И на ред са: Американците! Американците!

• 16 570
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • КиТ
Бейбито нещо не може да се разбере с нейните гащи виждам,ту падат от рас ту се загащва до слепоочието  newsm78,тъй са някви гащи с дистанционно ми се струва,сега ми светна лампичката Crazy Joy Joy Joy

Лятна буря добре дошла,както виждаш хич не сме лоши,напротив много сме забавни,малко в речника трябва да навлезеш,но това бързо става Hug Hug Hug Hug
Ето виж Джой как си призна ква беше,а сега ква стана нИ мой да я познаеш Crazy Joy Joy Joy Joy

Като сте тръгнали на признания и аз едно време по Джитиви следях "Разбиване" Blush,бяха ми много интересни  Mr. Green Joy Joy Joy

# 601
Слънчо, дадох заето от твоето признание за кеча...  hahaha hahaha hahaha Ако щете ми вярвайте, но това за мен е най - тъпото предаване измислено в светЪ...

Е аз твърдяла ли съм обратното?  hahaha Разбира се, че е тъпо  Laughing По мои спомени го следях когато бях на 12-13...  Thinking

# 602
  • София
Слънчо, дадох заето от твоето признание за кеча...  hahaha hahaha hahaha Ако щете ми вярвайте, но това за мен е най - тъпото предаване измислено в светЪ...

Е аз твърдяла ли съм обратното?  hahaha Разбира се, че е тъпо  Laughing По мои спомени го следях когато бях на 12-13...  Thinking

Какво ли не сме преживели като тийнове...  hahaha hahaha hahaha
Ма я глей кви готини чавки сме станали.  Blush Blush Blush

# 603
Какво ли не сме преживели като тийнове... 

Не искам да си спомням, малко ме е срам  Blush

# 604
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да всея ужас и тук с един Леонардо hahaha

Ване, днес твоите мъже са ми на прицел Mr. Green

# 605
О, боже мой! Ослепях! Джой, ти днес искаш да разбиеш всяка хубава моя представа за някой мъж и тотално да ме обезгащиш... Защо? Crossing Arms

# 606
  • София
Аааа, аз Лео такъв си го помня ясно при това. Момчето вече стана мъж!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
Не е лично към теб, Бейби, попаднах на една колекция андрогенни снимки и поствам оттам. Виж и при британците съм сложила нещичко Mr. Green

От същата колекция- Кейти Холмс:

# 608
  • Пловдив
Кейти е изненадващо хубава на втората снимка Mr. Green
И тъй като днеска вече имам малко поводче,нося вкусна шоколадова почерпка Heart Eyes

# 609
Честито ти, Лятна буря, какъвто и да е поводът Hug

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 01:26 от joy_r

# 610
Джой, к'ва Вселена бе? Аз ли пропуснах нещо или ти изтрещя? Crazy

# 611
Не, аз се обърках, защото отговарях и в темата за загадките Blush. Поправям Rolling Eyes

# 612
 hahaha Mr. Green Убичам тА! Hug

# 613
  • Пловдив
Мерси Mr. Green Поводът е още една годинка в егн-то smile3510 Мога да се похваля с целите 21 годинки Laughing

# 614
Йейй, набор си ми! Hug Много усмивки ти пожелавам. Hug Ама може да дадеш и нещо по твърдичко, да се почерпим за твое здраве. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт