Пазаруване от френски сайтове

• 63 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
В такъв случай да се регистрирам например с адреса на смарт и да пусна на адреса на франсето и да предупредя и двете фирми. друго при избор на начин на доставка кое да отметна колис  колисимо или третото и пак да питам, ако дава, че подаръка не може да бъде доставен веднага  какво значи това Pas disponible immédiatement, че го няма или че ще дойде по-късно

# 226
  • София
В такъв случай да се регистрирам например с адреса на смарт и да пусна на адреса на франсето и да предупредя и двете фирми. друго при избор на начин на доставка кое да отметна колис  колисимо или третото и пак да питам, ако дава, че подаръка не може да бъде доставен веднага  какво значи това Pas disponible immédiatement, че го няма или че ще дойде по-късно

Вече имам 4 акаунта блокирани  с адреса на СД .

Подаръка не е наличен и няма да дойде - Pas disponible immédiatement.

# 227
  • София
А с кой адрес не блокират акаунти

# 228
  • София
А с кой адрес не блокират акаунти

Евка е обяснила на предната страница. Peace

# 229
  • София
Тедичка, благодаря ти, късно е но се надявам да се похвалят и с други адреси утре  bouquet

# 230
  • София
Имах предвид, за адрес на регистрация  да се напише съвсем различен адрес от този на някой превозвач... Блокират акаунти масово, не  е само при нас. Явно с тия кодове за намаление без минимална сума си е станало мазало и е имало масово поръчки за по 0 евро... Mr. Green

# 231
  • София
Код 17177 за http://www.quelle.fr/

# 232
Евка, Евка, караш ми да ползвам посредник и поръчам от 2 сайта)))))))))))

# 233
Направо шЪ мЪ фалира Евка... Laughing Laughing

# 234
  • София
Първо опитай с виртуална карта Мастъркард на ДСК.  Peace

# 235
Първо опитай с виртуална карта Мастъркард на ДСК.  Peace
откъде да я взема, ако мъж ми само отворях в първа инвестициона виза електрон за пазаруване Embarassed и тази регистрирана в пейпал, друга нямааааааааам Cry

# 236
  • София
Всеобщия ни любимец Даксон ни предлага нов код с нов подарък:
Votre offre Privilège: 1630

Un ensemble éponge en cadeau pour toute commande. Une remise de 25% sur votre commande La participation...au jeu.
Ensemble trousse vanity a fermeture bleu, une serviette éponge brodée 50X70 coloris blanc et broderies bleu, un gant de toilette coordonné.

Valable du 13/08/2011 au 31/12/2011

SET EPONGE TED LAPIDUS

BLANCTaille : Réf: 4636.479Disponible

И ако някой си търси хубави и качествени  сутиени, голям размер, познатия ни код 500500 намалява 10 от 20 евро, при 2 артикула дава БД и подарък - червените чанти:

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 15:30 от Evа

# 237
Да попитам пак как си използвате хартиените оферти от Yves Rocher, по пощата ли се изпращат? Нещо не мога да разбера!  Embarassed

# 238
На панел има в края, горе в дясно кнопчето, нещо там оферта магазин.
Цъкаш там, пишеш номер клиента и номер оферти (от хартии) и влизаш, поръчаш, вивеждаш наново имената си и адрес, плащаш с карта. и чакаш Peace

# 239
  • София
Един изгоден код за сайта на Damart
Код 20036   намалява 16 от 30 евро от НАМАЛЕНАТА ЦЕНА на артикулите!
Дава БД до фр адрес и подарък - COUETTE GUY LAROCHE ROSE IMPRIME и още един подарък - изненада, при 2 артикула в кошницата. Няма ПП, но приема карти МК, ако имате виртуална, не би трябвало да има проблем.
С този код можете да си вземете 2 сутиена на Playtex за 14 евро, вместо за 75 евро и 2 подаръка...

Общи условия

Активация на акаунт