The L- Word

• 32 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Кажи ми, какво провокира у теб това голямо нехаресване на Шейн, интересно ми е.
Няма нехаресване, но мисля, че повечето фенки я надценяват неимоверно...

В какъв смисъл я надценяват, кажи повече де Simple Smile

# 586
batigol, уби ме, значи романтиката може да е само между две жени  Crazy  Mr. Green
Аз все си мислех, че "Хората на Пако" е комедиен сериал, не съм подозирала такива драматични развръзки  Rolling Eyes

Доста изненадващо виждане имаш по въпроса  Flutter BTW аз открих The L word по препоръка на мой приятел, който го теглеше и записваше за негова хомосексуална дружка  Flutter Както и да е, отплеснах се... Не разбрах, ти гледал ли си Room in Rome? Там романтиката струи на талази  Grinning

Бумър, според теб накрая Наташа остана ли с Алба? Поне тичаше в нейна посока  Grinning

# 587
Кажи ми, какво провокира у теб това голямо нехаресване на Шейн, интересно ми е.
Няма нехаресване, но мисля, че повечето фенки я надценяват неимоверно...

В какъв смисъл я надценяват, кажи повече де Simple Smile
Ами с цялото това отношение от първи сезон какъв е секс-символ тип Казанова...

Целия ПР замисъл си личеше отдалече
Цитат
I am very Shane today

Кейт има много красиво лице, но това андрогинно тяло...
не ми се мисли какво би станало с него, ако напълнее или когато остарее  Thinking

Бумър, според теб накрая Наташа остана ли с Алба? Поне тичаше в нейна посока  Grinning
НЕ и това му е най-хубавото!

пс Как си с тенисистките? Познай коя е прототип на Наташа Wink

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 16:21 от Boomer

# 588
Ей зор докато я намеря таз сцена в ютюба

ТОВА ако не е любов, не знам кое е  Heart Eyes

А сцената за мен е израз на огромна близост, приятелство и обич от страна на шейн, но не и на любов Peace
Щеше да си напълно права, ако бяха спряли до прегръдката...

Разбираш ли, точно тук се вижда, че именно Шейн мина границата целувайки Джени, защото никой не я караше да го прави, Джени е влюбена и какво от това, нищо не пречеше на Шейн да каже нещо от сорта "дай да не си разваляме приятелството...", но всъщност Шейн го усети по абсолютно същия начин, че може Джени в крайна сметка да е ТЯ...

Цитат
Jenny: I also realized that I'm in love with you... Now I'm like all those stupid girls.

Друга тема е поведението на Джени и това, че не даде писмото на Моли като по този начин лиши Шейн от право на избор... Супер егоистично и типично за Джени версия сезон 5 и 6  Laughing

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 10:11 от Boomer

# 589
batigol, уби ме, значи романтиката може да е само между две жени  Crazy  Mr. Green

Не съм казал такова нещо. Crossing Arms Романтиката, дори любовта, ако е чиста и истинска я приемам във всичките й форми. Аз говорех, само за мен и че не мога да почувствам тези неща с друг тип любовни двойки. За да ти допадне някоя двойка, първия етап е да ти харесват до някаква степен визуално, после идва харесването на самите герои и техните характери и така започва да ти пука, започваш да се вълнуваш относно взаимоотношенията им и да се надяваш, че ще се съберат и ще са щастливи заедно. На мен като чисто визуално ми е някакси грозно и дори леко гнусно, няма как да отида на следващия етап. Затова и преди се смеех на ревльовците на филми и дори съм ги наричал лигли(момичетата) и женчовци(момчетата). Беше така, защото просто не разбирах какво е да те погълне филма и ти да го почувстваш като част от реалността и да забравиш, че всъщност това са актьори. Именно защото не можех да ги почувствам тези неща, докато другите ревяха, на мен ми беше даже смешно, защото просто винаги нещо в главата ми повтаряше "Това е само филм". Говоря само за този тип филми де. Mr. Green Mr. Green Mr. Green И така, накрая дойдоха Пепа и Силвия и си го получих за всичките подигравки, дето съм отправял. Laughing Laughing Laughing

Не разбрах, ти гледал ли си Room in Rome? Там романтиката струи на талази  Grinning

Гледал съм го, даже го имам на компа.  EmbarassedИ на тоя накрая ми стана тъжничко и тъкмо да намокря клавиатурата и те се затичаха една към друга. Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Laughing

# 590
Пич, чакай малко,
така е трудно да се разберем...

Ша та замоля да слагаш точните имена като "Хората на Пако",  "Fingersmith" и "I can't think straight" и т.н.

Спести ми мъчението да гадая дали под "Единия дето с една руса мацка бяха танцьорки и се конкурираха" имаш предвид Showgirls или нещо съвсем друго...  Sick

Епа всички съм ти ги написал с имената, изключение правят, тези на които не им знам името.  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

# 591
Специален поздрав за четящите фенки на Анатомията на Грей Crazy

Dean Porter is HOT!!   smile3521

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 09:09 от Boomer

# 592

АМИН!smile3521 smile3521 smile3521

Мерси за клипчето със снимки на Порша, мнооого хубава  Heart Eyes Напоследък правя re-run на Али Макбийл, не мога да й се нагледам  Blush

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 12:52 от Поля от слънчогледи

# 593
Мерси за клипчето със снимки на Порша, мнооого хубава  Heart Eyes Напоследък правя re-run на Али Макбийл, не мога да й се нагледам  Blush
Принципно не си падам по блондинки, както си личи и от колекцията ми, но за нея правя изключение Wink

Иииии да задълбаем спама с нещо по въпроса за Ризоли и Айлс

Аха, обаче частта за подтекста ме притеснява... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ааааа, какво притеснение?
Изгледай от втори сезон трета, пета и днешната шеста серия.
И може пак да си говорим Wink
Добавям и седма серия за по-недовиждащите... за останалите целия сериал  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 13:13 от Boomer

# 594

Тук съм съвсем боса, извинете ме  Blush

# 595
Няма защо, сериалчето е почти ново само втори сезон върви...  Mr. Green
Изгледай само препоръчаните серии и ако ти хареса... останалото  Whistling

# 596
Еее, чакай, първо да добутам до "Lip service"  Blush
Ако харесваш Али Макбийл, дръпни си втори епизод от трети сезон  Flutter

# 597
Ако харесваш Али Макбийл, дръпни си втори епизод от трети сезон  Flutter
Хахаха това с коя целувка беше? Wink
Али ми е вече древна история, харесваше ми преди мнооого време чак ме е срам да кажа преди колко...

Сега се сетих за няколко други сериала за Батиголчо:

Pretty little liars
Glee 2-ри сезон
Skins от 3-ти сезон нататък (uk)

И два по-стари
Sugar Rush (uk)
South Of Nowhere

Всичките са тийн, но ще има достатъчно драми  hahaha

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 17:07 от Boomer

# 598
Хахаха това с коя целувка беше? Wink

Али и Линг  Mr. Green (С Луси Лиу съм сънувала супер въздействащ еротичен сън, почти десетилетие мина, още го помня)   smile3505

По Скинс бях много зарибена преди няколко месеца  Grinning

# 599
Луси е върха!!!
Още ме е яд за Кашмирената мафия...  newsm45

Най-безумното в този сериал беше, че всичко бяха изпипали до съвършенство, всичко,  освен сценария?!?!?!  smile3515
Един от най-големите провали в телевизията...
Толкова пари да потрошат за актриси, парцалки и декори, а да спестят от най-важното...

Общи условия

Активация на акаунт