КГБ = Клуб на Готините Баби - 112

• 27 802
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  Айша,днес довърши подовите плочки-имаше да реже крайни  и постави цоклите.После шпаклова стената.Утре няма да идва,а в събота ще фугира всичко.Свалила съм едни стари фуги в банята,да ги поправи и тях,че са напукани и пропускат влага,та мухлясваха.Става бавно,а и ще спирам в очакване на заема.Сега провеждам проучване за фирма за ПВЦ дограма.
  Насето си има колики,цял ден виси на цица.Но Софи го гледа с голям ентусиазъм,изобщо не се оплаква.Не си доспива,защото нощем кърми.Но е много щастлива.
  Джили,дано имаш спокойна нощ,без аварии.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:07 от Яжка

# 646
  • София
Яге, постепенно ще стане ремонта.
Аз направих беля и сега не знам как да я оправя.  Embarassed
Интернета ми е на Ескплорър и всичко си беше наред.
Преди малко влязох във ФБ да видя снимки на Наско. Изведнъж цялото съдържание на екрана се смали, буквите станаха миниатюрни и не може да се чете. Обадих се на Ани, тя е в Люлин и от там ми казаха да натискам Контрол и плюс. Да, ама не - нищо не се увеличава. Сега си включих Мозила и пак съм тук.
А утре Пламен няма да може да се оправи - той си знае другото.
имате ли идея как да го оправя?

# 647
  • София
Айша,виж горе в дясно до червеното кръстче има два квадрата.Кликни на тях,дано е това.Аз съм на Мозила,не знам дали и при теб е така.
Дано хакерчето прочете и ти каже на лични.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:29 от Яжка

# 648
Айша,на експлорера най доло вдясно има една лупа , натисни нея докато се оправи шрифтапосле излез от експлорера и следващото влизане не би трябвало да имаш проблем

# 649
Добър вечер ,момичета!радвам се,че Шпунц се оправя,дано и следващите новини са все така хубави!
виждам,че всеки с нещо ремонтно се е захванал,ама и сега си му е времето ,хем съхне по-бързо всичко ,хем и шетането след това сякаш е по лесно лятото.Аз говоря така ,защото сме в къща и имаме възможност на двора да оставим нещата,но тия,които са в апартамент,newsm78,много е трудно.Всичко се върти в един кръг-от едната стая в другата-много сложно ми се вижда.
Малко по малко почвам да влизам в час и да запомням кой откъде е и мисля,че до седмица вече ще съм се ориентиралаи за имената.
Желая ви приятна и прохладна вечер javascript:void(0);

# 650
  • София
Лека нощ.Изключвам,започва буря с гръмотевици.

# 651
  • София
Кристи,  благодаря за лупата - оправих го.
Приятелите на Ани уж много комп. грамотни, всичко знаят, но не се сетиха за лупата.
Яге, тук също има светкавици. Даже се чудя дали да не прибера сушилнята с прането вътре.

# 652

При нас няма дъжд, мръщи се, мръщи се, но нищо!
Ние вечеряхме под "беседката", тя е с тента, не е стабилна като на Жабчето. Laughing
То с много хора, бързо се сервира и отсервира, всеки като донесе по нещо и масата сложена!
Те донесоха една картонена кутия с дванайсет мини-сладоледа на клечка, та десерта беше голяма радост, за децата имаше по два!

Вече са в леглата, с измити зъби, минали през банята.......ама докато легнат си беше шоу!!! Joy
Да ни са живи и здрави, с другото ще се справим! thumbsup

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

# 653
СЛАДУРКИ!
Толкова сте интересни и забавни, че на всяка бих могла да напиша по 1 страница отговор. Ама де ще му излезе краят тогава?!?!
ами ей го де е  newsm37  grinning012 newsm46
Та така ...

Само да ви напиша виц: нали имах гости, Ягето ми даде акъл за доуреждане на кулинарната програма, да е жива и здрава! Десерт: цедено кис.мл с боровинки, орехи и мед, отгоре - сметана бита от тази на прах. Докарах го всичкото, ще нося крема с битата сметана. Решавам да опитам сметаната - отроваааааааааааааааа!!!!!!!!!!!! Драаааайф, сестрицииииии, в тоалетната - изпоплаших гостите. Оказа се,, че пр.ми мляко било отворено и направо отровно! УЖААААС!!! Та жертвах едно от млекцата на Йойо и направих втора сметана.
Щом краят е добър - всичко е добро.  Hug

# 654
 добро утро !

При нас за сега се очертава прохладно,но зное ли се за следобяд newsm78 newsm78
Петък е момичета - не се преуморявайте Grinning Grinning

Лек ден на всички Hug Hug

# 655
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Петък е.Навън е хладно.Живее се.
Марина,кога ще пътувате?

Лек,приятен и усмихнат ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Добро утроооо, бързах да ви сервирам, ама Габката ме изпревари......

За това ще пиете по две кафета и чайче , специално за Танитка.

Дааа, днес е петък  .....не се работи, че иначе......нали знаете какво става с шефа....така че поооолллееекиичка.... newsm47

Спорен ден  smile3525

# 657
              Добро утро,момичета!
              Тути,добре си казала,че не се работи,но......някои си работим постоянно без значение,че е петък! Laughing
              Яжке,кажи на Софи,че Насето не трябва да виси по цял ден на гърдата и.Така коликите се усилват и не отминават ,а се увеличават.Застъпва се новото мляко със старото и коремчето работи на пълни обороти и не се изпразва,а задържа газове.Подува се и става твърдичко.Да му въведе режим на кърмене,че да не го мъчат коликите!
              Лек и спокоен ден на всички!Тук също е прохладно и се чудя какво ще правя цял ден като на вън е мокро,а малките са със сандали и без връхни дрехи! newsm78

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 09:03 от Didia

# 658
Добро утро.
При  нас е мрачно и прохладно.
Гъбка,Тути,благодаря за кафенцата.
Спокоен ден навсички .

# 659
  • София

Добро да е утрото, пък и целия ден!

Леко по-хладно, даже приятно е навън, според мен.  Laughing Гъбче, Тути, благодаря за кафето.

Фури, Айша, Тути пътуваме утре сутрин. Навивам шофьорите, Мила и Пламен, да бъде колкото се може по-рано, че път дълъг и Владето как ли ще издържи, но те и двамата се ослушват и не щат да е много, много рано.  hahaha Ще ви звъня тези дни, може би другата седмица да се видим.  Peace

Здравче, голяма неприятност това със сметана, ама ти си се спавила.  Hug Тя, нашата Яжка, нали я знаеш каква е оправна, не се и съмнявам, че ти е дала идея за гозби.  Peace

Танче, твоите сладури те разнообразяват с техните игри и закачки. Представям си какво е с повече внуци.  Peace

Яжка, браво на Насето. Щом Софи е спокойна и щастлива и Насето ще си хапва от мамината кърма по-дълго време. А коликите, за съжаление ги имат и кърмените бебоци. Но ще минат скоро.

Днес ми е последния работен ден и едва ще го издържа. Но се налага...  hahaha Ще гледам да си тръгна по-раничко, та да спретна багажа набързо. Ех, това моренце, толкова го обичам, а не съм ходила от доста години. Дори не мога да се сетя откога.  newsm78

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт