Майче маха със ръчички и усмихва се на всички! - Тема 3

• 25 963
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
ДУ и от мен  Joy

SYMa  и аз съм за Рапунцел  Crazy
Моята дъщеря въпреки,че е с рядка коса на 3 г. имаше доста дълга/до средата на гърба.И направихме глупоста да я подстрижем като идиотче уж с цел сгъстяване  Rolling Eyes Да,ама,не.Сега пак порастна колкото беше,но не е станала по-гъста  Close Та ако не я бяхме  ошмулили сега щеше да е с дълга коса до кръста,а още няма и 4 годинки  Tired

Та като заговорихме за коси,трябва да ходя на фризьор,защото косата ми е безумно изгоряла надолу и не е подстригвана от едно каре отпреди 2 години  hahaha Нали се сещата,че я нося само вдигната,защото няма никаква форма и прическа  ooooh!

Та въпросът ми е: След като ОТСЛАБНА поне със още 7 кг  Laughing да се подстрижа ли отново на каре ?
Ето така:
http://prikachi.com/images/354/3585354s.jpg -/но не толкова обръснато  ooooh! /
Така:
http://prikachi.com/images/364/3585364D.jpg  -/то това е същата коса от предната снимка,само че по-порастнала/
Или пък така:
http://prikachi.com/images/759/3598759o.jpg  -/това е друго каре,необръснато отзад,малко напластено и прибрано зад ушите  Laughing /
http://prikachi.com/images/774/3598774b.jpg - и пак същото

# 631
Eлфи определено се подстрижи на каре  Heart Eyes Ти по принцип си много красива  Hug и всичко би ти отивало, но карето мноого ти ходи.
А ДД и от мен, имам един странен въпрос и моля за помощ. Praynig В понеделник ми е глупавия държавен изпит, чела съм, ама да се подсигуря с пищови. Давайте идеи къде и как да наредя 95 пищова, тип хармоника. Аз мисля на колана, но май няма да се съберат. Имам и една туника, която се набира и става на 2 ката, може и там, но не знам дали ще успея.
Иначе с Павел сме добре, още сме на вилата, от довечера ще имаме и басейн и като се стопли  водата ще си откъпя./защото така или иначе ме е срам да се съблека на друго място, а така по цял ден сама  smile3549 /. Някой питаше за плуването при бебета, гледах различни клипчета и уроци за бебета, та мисля да пробвам Павел как ще се държи в басейн.
Лек ден за сега, отивам да си донагъна пищаците  Mr. Green

# 632
elfi4ka искам и аз така на каре  Crossing Arms ама с моите къдрици ... нищо не става в момента ми е до кръста и другата седмица ще я отрежа че все на топка я връзвам ...

SYMa - държа я на гърда нон стоп - като усетя че имам кърма и цедя ... и това е - тя ако иска да яде - яде ако не ще не ще Simple Smile но ние на разходки почти не ходим ... разхождаме се на двора и това ми позволява да се кърмим често ... дано да и стига  Praynig

# 633
  • До морето :)
Elfi, нали знаеш, че на хубавите хора всичко им ходи  Wink На мен ми харесваш и по двата начина  Grinning
Десинце, с удоволствие бих ти помогнала, но аз съм от онези смотаните, които не могат да преписват, изпитоват се ако имат пищови и т.н. Завиждам на хората, които имат смелостта да препишат, аз не мога и трябва да се бъхтя над учебниците. А то да имаше ефект, после всичко забравям, а не зубря уж. Успех на държавния  Mr. Green
Ох, да се оплача - защо всички, които искат да помагат просто взимат малката. На мен детето не ми е проблем, проблем ми са чиниите, готвенето, прането, гладенето (от което напоследък се отказах), пускането на прахосмукачка и т.н.  Crazy
Всички взимат малката, за да мога да си гледам моята работа (ако Елито не е моя работа, не знам кое е тогава). Пфффффф, никой не е дошъл още и не ми е казал - "Легни си с малката, аз ще измия чиниите и ще сготвя!" Освен ММ и майка, но и двамата нямат време сега  Confused
И на първия етаж на къщата живее свекърът ми, а наблизо  е бабата на ММ. Вече ще се заключвам. Ми те влизат като удома си  #Cussing out Особено свекъра - по 4-5 пъти на ден (и той не знае защо) Не се съобразява, че може да съм гола (което често се случва, защото кърмя все пак), или че може да спя, или просто да си почивам, или не искам никой да идва, да не съм сама или любовника да е тука. Даже и не чука преди да влезе  ooooh! Бабата по същия начин - влиза и тя постоянно. Пфффффффффффф. Пък не искам да казвам на ММ, че ще се скара с тях, а и не искам да го поставям между чука и наковалнята  ooooh!
Като казах "любовника" - онзи ден се обадих на интернет доставчика, че кабела се беше прекъснал, да дойдат да го оправят. Идва по едно време един младеж, влиза в нас, оправя кабела и тръгва! След малко свекърът ми се качи уж за нещо и между другото да попита кое било това момче, което се е качило.  Laughing Наистина трябваше да му кажа тогава - "Любовника. Синът ти като не се прибира, си намерих друг мъж!"  Laughing
А и свекъра ми постоянно буди малката. Изкарала съм я в количката на двора, за да я приспя. Идва той и пита какво прави малката.
Аз: Приспивам я!
И той се надвесва на количката и започва да й говори. "Ох, на дядо, ах, на дядо!" и тя се разсънва  #Cussing out #Cussing out #Cussing out И хайде пак на ново. Това, че детето е с отворени очи не означава, че е будна.  #2gunfire Днес се качва горе и пак: "Малката какво прави?"
Аз: Разсънва се!
И влиза в спалнята (аз съм в кухнята) и започва да й говори и пак я събуди. Тя така или иначе се събуждаше, но имаше още 40 минути да ядене, а Елито си отваря очи, после пак се унася и така до ядене, а той като я видя естествено с отворени очи и хайде пак: "Ох, на дядо, ах, на дядо!" След 2 минути слезе долу и аз трябваше да я занимавам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Е, оплаках се  Mr. Green Просто наистина май ще се заключвам вече

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 12:23 от nelka_bg

# 634
Нелка, разбирам те идеално. Вие поне сте в къща, а ние със свекъра и свекървата в апартамент. Една баня, една тоалетна, една кухня и т.н. Изобщо не мога да си помисля да ходя гола, дори спя с пижама, а толкова искам да спя по боксерки и потник. Сега съм избягала при баща ми, да си почина от тяхното присъствие, а свекърва ми зазвъняла да идвали на гости  #2gunfire #2gunfire #2gunfire но аз и казах, че сега не може, че баща ми отлива замазки в две от стаите, че ще прави ремонт. И те ме пита "Ами за утре вечер?" и аз пак и казах, че не може, че ще отливат бетон, че правим алея  Laughing. Ако зависи от мен няма да се прибера в града при тях, но ...
В понеделник след изпита събирам чукалата и хайде при "маминка", че зълва ми си идва с децата и да се видим, но като си тръгне след седмица-две, хайде пак наобратно, докато се зазими  Mr. Green

# 635
Много ви благодаря момичета за отговорите  Hug И аз клоня към каренцето  Thinking
То ходи,ходи,ама на големи килограми карето хич не ходи,че приличам на борец в раменете  Laughing Но да се надяваме,че скоро ще вляза в някаква по-прилична форма,че аз не тези снимки съм 10 кг под сегашните ми тлъстурански 77  Tired

Нели,Десинце...напълно ви разбирам.Така е много гадно  Close
Нели,хич нямаше да цепя басма.Казвам на ММ каквото ми тежи на душата и той се оправя после,че да не е директно от мен  Laughing И той не им цепи басма,въпреки,че то общо взето няма какво толкова да се казва  Laughing А и не живеем заедно  Peace
Иначе,Нели, предполагам,че взимат бебето,за да му се радват и междудругото да помогнат  Laughing Естествено,че ще предпочетат да гледат бебето отколкото да домакинстват  Mr. Green

Аз пък много се дразнех като ми се предложи да дойде някой у нас да гледа децата,а ние ако искаме с ММ да си излизаме навън двамата.Ами не се ли сещат,че за да пусна у нас някой/независимо майка ми или свекървата/ трябва преди това да съм излъскала всичко или най-малкото да е подредено,да са измити чиниите,да предложа безалкохолно и сладки,защото съм гостоприемна и не мога просто ей така да поканя някой и да ми гледа кочината  Laughing Хем трябва мен си да оправя,хем децата да са облечени,хем и къщата да е подготвена за гости.А на мен това ще ми коста 10 пъти повече усилия отколкото просто да метна децата  в техния дом  Crazy И приказки от сорта на..."Ама не се притеснявай,няма какво да оправяш,тенк ю  Stop " После аз ще съм мърлячката  Laughing
Та от както изясних ситуацията вече няма такива предложения.Само за къщите у бабите  Peace

# 636
  • София
А ДД и от нас! Laughing Laughing
Днес, моето малко зайче-байче МАГДАЛЕНА има имен ден! Почерпете се нещо за наше здраве, а аз ще кача снимки на детето, вместо на торта! Peace

Другото бебе също е'' майче'' и се казва Йоана-днес става на 2 месеца!
Нелили: И аз чакам повече косичка за прически с нетърпение! HugНо за сега сме съвем плешивички! Sad Кончето ми ще дойде другия четвъртък! Peace
Елфи: Пострижи се така- много си сладка! То на младо и хубаво всичко му отива! Peace
Хоупче: Аз съзнателно не влизам в ибей-я, че отиде ми целия ден!А хем имам всички регистрации, paypal  , кредитни к. дебитни к. и каквото ти дойде на ум!Но нямам мярка и ще зарежа децата, та да играя на търгове! Mr. Green
Момичета от срещата вчера в СЗ: Е- много ви завиждам! Аз още от  преди раждането усетих, че СЗ е центърът на темата ни и на вселената, та исках да идвам там да раждам, но докато се каних, взех, че родих! Joy
И накрая- да се оплача: Маги вчера получи някакъв стрес и не мога да я остава по гръб- пищи, посинява и не може да диша! #Cussing out  Twisted Evil
Говорих с лекар, каза че щом спи нощем и като я вдигнем нищо и няма, значи е от стрес!Сега се борим да го преодолеем-като легне и държа ръчичките и малко по малко взе да се пооравя! Някоя от вас за има идея от какво се получава и как да се справя с проблемя? newsm78
Нелка:Не се ядосвай мила,...и при мен е така- всички искат бебето да гледат, а домакинството е на моите ръще! Майка ми често нахлува без да чука и заварва ММ гол- шантава работа! #Cussing out

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 13:46 от jenajena

# 637
  • София
ДД от нас!
Нелка, Деси съчувствам ви  Hug
Елфи и двете прически са страхотни и много ти отиват, но май втория вариант по ми харесва. Аз бих избрала прическата която се поддържа  по-лесно  Peace
Тъй като от вчера се ровя в нета за разни масажори и антицелулитни диети попаднах на нещо което не мога да не споделя с вас: http://www.fashion-lifestyle.net/scandals_broi13
Потресена съм тези красиви жени как са се занемарили  ooooh! . Ако имах техните пари и възможности .......

П.П.: Честит имен ден на Маги, нека името и носи много късмет в живота
Марта много сте красиви  Heart Eyes Hug    bouquet пу-пу

# 638
  • Варна
Нелка, Деси, ама много са нетактични дъртите значи ooooh!. И аз все се чудя какво толкова се натискат да гледат бебето, то 90% от гледането е кърмене, пък те не могат да ми го накърмят, да дойдат да ми чистят и готвят, като толкова искат да помагат. Мойта свекърва и тя беше много нетактична, още като бяхме млади гаджета с мъжа ми и примерно съм ходила у тях да гледаме филм, влизаше в стаята без да почука. Веднъж ни хвана на калъп обаче и престана  Laughing. Ми тъй де, тя какво си е мислила, че си държим ръцете ли само.

А бабата на мъжа ми е същинска вещица, преди години беше на гости у нас за няколко дни и нещо се бяхме посдърпали. Та едната сутрин преди да отида на работа, ме пита имам ли някъде някакво черно парче плат да й дам, да закърпи на мъжа ми нещо /той и беше оставил някакви вехтории да кърпи уж, че да не скучае, докато ние двамата сме на работа/. Казах й че нямам парче плат и като се върнах от работа - о, чудо, вещицата ровила в гардероба ми и нарязала едни мои черни прашки, за да закърпи на мъжа ми нещото /не помня вече какво беше/ Joy. Споделям да се посмеете, макар че мен тогава не ми беше до смях, не толкова, че са заминали някакви си гащи, ами че е ровила в гардероба ми.

Нелка, аз пък не бих си мълчала за влизането без да почукат и буденето на детето. Не е нужно мъжът ти да им се кара, може да им каже съвсем човешки "Така и така, не е удобно да влизате в нас без да предупредите и не е редно да разсънвате детето." Вече ако пак не разбират, да им се скара пък, ти и детето сте най-важни, освен това ти кърмиш и никой не трябва да те ядосва.

Честит имен ден на Маги, отново със страхотен тоалет е натъкмена Heart Eyes.

# 639
Милички, влизам много набързо да се обадя
За сега всичк сме добре  Praynig  Но съм много заета покрай децата, защото водя Габ на тенис два пъти седмично, излизам по разходки и имам много работа да върша докато съм тук- документи и други такива неотложности..
Да си съвсем сам с две деца не е никак лесно. Няма на кого да възложа нито хранене, нито преобличане, нито смяна на памперс, нито къпане, нито нещо друго  ooooh!
Освен това бебето е доста обсебващо, спи малко и рядко и се храни поне два пъти нощем, така, че ходя като зомби, толкова съм изморена  Confused Понякога идва баба ми, която е на 83 години, оставям и бебето докато е нахраненно,  не спи, тя го занимава, а аз успявам да подремна  Heart Eyes
Днес също и го оставих, но излязох набързо за да свърша някоя и друга работа за час- два..

Марте, честит празник на Маги, да и живо и здраво името  Hug

По-късно ако сколасам и не съм изнемощяла ще се включа и по други теми, основно ме тормози целулита, с който се сдобих след раждането, отпред на бедрата, малко над колената и заради който съм направо отчаяна..никога не съм имала и честно казано не знам какво да го правя  Confused
Мернах някакъв уред, по-късно ще разгледам.
До после, приятен ден  Hug

# 640
  • До морето :)
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАГИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО ПОСЛУШНА!
Благодаря ви, момичета, за разбирането! ММ е правил забележки на баща си, защото и на него му е неприятно това внезапно влизане, ама свекърът е чешит по природа, така че не взима много-много от дума  Crazy
Бубе, сигурни ти е много трудно!  Hug Не знам какво да ти кажа, освен поне, че сте здрави Simple Smile Това е най-важното сега  Grinning
Адашче, тези хора наистина не знаят какво да правят с парите си  hahaha А от коремните преси съм доволна, вече 4 дни ги правя Simple Smile

# 641
Честит имен ден на Маги, много е джиджана!
За пищовите не мога да помагам - не мога да преписвам и това си е!
Нелка, при нас беше същата история. Свекъра ми си влизаше като у тях си, че един път и един негов приятел нахълта точно докато кърмех  #2gunfire От същия ден се заключвам!
Maria_I, случката е уникална  Joy Аз пък един ден като съм взимала дрехите от пералнята, едни мои прашки паднали. Свекър ми решил, че са на свекървата и тя ги подхвърлила, за да го дразни (те са разделени от години, само живеят в една къща) и ги хвърлил на улицата  smile3505 Направо ми идеше да го  #2gunfire Не стига, че бях дала 7 лв за тях, ами и голям ужас изпитах като видях прашките си на улицата пред къщата... не знам какво са си мислили съседите  Sick
Бубе, дано да издържиш на темпото, сигурна съм, че ти е мн трудно  Hug

# 642
Марте  ...Честита ти именичка  newsm51 Да е жива здрава и много красива като името си  Heart Eyes

Много е красива малката Магдалена и какво хубаво костюмче си има само  Heart Eyes Flutter

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 16:18 от elfi4ka

# 643
Здравейте майчета,  Hug,

Честит Имен Ден, на малката Маги, да е жива и здрава и много послушно детенце  newsm51 newsm51 newsm51 baloni

Мария, определено не е лесно с плаванията на мъж ми, амааа туй тоо - професия...
тая баба ваШта напраооо уби коня  hahaha Joy hahaha

Къщичка, моята педи е Василева. Браво на вас за кърмата!!!  Heart Eyes

Елфи, на мене също ми хареса повече втория вариант  Peace

Ааа по отношение на нетактичността на бабите и дядовците и ние имаме такива моменти.. луда работа... И ний сме тръгнали натам, лелееее... мъжа ми както ми казва каква лоша свекърва ще бъда, ще взема да се  #2gunfire ooooh!

Лапето заспа, ред е и аз да си почина, че тая нощ не беше от най леките... Оооо забравих да ви разкажа за снощния купон...
В 00.00 Еди започва да мрънка - както бяхме позаспали с ММ и го помолих да стане да го нахрани и смени памперса.. става той, почва да пъшка и охка и по едно време казва: "Оооо Гери, моля те, стани не мога да се справя с толкова много "АКО"... ставам, ама ми става смешно.. кога гледам - лелелееее лайна до ушите до връта на детето, залепнало, не може да се махне... айде под мивката, ооо не може да се измие направо. Викам на мъжа ми "ела търкай щото не мога и детето да държа и акото да търкам...", като ни напуши един смях... а на мъжа ми му стана лошо, целия пребледня, каза "драйфа ми се, немога, направо ще повърна..."  Joy hahaha rotfImbo rotfImao Паднахме от смях, така хубаво се разсънихме... картинка бяхме  smile3532

# 644
Елфи страхотна прическа и цвят. Много си сладка.

Оф да се оплача - днес Жорката е направо непоносим. Спи 20 мин и рееееев, яде с триста зора, нервен абе ужас направо .Кво му стана на това дете?

http://prikachi.com/images/843/3599843f.jpg - да покажа и аз моите слънца най-накрая, кака Ивон и малкия Жорко

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 15:32 от nova_mama

Общи условия

Активация на акаунт