Днес направи първата рана
- поряза си челото в една счупена люлка. беше до мен и не я опазих, не спирам да се упреквам. Притеснявам се и дали след като зарастне няма да остане белег.
. всички майки до мен ми казаха, че тепърва предстоят такива неща, все не ми се вярва, че не мога да я спра и да я предпазя от всичко. Аз също не знам как да я приспя ако не суче. а напоследък и следобяд ако не съм до нея и не си досуква, не може да спи хубаво и става по-рано, после плаче, че е изморена ..... въобще много сме зависими от това кърмене все още.
днес следобяд се опитах да я оставя сама да спи и след малко я намерих да плаче в леглото, напишала се, с порязаното чело, въобще пълен провал съм днес.
колко беше лесно в началото - да са сухи, нахранени, гушкахме се по цял ден. сега имам едно неспиращо и за секунда перпетуум мобиле, катерещо се навсякъде, бъркащо навсякъде, със собствено мнение, неискащо да се облича и в най-драматичните и изнервящи моменти способно да се разсмее по най-заразителния начин момиченце. трудно е, но прекрасно!
Бързо оздравяване на всички болнички!
Кръв от носа и на мен в пубертета ми течеше много често, тогава ми казаха, че е от спукани капиляри и се оправи без никаква лекарска и медикаментозна намеса. Но най-добре е да се консултирате със специалист уши, нос, гърло. 

Ще направя аз снимка, чак сега ме е яд, че вчера не настоявах. И на нас от време на време ни потича нослето.
Дано бързо се възстановят и много сили на Диди и Пепси
Но не мога да се оплача от него - чудесно си играе сам, намира с какво да се занимава и ме търси само, ако има нужда от нещо. С кака си почнаха епически войни за играчките, защото всеки иска точно това, с което в момента се е заиграл другия. Харесва ми, че малчо си отстоява правата и трудно отстъпва, дори в последно време се опитва и да я удря, съответно и тя не му остава длъжна и става една ...
Весело е при нас, даже взех да се замислям за трето.
Вашите деца как са?
Ужасно се радвам, въпреки че става въпрос за 5-6 часа седмично само. На мъжа ми сега с този риболов не мога да му видя очите, но поне има на кого да разчитам за малко отмяна.