На море в Турция - тема 15

• 135 012
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
От Мишелин:

Здравейте, момичета... Много ми е гузно, че ви оставих без отговор толкова време. Гледам и че сте се притеснили.  Confused Ще се гръмна. Вече съм добре. Благодаря да всички за отговорите.   bouquet Просто нета е много бавен и това е единстветно, от което мога да се оплача от хотела.  Laughing

Аз изкарах цялата сряда в стаята.  Crossing Arms Вечерта отидохме до една аптека за но-шпа. Половинката имаше подобни оплаквания преди време и му изписаха такова. Оказа се, че нямали обаче. Предложиха ни едно друго. Четохме, мислихме, струвахме и накрая го взехме. Четвъртък болката отшумя лека-полека и сега съм супер. Нещо съм си иззорила стомахчето явно. А не ям много. Чак ме е яд, че не мога да опитам всички вкусотии тук. Просто с малко се наяждам.  Mr. Green

Утре се връщаме в България.  Cry Cry Cry Тука е толкова приятно, че изобщо не ми се прибира.  Crossing Arms За първи път почиваме в Турция. Даже искам септември месец пак да се върнем за една седмица.  Blush В хотела ни има всякакви, но не и българи.  Rolling Eyes Добре, че има един младеж от персонала от България, че да си поговорим с някой на български. Simple Smile

Това е сайта на веригата хотели: http://www.crystalhotels.com.tr/webyeni/index.html . А нашият хотел е Crystal De Luxe Resort and Spa - Kemer/Antalya. Снимки, почти не сме правили, но ще се опитам да кача, каквото има като се върнем.

Tatjana, Olive, благодаря ви за съдействието, момичета.   bouquet
Аз пак се засилих да пращам написаното, но сигурно пак няма да стане.  Rolling Eyes

П.С. Изобщо не съм се сетила, че мога да звънна на личната лекарка. Голяма съм шматка.  Whistling А избрах да пиша в темата, защото можеше да има хора с опит по турските болници (да пази Господ, де!  Praynig )

Много ми е бавен нета, а и нямам повече време. Извинявам се за хаотичното писане!   bouquet

# 136
  • EU
Хайде и аз да се запиша при вас Peace.....ние пътуваме до Мармарис на 19.08.за 8 дни.Хотелът е пет звезден с много пропоръки от приятели,но ще видим като отидем. Crossing ArmsСамо много ме притеснява пътя......че ще ходим със собствен транспорт/кола/. WhistlingС две деца съм на 9год. и 4год.Малкото ми понякога повръща от път.....а като сложим и жегата.......много ми е притеснено. SadИмате ли някъкво испитано лекарство против повръщане да ми препоръчате.Ползвах едни капки,но нямаше много ефект. Thinking
Най-добре пътувайте през ноща, разбира се ако шофьорът може да се справи, така децата ще спят през по-голямата част от пътя и няма да им става лошо. По принцип пътят е без много завой, изключение прави един участък в района на Чанаккале, по-точно след него...
Ако тръгнете от Варна към 23 ч ще сте на ферибота рано сутринат към 6-7 часа децата ще са се наспали и после има около 600 км до Мармарис. Пътят следва бреговата ивица и е много живописен Grinning

# 137
Благодаря ти много за разяснението Hug.....и ние така мислихме да тръгнем през ноща,че поне малко от пътя да мине в спане на децата. PeaceА с ферибота колко време е пътуването..... Thinking

# 138
  • EU
Не повече от 20 мин, дори по-малко  Laughing

# 139
minion4е, ние също ще бъдем в този хотел, но от 16ти септември.
Надявам се да случим хубаво време  Hug

# 140
  • София
някой да е бил това лято в PALM WINGS в Дидим с Турс Клуб и да е имал проблем с настаняването, вместо във вилите да е настанен в хотелската част, имат много добра оферта, но ми казаха че това лято имат този проблем

# 141
  • София
Здравейте,

Тази година за първи път ще ходим на море в Турция. За момента сме се насочили към  Мармарис и по конкретно към 3 хотела - Тропикал, Армар или Блу Бейс Делукс ( като за него четох, че миналата година бая хора за изпищяли заради некоректно отношение ).
Ако е възможно някой да ми препоръча някой от тези хотели или да ме насочи към някой друг.
За цената - до около 1200 лв макс за двама човека Simple Smile

Предварително благодаря Grinning

# 142
minion4е, ние също ще бъдем в този хотел, но от 16ти септември.
Надявам се да случим хубаво време  Hug
  Много ме зарадва, поне ще има прясна информация, ще имам мноооооого въпроси на които силно се надявам да ми отговориш  (много съм нахална, нали  Laughing). МНОГО ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ви желая, и много положителни емоции да съберете, ще очаквам и снимки от хотела Peace

# 143
  • София
Мишелин вече е добре, ето нейния отговор:
Цитат
Здравейте, момичета... Много ми е гузно, че ви оставих без отговор толкова време. Гледам и че сте се притеснили.  Confused Ще се гръмна. Вече съм добре. Благодаря да всички за отговорите.  bouquet Просто нета е много бавен и това е единстветно, от което мога да се оплача от хотела.  Laughing

Аз изкарах цялата сряда в стаята.  Crossing Arms Вечерта отидохме до една аптека за но-шпа. Половинката имаше подобни оплаквания преди време и му изписаха такова. Оказа се, че нямали обаче. Предложиха ни едно друго. Четохме, мислихме, струвахме и накрая го взехме. Четвъртък болката отшумя лека-полека и сега съм супер. Нещо съм си иззорила стомахчето явно. А не ям много. Чак ме е яд, че не мога да опитам всички вкусотии тук. Просто с малко се наяждам.  Mr. Green

Утре се връщаме в България.  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Тука е толкова приятно, че изобщо не ми се прибира.  Crossing Arms За първи път почиваме в Турция. Даже искам септември месец пак да се върнем за една седмица.  Blush В хотела ни има всякакви, но не и българи.  Rolling Eyes Добре, че има един младеж от персонала от България, че да си поговорим с някой на български. Smile

Това е сайта на веригата хотели: http://www.crystalhotels.com.tr/webyeni/index.html . А нашият хотел е Crystal De Luxe Resort and Spa - Kemer/Antalya. Снимки, почти не сме правили, но ще се опитам да кача, каквото има като се върнем.

Tatjana, Olive, благодаря ви за съдействието, момичета.  bouquet
Аз пак се засилих да пращам написаното, но сигурно пак няма да стане.  Rolling Eyes

П.С. Изобщо не съм се сетила, че мога да звънна на личната лекарка. Голяма съм шматка.  Whistling А избрах да пиша в темата, защото можеше да има хора с опит по турските болници (да пази Господ, де!  Praynig )

Много ми е бавен нета, а и нямам повече време. Извинявам се за хаотичното писане!  bouquet

# 144
Olive, още преди 2 дена публикувах това  Crazy

# 145
  • Варна
Здравейте, септември месец смятаме да ходим на почивка, но все още не сме решили дали да е в Кушадасъ или в Мармарис. Към края на септември ще е - или на 23, или на 30. Та, мисълта ми е, какво бихте ме посъветвали - къде ще бъде по-добре, предвид времето и месеца. Как е времето по това време на годината в двата курорта? 2009 г. ходихме по това време някъде в Анталия и беше супер, даже си беше много горещо, но все пак Анталия е по-надолу. На мен много ми се иска пак там, но в момента разполагаме с ограничен бюджет и затова сме се насочили към двата курорта. Ако може и да ми препоръчате някой хотел докъм 600-650 лв., ще съм много благодарна. Аз съм се спряла на няколко, но все още умуваме. Тези, на които съм се спряла, са: Batihan, Surmeli Efes или Green Nature в Мармарис. Какво бихте ми препоръчали вие? Толкова гледам и все не мога да се спра на нищо друго за този бюджет. В Анталия бяхме в Le chateau de prestige и сега все ги сравнявам с него  Sad. Иска ми се хотелът да е с повечко басейни, да не е само един, че да се налага рано-рано да ставаме, за да си запазваме шезлонги.
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 146
Здравейте, септември месец смятаме да ходим на почивка, но все още не сме решили дали да е в Кушадасъ или в Мармарис. Към края на септември ще е - или на 23, или на 30. Та, мисълта ми е, какво бихте ме посъветвали - къде ще бъде по-добре, предвид времето и месеца. Как е времето по това време на годината в двата курорта? 2009 г. ходихме по това време някъде в Анталия и беше супер, даже си беше много горещо, но все пак Анталия е по-надолу. На мен много ми се иска пак там, но в момента разполагаме с ограничен бюджет и затова сме се насочили към двата курорта. Ако може и да ми препоръчате някой хотел докъм 600-650 лв., ще съм много благодарна. Аз съм се спряла на няколко, но все още умуваме. Тези, на които съм се спряла, са: Batihan, Surmeli Efes или Green Nature в Мармарис. Какво бихте ми препоръчали вие? Толкова гледам и все не мога да се спра на нищо друго за този бюджет. В Анталия бяхме в Le chateau de prestige и сега все ги сравнявам с него  Sad. Иска ми се хотелът да е с повечко басейни, да не е само един, че да се налага рано-рано да ставаме, за да си запазваме шезлонги.
Благодаря ви предварително!   bouquet

Този бюджет на човек ли е?

# 147
  • Варна
  Да, на човек е, не съм споменала, верно  Grinning. Не би било зле да има опция за двама, ама може в някое бунгало  Laughing

# 148
  • EU
  Да, на човек е, не съм споменала, верно  Grinning. Не би било зле да има опция за двама, ама може в някое бунгало  Laughing
Laughing Хотели колкото искаш в Турция така че има и такава опция, но повчрвай мк не ти трябва  Mr. Green

# 149
  • Варна
А, сигурна съм, че не ми трябва чак пък толкоз, по-добре да си стоя в къщи, поне със сигурност ще ми е по-комфортно  Laughing
P.S. Затова търся мнение за подходящ хотел, който се вмества в този бюджет!

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 17:00 от smile29

Общи условия

Активация на акаунт