Отговори
# 300
Бру! На мен не ми тръгна трейлъра нещо.

Ах, тя била с нежна душевност милата. Не съм зла, не съм, четвъртък е!

Ще си запазя танца на радостта за по-късен етап. Mr. Green

Чакам изпълнението с нетърпение, т.е. пожелавам ти да е по-скоро.  Mr. Green

# 301
Бру! На мен не ми тръгна трейлъра нещо.

Ей, пак са го изтрили гадовете, да се чудиш защо. Нищо не си изпуснала, де   Laughing

# 302
И аз не го виждам този трейлър. Гледай го тук: http://movies.yahoo.com/feature/battleship.html?showVideo=1#belowNav  Peace

Straw Dogs и аз го чакам с нетърпение. Само тази сцена с изнасилването сигурно ще е доста брутална. Някъде четох режисьрът да обяснява, че я снимали два дни и в началото Кейт след всеки дубъл ревяла, а Александър я успокоявал. Накрая вече толкова били претръпнали, че им било през ...  Laughing

Май тази сцена е доста култова за филма. Отдавна се говори за нея. Peace Тръпна в очакване... Heart Eyes Blush Mr. Green

# 303
Дооообър ден, официален запис от мен!

Всичко изгледах и съм като пристрастена, снощи имах работа и бързах да я свърша, седях до 2 да си изгледам всичко  Mr. Green

Клюката от днес ме прави много щастлива, аз се чудех що само той беше без половинка на тоя прословут Комик Кон Simple Smile

(някакви ритуали за приемане в групата има ли, да ме просветлите  Mr. Green)

# 304
Оооооо mokka,баш ми е драго да те видя! Hug

Ритуали нямаме,но ако държиш може да измислим нещо специално за теб... Thinking Mr. Green

# 305
  • София
Утро!

мислех тази седмица да не се разписвам тук, че не съм гледала още (срам и позор, заставам с лице към стената и вдигнати ръце), но не мога да не кажа на Мокка: Добре дошла!!!  Hug

# 306
Ванче,ти да не чакаш да ти се съберат два епизода за гледане,че то почти дойде новата серия.  Whistling Mr. Green

# 307
Добре дошла, Мокка  Hug  Ей, допи ми се мока сега, като бременните съм  Laughing

Ритуали нямаме,но ако държиш може да измислим нещо специално за теб... Thinking Mr. Green

Като например да източи някоя девица , да се омаже ритуално с кръвта и да се закълне, че ще държи ръцете си далеч от чужди мъже  Laughing

# 308

Като например да източи някоя девица , да се омаже ритуално с кръвта и да се закълне, че ще държи ръцете си далеч от чужди мъже  Laughing

Joy Joy Joy

# 309
Не мисля, че мога да обещая за този на аватара ти Fiama Embarassed  Трудничко ми е  Mr. Green

# 310
Не мисля, че мога да обещая за този на аватара ти Fiama Embarassed  Трудничко ми е  Mr. Green

Е,тук точно стъпи на мина.Стрелям без предупреждение Whistling

# 311
Мока, трудно е, но бъди силна, да не ти отвее главЪта Трайкич  Mr. Green  Виж, ако беше мой човекът, аз съм дащна, бих си го делила, то такава хубост за една жена ли е, но не би  Laughing

# 312
Знам знам, аз затова се прикривам, да не ме отвее снайпериста  Joy

# 313
О, мараба, ЙоMr. Green

# 314
Мока, трудно е, но бъди силна, да не ти отвее главЪта Трайкич  Mr. Green  Виж, ако беше мой човекът, аз съм дащна, бих си го делила, то такава хубост за една жена ли е, но не би  Laughing

За една,за една.... Flutter Flutter Flutter

Знам знам, аз затова се прикривам, да не ме отвее снайпериста  Joy

Mr. Green

Ах,какъв прекрасен ден!  newsm19  Hands Clap coolcool

Общи условия

Активация на акаунт