На море в Турция - тема 15

• 135 158
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Покита, виж района Фетие - Олюдениз - Саръгерме  Peace 
Каш е известен за гмуркане, но наистина е доста далеч и за това никак не е популярен.

# 331
http://www.facebook.com/pages/trivago/137633439645541?sk=app_216891288342808   Офертата на деня: нощувката в Мармарис за 8 (осем!) евро през септември  Sunglasses

# 332
  • в джунглата
Здравеите, винаги чета темите за Турция с голям интерес и съм ходила в повечето курорти. Но тази година за първи път ще вземем с нас и детето и много се притеснявам за мед. обслужване. Досега виноги сме заплащали само мед.застраховки към агенциите и за радост никога не ги ползвали.
   Искам да попитам дали може да се сключи някяква застраховка която да покрива повече неща/ аз и обикновенната незнам ккво включва/?  Изобщо интересувам се за всичко свързано със здравно обслужване в Кушадасъ дори и това каде има болница и дали при нужда може да отидем дирекно там?
Питам не само заради детето но и заради себе си, че имам  каридиологичен проблем и да не ми стане нещо там.
Ще се радвам да има коментари за това защото доста се рових и не открих да е обсъждано преди.

# 333
  • Бургас
Дънди, тъкмо днес правих нашите застраховки и питах подробно. Полицата е обща и включва всичко, за което може да се потърси мед. помощ, т.е. няма отделни полици за различните видове мед. помощ. Различава се само по стойност, до която ще се плащат разходите по лечение.  Само не се покриват разходи за лечение на хронични болести. За щастие не ни се е налагало да използваме застраховките, затова и не мога да кажа нищо за болници и лекари там. Дано и вие изкарате безпроблемна почивка Simple Smile

newsm44 не остана време и за нас - пътуваме в събота

Да добавя - на самата полица има тел на който да се обадиш в случай на нужда, и там ти казват какво да се прави и къде да се ходи.

# 334
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1004366   -руснаци се бият с турци в хотел.  #Crazy

# 335
  • Paradise

една от многото причини, поради които не желая да ходя в хотели, пълни с руски туристи.

# 336
  • Beyond the Frontiers

една от многото причини, поради които не желая да ходя в хотели, пълни с руски туристи.

А, защо мислите, че това е техен патент. Същите изпълнения правят и немци, и англичани, и ирландци и т.н.

# 337
  • Paradise

А, защо мислите, че това е техен патент. Същите изпълнения правят и немци, и англичани, и ирландци и т.н.

сигурно си права, Галактик (като чета какво се случва по БГ Черноморието);
аз съм преживяла руски туристи.
Към германските туристи так, където ходя, нямам забележки (за момента).
Затова и реагирам така.

# 338
  • софия
 newsm65, какъв е тоя Башкортостан бре
е тия руснаци нямат спирка значи  Joy

ааа прочетох, Башкирия  Simple Smile

това ме подсеща за едни сладурчета, Костя и Настя из Челябинск  Joy Joy Joy

офф - аз да се оплача, нали пропуснах Турция тази година. почивахме тук в един частен комплекс купен 90% само от руснаци, та пак 9 дена руска реч слушах  Mr. Green
всички мъже се казваха Дима и всички момченца бяха Арсений  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 00:02 от shhhh...

# 339
В понеделник пътуваме за Анталия-хотел Sueno Hotels Beach Side .Имате ли отзиви за там,макар ,че вече всичко ни е платено....Досега сме били в Papillon Zeugma -Belek,AMARA DOLCE VITA -Kemer,MIRACLE RESORT HOTEL -Lara,Delphin Deluxe Resort -Alaniya.Винаги е било супер.Ако някой се интересува за тези хотели,мога да дам отзиви...А като се върна ще пиша и за Суено...

# 340
 дънди, относно полиците за застраховка, преди едно лято в Бодрум ми се наложи да ползвам лекарски услуги....през ноща вдигнах кръвно...тия телефони са измислени...оператора с който едвам се сварзахме....не искаше да говори с нас, като разбра че сме българи, ни каза да си говорим с БГ агент....ама такъв тел не бяха ни дали.....Лекара в хотела се одзова срещу 100 евро( за оказаното ми лечение), написа и фактура...епикриза и всичко необходимо за пред застрахователите...Изненадата дойде в БГ....изплатиха ми 30лв, защото с ситен шрифт( който се вижда през лупа) има допълнителни клаузи....Моят съвет е добре да си избереш компанията и да видиш добре полицата, а не само да се доверяваш на агента. Приятна почивка!

# 341
  • в джунглата
Точно за тези неприятни случки и изненади говоря. Vesselа би ли споделила на коя компания е била застраховката.

# 342
Застраховката беше в Булстрад, а на всичко отгоре и полицата беше стара.....и добре че познавах шефа на офиса в нашия град, че прибра тия стари полици от агента.
Забравих да кажа, че телефота е сателитен, този на полицата, и 1 мин е 12 лв. Иначе, за лекарската им услуга, без забелешки, по всякао време на денонощието има лекар в хотела...дори на другия ден ме намери на плажа за да попита как съм. Но все пак, да не се налага да се ползват услугите и застраховките...

# 343
Точно за тези неприятни случки и изненади говоря. Vesselа би ли споделила на коя компания е била застраховката.
Няма значение коя е компанията, разликите са минимални. Значение има дали е избрано основно покритие или и допълнителни неща. В пакетите, които продават туроператорите, обикновено е включено само основно покритие.
Просто когато сключвате застраховката прочетете общите условия. Там си пише какво е покрито и какво не. Не се доверявайте на думите на агента, че всичко е включено, просто четете!

# 344
zigizagi, ние пътуваме с кола и никога през агенция....сами си уреждаме почивките и застраховките. Но веднъж се доверихме на агент и сбъркахме  Rolling Eyes . Но това ни е за урок, трябва всичко да се чете, дори и между редовете, защото не винаги което е скъпо е и добро.

Общи условия

Активация на акаунт