Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета. Най-после и аз да се добера до компа. Срещата беше хубава, позитивна и разтоварваща. Трябва по често да свиркам за сбор Wink Имах желание да почерпя за рождения ден с тортичка, но кремът й се разстопи. Пустият му и желатин не издържа на горещия ден. ooooh! Всички стигнахме до единодушие, че не може да се храним както преди и да искаме да бъдем фиданки. Ако не си превъзпитаме отношението към храната цял живот ще се връщаме към втора фаза. Naughty 

# 256
  • Варна
Здравейте момичета. Най-после и аз да се добера до компа. Срещата беше хубава, позитивна и разтоварваща. Трябва по често да свиркам за сбор Wink Имах желание да почерпя за рождения ден с тортичка, но кремът й се разстопи. Пустият му и желатин не издържа на горещия ден. ooooh! Всички стигнахме до единодушие, че не може да се храним както преди и да искаме да бъдем фиданки. Ако не си превъзпитаме отношението към храната цял живот ще се връщаме към втора фаза. Naughty 
Здравейте и от мен. Пожелавам ви един прекрасен и хладен ден.

Аууууу veroni76 направо ти се чудя как можа да донесеш такава разтопена торта, никой не си опита от нея hahaha hahaha hahaha hahaha Хайде сега на поправителен и другия път да я направиш по-стегната.
/малко уточнение за тези, които не бяха тортата беше великолепна и се изяде буквално веднага като ни я сервира veronka/ Hug

# 257
  • Испания
Исачеsmile3501! Поздравления за резултата, за волята, за впечатлението, което си направила като кума! А снимки от сватбата няма ли?  newsm78

Гледам, че не си сменила линийката си. Ами, смени я, де!  Hug

# 258
Благодаря Смайлис. И снимки ще има , ама като ми ги пратят  Grinning  И линийката си смених тази сутрин , но ще се актуализира утре . Много благодарности и прегръдки за теб , защото с твоя труд , който полагаш за готварската НИ тема успявам да се храня режимно и много много вкусно ! Голяма си ми поддръжка да знаеш !!!    bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug newsm51

# 259
Привет на всички...от дълго време следя темите ви, но сега за първи път реших да се "включа в тях..." и така, преди време спазвах диетата и имах постжение от - 10кг. за около месец, но я наруших  Embarassed , сега започнах на ново и този път съм твърдо решена да не се отказвам. Същината на въпроса, който имам към вас е следния - Баба ми беше на същата диета с мен и тя имаше наистина удвителни резултати, но започна да не се чувства особедно добре и я спря(има редица заболявания включиелно и диабет, да не говорим и за слабата й имунна система, пълната чанта с лекарства и трудната подвижност), та така, искам съвет от вас - коя според вас е подходящата диета за нея или да стане пак Дюканка, но с по-лек ударен режим? Благодаря предврително за мненията ви и Успех на всички нас!   bouquet

# 260
  • София
Прибрах се от Варна, не ми се тръгваше разбира се! Joy Joy

Плаж, рибка, релакс и се върнах с минусче. Чудно!  Laughing

Варненки, благодаря за чудесната среща.   bouquet
Споделихме опит, обсъдихме си патилата, релаксирахме и разбирасе "намазахме" както казва desitka* от вкуснотиите на verini76 и Ivlin-Ивелина - чудесно се справят момичетата с готвенето. Следващия път пак да почерпят  Joy Joy

Исаче, поздравления за чудесния резултат, както и за позитивизма и търпението с които го постигаш   :bouquet

# 261

Най ме кефи ей тази снимка - http://goldyv.snimka.bg/daily/dyukanski-sreshti.578909.24272295.big
Наредили са се всички красавици а точно над тях се е паднал един надпис от реклама, ама много на точно място се е паднал "Мъжете знаят защо"   Grinning Повече от това какво може да се каже не виждам Simple Smile

# 262
Здравейте и от мен! HugСрещата вчера беше хубава,мила и "сладка".Още имам вкус от превъзходната торта на veroni76 . smile3525 Момичетата изглеждат превъзходно! smile3501

# 263

Най ме кефи ей тази снимка - http://goldyv.snimka.bg/daily/dyukanski-sreshti.578909.24272295.big
Наредили са се всички красавици а точно над тях се е паднал един надпис от реклама, ама много на точно място се е паднал "Мъжете знаят защо"   Grinning Повече от това какво може да се каже не виждам Simple Smile

Хахахах Laughing и аз точно това си помислих, докато изрязвах снимката! Страхотни сме си и т`ва е! Нека и мъжете да го знаят! Mr. Green

# 264
 Blush Благодаря за похвалата за тортата, въпреки, че се поразтече Embarassed С удоволствие бих ви правила и други неща при следващи срещи. Следващия път ще бъде нещо друго, за разнообразие.   chef
Не знам "Мъжете знаят ЛИ защо", но моят поне знае защо аз мухам месцето, пък той яде постните ястия на детето.  hahahaСинковеца е скаран с месото и все иска боб и леща. Та що боб и леща изяде и мъжо, за тези 5-6 месеца, той си знае... Но поне вижда резултата bowuu
isache, много искам да те видя на снимки от сватбата. Хайде момиче, шашни ни... Убедена съм, че си изглеждала страхотно, като виждам какви резултати имаш.

ПП: eivon, би ли ни се представил? Колко си висок, колко си тежал преди да започнеш режима? С колко килограма си отслабнал? За колко време си свалил въпросните килограми, защото вие мъжете бързо сваляте. Бях останала с впечатление от книгата, че който бързо сваля има вероятност и бързо да качи след това. Интересно ми е как протича режимът при мъжете. Имахме един Данчо за няколко дни се включваше, но зачезна.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 20:54 от veroni76

# 265
  • Лутаща се
Здравейте, скъпи!  Hug
Да ви се оплача...... моята трета хич не е трета, а е по-скоро плодово-зелечукова.
Не че не ям месо, но в сравнение с другото е нищожно количество. И хич не мога да се накарам за хапна ориз, хляб  или картофи. В момента съвсем умишлено варя картофи и съм намисила утре за работа да ям тях, но в комбинация с извара и сос бешамел + телешко месо. Ноооооооооо........обядвам с пъпеш или диня и вечерям със шопска салата. И все още не съм близнала макаронени.  Thinking
Не че килограмите не са в норма. В норма са. Но се безпокоя какво ще стане през есента и зимата, когато се ядат повече въглехидрати - т.е. въпросните ориз и картофи....

# 266
  • София :(
              Добра ви вечер  Hug
          desitka* , ясно - ОБР - теб те няма, на Баба и е топло, аз ще спрятам морето... значи отиде барбекюто за на есен...
          isache , честита месечинка   bouquet Хайде и аз на опашката за снимки  Blush
          skarlet71 , всички на опаки, ти на терсене... К`ви ще дириш в Русе, когато всички са в Бургас!? Я преосмисли маршрута  Wink
          _sis_ , при толкова заболявания, да се консултира жената първо с джипито, да си направи изследвания, пък после да мисли за диета, здравето все паке  по-важно от визията  Peace
          MariDi , туй ще рече ли, че ще те вида на срещата?
          eivon , те мъжете, че не знаят, не знаят, ама важното е, че женит знаят  Wink
           То така като гледам... реме си е да раздавам козинките...

Лека, мека, палава, розова, режимна и прохладна нощ  Hug Hug Hug

# 267
  • Лутаща се
Мимс, лъвица съм, ама и баща ми, и мъжът ми са раци, че сигурно съм прихванала... Joy Joy

От години, вече 20, живея в Търново, но се заинатих преди време и си останах русенски жител. Та дойде време да си сменям личната карта и ща, не ща трябва да го направя в Русе, за това отивам там, точно когато всички сте по морето  Cry

# 268
  • София :(
     skarlet71 , вЕрно си се запънала, ама като магаре на мост  hahaha Аз от русенка станах софиянка, пупупу, заради едното удобство, ама пък... Търново все си е доста по-близо от София  Cry Божеее, ако някой преди 10 години ми беше казал, че в личната ми карта ще има софийски адреЗ щях да го плюя до Второ пришествие...  Blush Сега остана да я сменя без време заради семейното си положение и фамилията, и съвсем няма да повярвам сама на себе си  ooooh!

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 23:03 от mimensita

# 269
  • Лутаща се
Сега остана да я сменя без време заради семейното си положение фамилията и съвсем няма да повярвам сама на себе си  ooooh![/b][/i]
Да честитим ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт