Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 067
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • В две тъмни очички
Боже, Боже...............одата е повече от забавна, не виждам смисъл да се обижда някой от нея! Вникнете в смисъла и се замислете дали не е и вярна част от нея! Агентката го е казала перфектно с цитираната мисъл

Ноеми искам Митачета  Mr. Green

ЗА килцата, съм леко разочарована  Confused 54 кг съм (забременях 57) , а тялото ми хич не ми харесва  Crossing Arms Имам целулит по баджаците и любовни дръжки! Е*а му мамата, колко трябва да отслабна,че да изчезнат  Confused Ама то тренировки си иска, знам си аз....и в този ред на мисли - купих си въже и смятам да започна да скачам, тъй като явно няма да мога да тичам още дълго време

# 676
  • София
Боже, Боже...............одата е повече от забавна, не виждам смисъл да се обижда някой от нея! Вникнете в смисъла и се замислете дали не е и вярна част от нея! Агентката го е казала перфектно с цитираната мисъл

Ноеми искам Митачета  Mr. Green

ЗА килцата, съм леко разочарована  Confused 54 кг съм (забременях 57) , а тялото ми хич не ми харесва  Crossing Arms Имам целулит по баджаците и любовни дръжки! Е*а му мамата, колко трябва да отслабна,че да изчезнат  Confused Ама то тренировки си иска, знам си аз....и в този ред на мисли - купих си въже и смятам да започна да скачам, тъй като явно няма да мога да тичам още дълго време

Тва па да не види нещо  smile3533

Супер зле трябва да си да се обидиш от безименно стихотворение, съвсем сте изпуснали лодката  Mr. Green

# 677
  • Велико Търново

Бубе, задръж инвестицията във въженце. Каквато е торпилка Влади, предричам в най-скоро време тъй да тичаш, че ще изчезнат и дръжки и всичкото, дето, като гледам снимките, само си мислиш че го имаш.  Peace  Grinning  Heart Eyes

Стихчето какво стана с него, изтри ли го Емили, ся да ходя да го търся при ония киризчийки, че да го чета пак и осмисля къде е обидата.  Thinking

# 678
Добро утро!
Хайде пийте по едно кафе и се заредете с добро настроение за новия ден.

Смятам, че форумът освен място за изключително ценни съвети и информация и място, в което се подкрепяме една друга в трудни моменти, е и място в което можем и да се посмеем и забавлявяме, даже и за наша сметка да е. Вкъщи вече и без друго смятат, че съм се запънала като магаре на мост и правя само туй, дето го пише във форума. Емили, не се коси. Много беше хубава одата.

Нашият ранобудник (метнал се е на баща си) ни събуди в 6:30, а сега заспа.

# 679
Вкъщи вече и без друго смятат, че съм се запънала като магаре на мост и правя само туй, дето го пише във форума.

И в този ред на мисли мъжа ми казва: Ние сме по стандарт Бг мама Laughing

ние днес сме на ваксини, амън вече, край нямат Sad

# 680
Добро утро Simple Smile
Одата си беше супер! Много се смях  Joy Хем съм неваксинираща  Flutter
Наистина сме си загубили чувството за хумор  Crossing Arms  Много жалко...
И ние сме имали Митачета, останали от каката...от водния вид Simple Smile Костенурката ни е любима  Heart Eyes

Момичета, искам да ви напомня, че днес е "Червената пътека за Валя".
Да не ви развалям настроението от сутринта, но мисля, че е важно да се подкрепи такава инициатива. 
Докато раздавах листовките на какви коментари се наслушах  ooooh!

# 681
  • София
Добро утро!

Мила, хубаво е, че напомняш за инициативата. Само дано не вали и трещи, ние също ще отидем на Софийската такава.

Тез Митачета много оборотни  Laughing

look_at_me, разбрах, че обривът на Марти не е от алергия. Какво ви каза докторът?

Покрай всички продрискани бебета, нашата се запече, в истинския смисъл на думата. Оставих я два дни на мляко и се оправи. В този ред на мисли - бързо да се оправят всички, на които не са им всичкит говеда  Praynig

За килцата - мойте се натрупаха след като родих, вследствие на моята ИР. Тъй като вече се лекувам и те взеха да падат като страничен ефект. Иначе спортувам, гледам да е всеки ден, защото пълноценна тренировка не мога да направя, малката не ме оставя. За велото не съм съгласна, че не върши работа. Върши си, но за определени мускулни групи, а и си е кардио. Общо взето движение му е майката.

Емили, на мен ми беше забавна одата Simple Smile

Лек ден на всички   bouquet

Щях да питам за непромокаемите памперси - видях, че Ноеми ги има в списъка и като че ли ми се стори, че Нели на Тути беше с такъв на плажната снимка  newsm78 - Ще споделите ли нещо за тях?

# 682
 #Cussing out писах, писах, разказах ви една покъртителна история и всичко се изтри, но нямам сили пак да пиша за това, може друг път

за стихотворението- че, кво му има? човек ако над себе си не се насмее, защо го прави на другите? Емили хич да не ти става тъпо. аз лично се припознавам в текста, по някои въпроси за много компетентна се мисля  hahaha bowuu

кви са тия популярни Митачета бре, толкова се харчат  Joy

Анабела нали на Синеморец ще ходите, ама кога? че ние все сме по Ахтопол, може да се засечем.

# 683
Добър ви ден от нас!
Евала на автора на одата-изключително достоверно е пресъздал образа на форумската мама.И тъй като с Емили имам щастието да се познавам лично,искам да кажа,че тя е изключително възпитан,фин и деликатен човек и съм убедена до крайност,че не е публикувала стихчето целенасочено,за да обиди някого.Наистина е тъжно,че чувството ни за хумор замира....

# 684
  • Пазарджик
Привет и от мене!!!
Моите хора(Таня и Нели)още спят Shocked,ама не ми завиждайте щото от три дена Нели е много неспокойна и през нощта се буди често с рев.Някой давали Дентокинд?
Вчера не можах да се запиша в темата,не че съм правила кой знае какво,но като седна пред компа се се намира някой да ме вдигне.
Anabella ,плажните  Laughing памперсите на Нели са на Либеро
има и на Хъджис,но не ги видях по нашите магазини.
Моята банда се събуди ставам ,че Нели е гладна ,после ще продължа.

# 685
  • В две тъмни очички
Бубе, задръж инвестицията във въженце. Каквато е торпилка Влади, предричам в най-скоро време тъй да тичаш, че ще изчезнат и дръжки и всичкото, дето, като гледам снимките, само си мислиш че го имаш.  Peace  Grinning  Heart Eyes
А-а-а, мани ти тая работа, един Господ знае кога и колко ще тичам(второто е почти сигурно че ще е дооооста Mr. Green). Пък една тренировка в повече - добре дошла  Mr. Green

Тути, на дентокинд-а са спрели вноса (кремчето), поне така ми казаха от аптеката. Аз си купих Дентинокс. Помага, даже мен като ме боли мъдреца си слагам. Мъжа ми също. Преди седмица като бяхме при педи ми изписа Дологел, купих го, но не помага. Има някакво мноооооого леко влияние, докато при Дентинокс-а изтръпва мястото.
До колкото знам има и такива хапчета, а те помагали и ако вдигне Т от зъбчетата. Не съм ги пробвала, за тях ми е казвала позната, която е използвала с детето си.

# 686
Да беше вярно да се посмеем - ми то написано с цел да се присмееш а не да се посмееш  Stop

Така с тънки намечета и лека насмешки - тип шегичка, се разцепи една иначе хубава септемврийка групичка - 30 човека си направихме чат на скайп защото ни писнаха тънките шеги - тип унижение  Stop

Дентокинд съм давала на Явор и му действа добре.

п.с. от темата за одата - "Кога от една кифла става майка,когато в влезе в бгмама.. ' ха-ха

# 687
 hahaha Предлагам да се направи литературен анализ на одата - Тук лирическия герой.....

Ако не можем да се погледнем отстрани и да се посамоиронизираме, то много жалко.
Явно чувството за хумор може и да изтиче с оклоплодните води. Аз все си мисля, че по-лабаво трябва да се дава във форума  Wink

Млъквам  Peace Не исках да се меся, но... така ми дойде  Blush

Обичайте се хора и се уважавайте, не само другите, ами и себе си. А според мен един от признците на самоуважението е да може да се надсмееш над себе си.  Hug

# 688
  • София
Здравейте Hug
Тути,аз давам сега хапчетата Дентокинд,изпили сме половин шишенце и смея да твърда,че съм доволна от тях.2я и 3я месец  Мони беше ужасно нервна и почти не спеше,след като почнах да давам Дормикинд на същата фирма  също останах доста доволна.А на голямото ми дете давам зимния сезон Имунокинд пак от серията.
Аз на морето мисля Мони да бъде по бански без памперс,мислите ли че ще ми трябват такива памперси,те не са ли по-скоро за басейн?

# 689
hahaha Предлагам да се направи литературен анализ на одата - Тук лирическия герой.....

smile3532

Аз пък доста се посмях на одата и се разчетох в някои от редовете  Mr. Green

Готова съм с багажа за морето и само ако някой се обади пак в последния момент  #Cussing out #2gunfire да му прави сметката  box
Събрах всичко в един сак  Shocked включайше пюретата и памперсите, много съм надобряла  Mr. Green

Аз на морето мисля Мони да бъде по бански без памперс,мислите ли че ще ми трябват такива памперси,те не са ли по-скоро за басейн?

Ако си имате малко басейнче даже може и без бански, ние на басейна слагаме бански (непромокаем) ама сега на морето ще си го нося от суета  Peace

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 13:29 от Jorjianaaa

Общи условия

Активация на акаунт