Та ако не я бяхме ошмулили сега щеше да е с дълга коса до кръста,а още няма и 4 годинки 
Нали се сещата,че я нося само вдигната,защото няма никаква форма и прическа 
/
Ти по принцип си много красива
и всичко би ти отивало, но карето мноого ти ходи.
В понеделник ми е глупавия държавен изпит, чела съм, ама да се подсигуря с пищови. Давайте идеи къде и как да наредя 95 пищова, тип хармоника. Аз мисля на колана, но май няма да се съберат. Имам и една туника, която се набира и става на 2 ката, може и там, но не знам дали ще успея.
/. Някой питаше за плуването при бебета, гледах различни клипчета и уроци за бебета, та мисля да пробвам Павел как ще се държи в басейн.
ама с моите къдрици ... нищо не става в момента ми е до кръста и другата седмица ще я отрежа че все на топка я връзвам ...
но ние на разходки почти не ходим ... разхождаме се на двора и това ми позволява да се кърмим често ... дано да и стига
На мен ми харесваш и по двата начина 
Особено свекъра - по 4-5 пъти на ден (и той не знае защо) Не се съобразява, че може да съм гола (което често се случва, защото кърмя все пак), или че може да спя, или просто да си почивам, или не искам никой да идва, да не съм сама или любовника да е тука. Даже и не чука преди да влезе
Бабата по същия начин - влиза и тя постоянно. Пфффффффффффф. Пък не искам да казвам на ММ, че ще се скара с тях, а и не искам да го поставям между чука и наковалнята 
И хайде пак на ново. Това, че детето е с отворени очи не означава, че е будна.
Днес се качва горе и пак: "Малката какво прави?"

но аз и казах, че сега не може, че баща ми отлива замазки в две от стаите, че ще прави ремонт. И те ме пита "Ами за утре вечер?" и аз пак и казах, че не може, че ще отливат бетон, че правим алея
И аз клоня към каренцето 

И приказки от сорта на..."Ама не се притеснявай,няма какво да оправяш,тенк ю
" После аз ще съм мърлячката

Но за сега сме съвем плешивички!
Кончето ми ще дойде другия четвъртък! 

. Ако имах техните пари и възможности .......
пу-пу
. И аз все се чудя какво толкова се натискат да гледат бебето, то 90% от гледането е кърмене, пък те не могат да ми го накърмят, да дойдат да ми чистят и готвят, като толкова искат да помагат. Мойта свекърва и тя беше много нетактична, още като бяхме млади гаджета с мъжа ми и примерно съм ходила у тях да гледаме филм, влизаше в стаята без да почука. Веднъж ни хвана на калъп обаче и престана
. Споделям да се посмеете, макар че мен тогава не ми беше до смях, не толкова, че са заминали някакви си гащи, ами че е ровила в гардероба ми.
.
Но съм много заета покрай децата, защото водя Габ на тенис два пъти седмично, излизам по разходки и имам много работа да върша докато съм тук- документи и други такива неотложности..

Не знам какво да ти кажа, освен поне, че сте здрави
Това е най-важното сега 
А от коремните преси съм доволна, вече 4 дни ги правя
От същия ден се заключвам!
Аз пък един ден като съм взимала дрехите от пералнята, едни мои прашки паднали. Свекър ми решил, че са на свекървата и тя ги подхвърлила, за да го дразни (те са разделени от години, само живеят в една къща) и ги хвърлил на улицата
Направо ми идеше да го
Не стига, че бях дала 7 лв за тях, ами и голям ужас изпитах като видях прашките си на улицата пред къщата... не знам какво са си мислили съседите 
,

Паднахме от смях, така хубаво се разсънихме... картинка бяхме