На море в Турция - тема 15

• 134 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Междудругото има малки хотели, които пак са на ОИ, но са разположени на по-малки и закътани заливчета, така хем човек е далеч от шума и суматохата на големите хотели, хем си ползва всички екстри. Например  Casa Dell'Arte или El Vino - Бодрум, може и Галактик да се включи с още подобни предложения
Леле, влюбих се в Casa Dell'Arte...
Ако някой е почивал в подобни хотели-нека сподели   bouquet

# 481
  • София
Благодаря на всички за подкрепата. Следобяда и двамата бяхме доста кисели, но в чест на истината не беше неочаквано. Но до последно се надявахме, че има шанс.  bouquet
От 6 години всяка година почиваме в Турция - не ни е първо ходене, но до сега не бяхме ходили в Анталия, а по другите курорти.
Ще предупредя приятелката за бански. Аз и в България не се пека така и днес не можах да й отговоря, когато ме попита. В Бодрум съм виждала, предимно рускини, но наистина не бяха честа гледка.

# 482
  • София
Аз влизам да се ожаля и да задам въпрос. Днес стана ясно, че съпругът ми не може да ползва отпуска и ще го "заменям". Много ми докривя, защото резервацията е от 23.02 и трябваше да пътуваме на 10.09.
Както и да е, ще имам едно наум с ранните резервации. За пръв път ми се случва и е неприятно, когато чакаш с нетърпение отпуската. Да се надяваме, че ще успеем да се вредим поне за ранен Египет, че и такива планове имахме за тази година, но покрай събитията там и те се провалиха.

Питането: не съм ходила в Анталия до сега. Приятелката, с която ще замина, обича да се пече по монокини. Там прието ли е, често срещана гледка ли е или да я карам да си купува бански? Simple Smile
Милинка, няма проблем приятелката ти да се пече по монокини в Турция на басейните и на плажа. Ние сме били 4 пъти досега в Анталия и съпругата ми нито веднъж не е имала проблем, макар да се пече по монокини. Турция е европейска държава и нейните гости се чувстват като европейци по плажовете и. Поне на тези, на които сме били ние. А това са само пет звездни комплекси в Лара и Сиде

# 483
  • София
Благодаря за информацията. Ние също ще сме в Лара - Miracle Resort.

# 484
Милинка,желая ти страхотна почивка и след това да пишеш!

# 485
Дойде време и за нашата почивка newsm68
В събота тръгваме за Алания.
Има ли някой пътувал с кола до там?

# 486
На всички, които тръгват тези дни за своята ваканция в Турция, пожелавам хубаво време и много забавления! Дано това да бъде за всички вас една незабравима почивка! Когато се върнете ще разказвате много подробно.
Мама Мони, наистина тези конфрикти са доста неприятни. Тук всеки задава въпрос и отговаря на въпроси - от това зависи до голяма степен качеството на почивките ни. Не е необходимо да се охулва един или друг вариант за почивка. Когато някой от нас не намери своята информация тук, по-добре да търси на друго място. Има други форуми, в които може да се намери информация. Нека се съобразяваме с добрия тон!

# 487
  • София
Милинка,желая ти страхотна почивка и след това да пишеш!

Ще докладвам, разбира се. Simple Smile Надявам да бъда обективна, защото негативните емоции преди отпуската поизпариха желанието за почивка. Не бях с нагласата, че ще почивам "по дамски" в Турция, но парите не са малко, за да ги прежаля съвсем.

# 488
  • София
Милинка  Hug Хотелът, където отивате е хубав и съм сигурна, че и по женски ще си изкарате чудесно там. Миналата година бяхме в него и споделям личен опит.
С нетърпение чакам разказите и снимките ви другата седмица, а на тези, които тръгват тази събота пожелавам чудесна почивка  bouquet

# 489
Дойде време и за нашата почивка newsm68
В събота тръгваме за Алания.
Има ли някой пътувал с кола до там?
Ейми, пожелавам ви хубава почивка. Живо ме интересува пътуването до Алания с кола. Смятаме следващото лято да попътуваме до там. Моля те да запомниш всички подробности по пътя и след това ще се надявам да ги споделиш.

# 490
  • София
Милинка  Hug Хотелът, където отивате е хубав и съм сигурна, че и по женски ще си изкарате чудесно там. Миналата година бяхме в него и споделям личен опит.
С нетърпение чакам разказите и снимките ви другата седмица, а на тези, които тръгват тази събота пожелавам чудесна почивка  bouquet

Ами дано да е така, аз до момента от Турция не съм останала разочарована, както вече писах - 5-6 години почиваме все там. Simple Smile Ще споделя впечатления. Simple Smile

# 491
  • София
Ехе,най-после да мога да пиша, Heart Eyes
На мен любимата лятна ваканция(и не само) ми е в Турция,на 03.09 заминаваме за Миракъл,бих се радвала ако има някой пътуващ в тази посока :Пътуваме с трите отрочета,надявам се да останем доволни Simple Smile
Ако има завърнали се от там ,моля за коментар.

# 492
  • EU
еими и аз се присъединявам, към Надя и чакам разказа ти с интерес  Peace
Много слънце, весела почивка и лек път Hug

Междудругото има малки хотели, които пак са на ОИ, но са разположени на по-малки и закътани заливчета, така хем човек е далеч от шума и суматохата на големите хотели, хем си ползва всички екстри. Например  Casa Dell'Arte или El Vino - Бодрум, може и Галактик да се включи с още подобни предложения
Леле, влюбих се в Casa Dell'Arte...
Ако някой е почивал в подобни хотели-нека сподели   bouquet
Аз защо не си намирам мнението  Thinking, с какво предизвиках модератора  Shocked
зигзаги, имам много снимки от Каса дел арте дай мейл да ти ги пусна.
 Наистина е страхотен хотел, но не за почивка с деца, по скоро е за меден месец  Heart Eyes

# 493
Благодаря за пожеланията   bouquet
Ще се отчетем подобаващо  Grinning
Казвам отчетем,защото в хотела ще има и друго момиче от форума,за което много се радвам.
За първа година ще бъдем 4 семейства в хотела.
Надявам се да изкараме една незабравима ваканция.

# 494
Благодаря за пожеланията   bouquet
Ще се отчетем подобаващо  Grinning
Казвам отчетем,защото в хотела ще има и друго момиче от форума,за което много се радвам.
За първа година ще бъдем 4 семейства в хотела.
Надявам се да изкараме една незабравима ваканция.

Хубави слънчеви дни!

Общи условия

Активация на акаунт