Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 51"Кекс със стафидки на есен"

• 22 373
  • 723
  •   1
Отговори
# 570

Хмм  Naughty ще я видя тази работа hahaha hahaha hahaha

Лека нощ  Hug

hahaha hahaha hahaha Цяло разследване ще правиш.
Лека Hug

# 571
# 572
  • Варна
Снежке записа ли се в оная тема  Mr. Green

# 573
Хриси, ако ни ориентираш, върху какво трябва да размишляваме, ще е добре, защото аз никой не различавам. Embarassed
И още нещо да добавя към предният ми пост-тръпката, усещането, нетърпението с което очаквам всеки следващ епизод на АФК не може да ги сравня с никой друг филм. Емоциите, които подбужда в мен гледането на онлайн филм-серия за серия са различни от гледането на вече заснет  и пуснат в ефира филм. Казвала съм го преди и сега отново, ще го направя-за мен АФК и Мелодията на Сърцето са като първата любов, а всяко първо нещо се помни цял живот. Не че няма и други стойностни турски филми, които харесвам, но възприятията ми относно АФК не мога да ги сравня с друг филм, поне за мен. Той ме разтърсва из основи, кара стомахът ми да се свива, да си измислям собствени сценарии,такова въздействие върху мен е оказвал само първият филм, за който споменах. А и нещо друго, тук в нашата тема се чувствам в свои води, най-уютно и най-добре. Hug

# 574
  • Варна
Сега видях че си се записала  Hug Hug Hug
Като я видях темата веднага се сетих за теб  Hug Hug Hug

# 575

Хриси спец заради теб влизам, но виждам че си го качила Peace

Laughing

Лека нощ  Hug

tara_lezhka    bouquet

а някой видя ли кой нас ще представя, и какви снимки има ....... Rolling Eyes Laughing

# 576
  • в очите на дъщеря си
Сиси, стигаш ми разбира се , но имах в предвид , че е голяма пустош Shocked

Филма Малки лъжи ми допадна, но не е като АФК то се знае, а и Чаги никой не моЙ го замести Mr. Green

На мен новото пърче на Нели мн ми хареса Peace

# 577
Лека нощ момичета.

# 578
  • в очите на дъщеря си

Лека Наде Hug

# 579
  • в очите на дъщеря си
Попитали са Селин в туитър защо Чаги и Хазал  нямат снимки заедно , а тя е отговорила, че не е нужно да имат защото те не се срещали извън шоуто.

Също има клюка , че за новия сезон на SHOW TV ще има музикален клип и Чагазал ще пеят в него или нещо подобно Peace

# 580
Лека нощ, Наде. Лека и от мен! Hug

# 581
Лека нощ Simple Smile

# 582
Попитали са Селин в туитър защо Чаги и Хазал  нямат снимки заедно , а тя е отговорила, че не е нужно да имат защото те не се срещали извън шоуто.

Също има клюка , че за новия сезон на SHOW TV ще има музикален клип и Чагазал ще пеят в него или нещо подобно Peace

Много несмислен отговор на Селин. Трябва ли двама колеги да нямат общи снимки, само защото не се виждат извън снимачната площадка. А защо двамата по отделно имат снимки с други свои колеги от сериала? newsm78
А ако клюката е вярна, това ме навежда на мисълта, че инфото, което бях изнамерила, че филмът си остава на този канал show.tv е вярно.

# 583
  • в очите на дъщеря си
Попитали са Селин в туитър защо Чаги и Хазал  нямат снимки заедно , а тя е отговорила, че не е нужно да имат защото те не се срещали извън шоуто.

Много несмислен отговор на Селин. Трябва ли двама колеги да нямат общи снимки, само защото не се виждат извън снимачната площадка. А защо двамата по отделно имат снимки с други свои колеги от сериала? newsm78

абе мъти се нещо ама да видим  newsm78

Лека нощ  Tired

# 584
  • Враца

Това ще е много хубаво да ги видим заедно , но не като Емир и Фериха , а като Чагатай и Хазал , аз лично много ще се радвам ако се окаже истина  Peace

Общи условия

Активация на акаунт