Звездни компромати-106

• 69 066
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
# 601
На снимката на Николета, всички са много препечени. Азис е направо черен!

Да бе наистина, все едно е циганин  Joy

—-----------------------------------------------------------

Помните ли го? http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=XYXugYeBSRo

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 17:21 от -True Blue-

# 602
За Кристи преди бях чела , че си прави пилинг на кожата с пълнители за котешка тоалетна. #Crazy Предполагам , че е някаква  измислица , но иначе тя си е вегетарянка от 13 годишна и 100 % е пипната тук и там. Simple Smile

Прекрасна е, две мнения няма  Heart Eyes Обаче ми стана интересно, че изтъкваш като причина за външния и вид това, че е вегетарианка. Това има ли значение?  Blush Извинете за спама  Blush Ако искаш ми пиши на лични   bouquet
Аз мисля , че може и да има значение , но  не се съм много наясно с вегетарианството и затова не мога да кажа с точност.Може и за хубавия и външен вид да са допринесли четиримата и бивши съпрузи. Laughing

# 603
Някоя от вас знае ли колко е висока Блейк Лайвли?  Thinking Изглежда доста висока,ама се чудя колко ли е?  Rolling Eyes

# 604
Някоя от вас знае ли колко е висока Блейк Лайвли?  Thinking Изглежда доста висока,ама се чудя колко ли е?  Rolling Eyes

174 см по данни на имдб  Peace

# 605

174 см по данни на имдб  Peace

Значи не е чак толкова висока.  Mr. Green

# 606
# 607
Представиха новия актьорски състав на Сексът и Градът 3 http://intouch.wunderweib.de/media/redaktionell/wunderweib/intou … 3-b_img_308x0.jpg
Племеницата на Джулия Робъртс, Ема Робъртс ше играе Миранда Хобс,Блейк Лайвли,ше е Саманта Джоунс,Селена Гомез ше е Шарлот Йорк,а по- голямата сестра на близначките Олсън,Елизабет,ше играе Кери Брадшоу.

Това пък от какъв зор? Всичко развалят тия хора, ей!  Crossing Arms

# 608

новия татус на Ники Михайлов  Crazy

# 609
# 610

новия татус на Ники Михайлов  Crazy

"Borislav" или не виждам правилно?  newsm78

# 611
Да,Борислав . Simple Smile  Николай и той е такъв позьор,  живее от пиара си.

Лияна

# 612
И аз така го чета Grinning
А какво означава тази татуировка?

# 613
  • E-CLM & CH-VD
Сигурно е благодарен на баща си, че го отърва от НиЛото  Laughing Laughing Laughing. Нали Боби Михайлов не одобряваше връзката му с нея.

# 614
И аз така го чета Grinning
А какво означава тази татуировка?

Означава " Борислав, бог да те благослови. Амин!"

едит: аа, или ти питаш идеята на татуса каква е?

Общи условия

Активация на акаунт