ли се нещо приятно за хапване, както и почистване за лице, ама без всякаквите му допълнителни уреди и кой-знае какви неща, сещате се, да не е да ме нащипят, но и да не ме пъхнат в някакъв скафандър и да ми иска т много пари  Embarassed

http://eha.bg/dIj9  Препоръчвам като терапия(без зачервяване и нащипване),като салон-не съм ходила.
А за хапване си взех за "Монте Карло" (малко по-нагоре писах)  Peace

# 53

Ето още едно за хапване: Ваучер за 10 вместо 20 лв. за храна, напитки и суши от менюто на … p; Dinner MAGNITO

# 54

http://eha.bg/dIj9  Препоръчвам като терапия(без зачервяване и нащипване),като салон-не съм ходила.
А за хапване си взех за "Монте Карло" (малко по-нагоре писах)  Peace

Мерси, ама чак в Люлин 5... Продължавам да търся  Peace

# 55
alex99 благодаря   bouquet

# 56
  • София
....
Досещат се, но тази нощувка така или иначе си е лапната и не им е изгодно на предлагащите, предполагам.

Ето предложение за една нощувка близо до София.
Аз се чудя дали да взема скок с бънджи newsm78

# 57
Линкът не работи.

# 58
# 59
Благодаря и на двете!

Общи условия

Активация на акаунт