Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 141
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Имам нужда от всички стиснати палчета за утре в 13 часа,имам Държавен изпит...Дано го взема за да може с бебо да си почиваме цяло лято и да не учим повече  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 391
Имам нужда от всички стиснати палчета за утре в 13 часа,имам Държавен изпит...Дано го взема за да може с бебо да си почиваме цяло лято и да не учим повече  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 392
marinamihailova, успех утре!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аз минавам само да споделя, че при мен няма проблем с болничните. Поне до сега. Една приятелка работеше в НОИ до скоро и ми е казвала, че счетоводителката ни отива към 17-18 число. В общи линии до към 25-ти някъде са ми преведени паричките. Аз хващам последните 4-5 дни от единия месец и останалото е от следващия, та първо ми правят един малък превод, а след няколко дни и другото.
Исках също да споделя, че и аз от снощи усещам беборанчето много по-ясно. Вече знам какво усещам. И също така съм сигурна какво съм усещала и преди седмица-две, примерно, но тогава не можех да го кажа категорично. Снощи даже таткото го долови, пък аз от толкова побутване не можах да заспя около час (говорим за лягане в има-няма 2:30-3ч. през нощта, побутването започна след това)... Едва като се обърнах настрани вече работата поутихна, та и аз отнесох плувката. Днес също цял ден швъка. Чак ми е непонятно как мога да го усещам толкова често. Crazy

# 393
  • USA
В щатите шофирането е ежедневие и е невъзможно без това или ще трябва да си много зависим.Знам ,че тя ще се прибира в края на лятото,а тогава ще е по-трудно с големия корем иначе тук определено ще е по-лесно да изкара книжка,а и повечето коли са автоматици.На мен лично колана не ми пречи и гледам да си го държа под корема,а от страни между гърдите Crazy както беше показано в книжката ми и съм ок.Колана само може да те предпази ,но не и нарани бебето Peace
Аз лично съм абсолютно за Peace,но и нямам друг избор разбира се иначе трябва да си седна в къщи и да откача,а и тук всички са на колела и дори и дума не става за лукс,а просто самостоятелност.

# 394
Добро утро!

# 395
  • Варна
Моя приятелка караше курса и забременя. Инструктора и казал, че няма да я допуснат до изпит с корем, затова ускориха курса да мине докато не и личи. Отделно, че тя стана много емоционална и това и попречи на изпитите - притеснението я проваляше 3 пъти и накрая се отказа. Не знам как е в Щатите и дали допускат бременни на изпит.
Вчера откакто ме раздруса автобуса нещо не ми е добре с корема - постоянно ме наболява и взимам но-шпа  Sad .Тая седмица и доки е отпуск и незнам ако нещо ми стане към кой да се обърна  Shocked Мъжа ми може да ме кара до работа, но 1ч по- рано, за взимането няма проблем.

Марина, стискам палци и аз!!! Само гледай да си спокойна и всичко ще мине!

# 396
Благодаря за мненията.
Мисля тук просто да изкарам малко часове за да свикна, но книжка ще си взема септември като се прибера...ако не ме допуснат, ще си я взема февруари... примерно, но поне да не карам мъжа ми да ме учи отначало, а да имам някаква представа как се кара градско.
(В Щатите след теорията имаш право да караш колкото искаш време, ако до теб има човек с книжка)
 Animal Chicken
Ще си дам шанс пък дано се справям,ако не ще спра  Hug

# 397
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Няма никакъв проблем да си карате курсовете и да си вземете книжка. В другат отчетна тема имх няколко такива случая  Peace
А това за разсеяните бременни е такъв мит Twisted Evil

# 398
Darling,преди няколко мсеца една моя приятелка беше бременна и караше шофьорски курсове,обаче по принцип е забраненео и бременните не ги допускат до изпит и ако разберат прекратяват курса. Та тя през цялото време ходеше с едни супер широки дрехи за да не и личи,знаеше само инструктора й и номера мина  Peace

# 399
А някакакъв ориентировъчен час за срещата?

Ами аз мога да се запиша на ЖК, но не мога да повярвам, че ако не се запиша няма да ми платят болничен...нали се осигурявам в крайна сметка: едва ли държавата държи да й харча парите на всяка цена - не виждам логика.

Мимето* стискам палци.

Добро утро девойки  Simple Smile
Срещата ще е около 5 следобяд , някъде там  Laughing

# 400
Еее аз така или иначе няма да се явявам тук на изпит, така че няма да има проблем с това Simple Smile)
Добре че широките дрехи са на мода  Crazy
А и щом други мацки карат курс докато са бременни, значи не е невъзможно Simple Smile))
Коя е тази друга отчетна тема?  newsm78

# 401
Здравейте,

До сега на път за работа, този път с ТМ, успях да почета малко от бебешкото списание.
Имате ли такова любимо списание , да препоръчате?
Та четох за ползите и вредите от рибата? Някоя от вас хапва ли и каква риба точно. Отделно пиете ли допълнително омега3? Мъжът ми редовно ме подсеща, аз все забравям...
И с кремовете забравям да се мажа..доста несериозна съм...

# 402
  • София
А това за разсеяните бременни е такъв мит Twisted Evil

Как го прецени като мит, акъла не ми го побира. Лично аз съм най - подредения и педантичен човек на земята. Супер организирана съм и нищо не може да попречи на плановете ми. Еми, сори, ама от както съм забременяла не се понасям! Това, че ти по природа може да си по - разсеяна и не ти прави впечатление не ти дава право така категорично да казваш, че е мит. Дори има статии по този въпрос. Тук имаше една статия, озаглавена е "Когато зад волана сме двама". И въобще шофирането по време на бременност изисква максимум концентрация. Друг е въпроса, че тя май вече има американска книжка и съвсем спокойно може да си кара с нея тук.

Маринамихайлова, успех и дано късмета да е с теб днес! Ще ти се падне нещо дето го знаеш Simple Smile

# 403
Добро утро. Хайде да се изкажа и аз. Моята кумица си изкара курса и взе книжка бременна и до колкото знам аз никой не й направи проблем за това, че е бременна. За това, че бременните са по-разсеяни е вярно и си е научно доказано, но пък с шофирането има и много други фактори. Аз например, като се кача на колата и всичко друго за в момента губи смисъл и си карам без проблеми. С Ива като бях бременна спрях да шофирам сама чак в средата на 8-ми месец и то не за друго, а корема ми опираше във волана и ми беше трудно, но не и невъзможно. Шофирането по-принцип не е за всеки, а ако те е страх по-добре не се качвай на кола, защото може само да навредиш на себе си и на всички други на пътя около теб.  Не е за всеки работа и не всеки го може. Имам доста познати и мъже и жени, които имат книжки и карат от доста време и така и не са свикнали и правят аматьорски грешки. Никой не може да ме убеди, че от всеки става добър шофьор. Имам книжка вече 8 години и не съм слязла от колата, а нямам нито едно произшествие на пътя /чукам на дърво и да нямам/, когато ми се наложи нещо мога да си оправя в общи линии колата. Така, че простете, ако моето мнение е различно, но както не от всяко дърво става свирка, така и не от всеки човек става шофьор.
Марина имаш стиснати палци и от мен.

# 404
Не не нямам книжка,но мисля там да взема изпита,а тук само да се науча градско с инструктор и два чифта педали Simple Smile
Именно за това,ще пробвам и ако преценя,че "вятър ме вее на бял кон" и съм разсеяна-просто ще се откажа...не съм пробвала и незнам от кой тип шофьори съм  Hug
За рибката,знам че паламуд не е хубаво да се консумира,но той така или иначе не му е сезон още...аз хапвам веднъж в седмицата с трудност,а преди само това можех да ям.Като морско чадо да ви споделя,тази година тотално няма риба в морето...просто е трагично! Sad
Ако си имаш омега 3 на хапченца и не ти става гадно от тях пий си ги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт