SportsDirect-29

• 47 694
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
Всъщност аз ги взимам за екстремно носене на площадката, пък и продължителността на носене в рамките не деня е около 2-3 часа с прекъсване и се надявам да изкарат до пролетта. И в Адидаса им се потят краката, затова не съм особено придирчива към марката.

# 331
  • на Земята
Аз пък да оплюя Donnay  Mr. Green
След като и аз търсих да купя нещо евтинджос еа така м/у другото, разбрах, че идеята хич не е била сполучлива.

Специално едни, които взех на мъжо за работа!! едва ги изтрая месец, каза, че се чувства ужасно с тях, изпотяват, вмирисват и т н така че може да нямам достатъчно пари някой път, ама ще отложа покупката и ще взема по-нататък нещо по-свЕстно....че те примерно едни Фила са сума пъти по-хубави, а също имат евтини модели.
Ние с мъжо имаме от тази марка.Едни от първите ни покупки от сайта.И на двамата не са ни удобни.Мойте още на първия месец се нацепиха и то при неактивно носене.Неговите ги обу 3-4 пъти и неможе да дочака да ги събуе.Сега така си отлежават и най-вероятно няма да се носят.

# 332
Дъщеря ми носи C4  много искам да и поръчам от ботушките които са като пантофки вътре с агнешка кожа,но този номер не намерих.Бихте ли ми препоръчали?

# 333
Здравейте, момичета!

Първо да се представя - от Бургас съм и имам 3 момченца. В момента най-големия ще бъде в 8-ми клас и съответно трябва добре да му стегна гардероба. Знаете как е - ново у-ще, нови приятели, пуберитет и т.н. Видях, че има много интересни неща в сайта, но си нямам на идея как точно се процедира с фирма доставчик, затова ще помоля ако има някой от Бургас, който си пазарува, да ми пише коя фирма ползва и да ми обясни по-подробно.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 334
За колко време пристига с директна доставка?

# 335
За колко време пристига с директна доставка?

Последните ми няколко поръчки идват за 7-8 дни  Grinning

# 336
# 337
  • Пловдив
Здравейте! Искам да помоля за мнение отговарят ли си на номерата маратонките и дрехите на Стефани, блузките на  Дора и маратонки и анцузи на Лонсдейл?  

http://www.sportsdirect.com/dora-the-explorer-dress-and-tights-i … ?colcode=29008506
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-zipped-hood-tracksuit-infant-girls-298048
http://www.sportsdirect.com/dora-the-explorer-the-explorer-velou … ?colcode=29803406
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-bomber-jacket-infant-girls-299033

Благодаря предварително!   bouquet 

и някой ако има излишни от тези, много ги искам Praynig

http://www.sportsdirect.com/character-sunglasses-childrens-39401 … ?colcode=39401296

Екипчетата на Дора са мнооооого сладки - получих ги за други съфорумки и веднага поръчах за каката - леко са уголемени като че ли, защото Калина е 114-115 см, а размер 4-5 г. й е много добре от велурения екип
Другия сет с клина - клинът ще е малко 7-8, но няма значение, така ще си го носи, а роклята е достатъчно дълга, пък и после си имаме дребосъчка за доизносване

Якето последното не е лошо - за есен и топла зима е - май си отговаря, както го погледнах

Очила имам излишни, но сини  Laughing

# 338
Значи да взема на Дора 3-4, аз мислех 4-5,но май ще е голямо щом казваш.

Очилата 4 пъти ги поръчвам розови и все сини пращат Close

# 339
  • Пловдив
Здравейте!Получих си първата поръчка от Спорт Директ.Бях поръчала два анцунга за големия ми син,който е на 6 годинки-на Умбро и на Slasenger с размер 7-8 години.И двата се оказаха огромни,предполагам че са поне за 12 годишни деца.Купувала съм му анцузи на Адидас за 7-8 години и са ни добре.Че искам да питам,получавали ли сте анцузи на някоя марка за 7-8 години,които да отговарят,че не знам какви да му поръчам.Другият ми въпрос е,че в един чифт на джапанки Умбро,получих два различни номера.Ще им пиша,но на някой случвало ли му се е и как се процедира в случая.

# 340
Хаха, тия очила май розови не пращат, сигурно са им дефицит  Laughing Колкото пъти поръчах и аз - все сини.
Диди, честичко се случва да пратят на един чифт 2 различни номера (е, не толкова често де, но си е съвсем нормално за тях). Пиши им, ще ти върнат парите (задължително прати снимки, може направо да дадеш отговор  на мейла, където са ти пратили с тракинга на поръчката, като посочиш коя е стоката, и прикрепиш снимки, където се виждат различните номера). До седмица ще ти отговорят. Директно до бг ли поръча или през превозвач?

Синя птичка, имаме маратонките на лейзи таун светещите. Е голям кеф е с това светене. Смятам, че си отговарят, но ако искаш мога да ти измеря С7. Колкото до якенцето, дали не е късичко, така като гледам ръкавите както са по-дълги?

# 341
  • Пловдив
Хаха, тия очила май розови не пращат, сигурно са им дефицит  Laughing Колкото пъти поръчах и аз - все сини.
Диди, честичко се случва да пратят на един чифт 2 различни номера (е, не толкова често де, но си е съвсем нормално за тях). Пиши им, ще ти върнат парите (задължително прати снимки, може направо да дадеш отговор  на мейла, където са ти пратили с тракинга на поръчката, като посочиш коя е стоката, и прикрепиш снимки, където се виждат различните номера). До седмица ще ти отговорят. Директно до бг ли поръча или през превозвач?

Синя птичка, имаме маратонките на лейзи таун светещите. Е голям кеф е с това светене. Смятам, че си отговарят, но ако искаш мога да ти измеря С7. Колкото до якенцето, дали не е късичко, така като гледам ръкавите както са по-дълги?

Поръчах с превозвач.Когато поръчвам за първи път в някой сайт винаги се набутвам,сега чета че до Англия ако поръчката ти е над 60 паунда е безплатна,а моята беше за 58 и платих 4 паунда доставка.Ама така е,като не чета внимателно първа страница.Ще ги снимам и ще им пиша,а трябва ли да им ги връщам

# 342
  • Sofia
Здравейте, момичета

Имам питане за ПУМА детското- отговарят ли си номерата?
Аз съм харесала ето това http://www.sportsdirect.com/puma-newcastle-united-sweater-junior … ?colcode=37755740
 Размер 7-8

# 343
Еее, как не си видяла за 60-те лири? То даже в кошницата ти изписва колко още ти остават, за да ти е безплатна доставката.
Иначе на мен до сега не са искали да им ги връщам, но обикновено поръчвам директно, макар да съм имала и през превозвач, и пак не е било проблем. Те ще ти пишат каква е процедурата, ако трябва да се връщат ще е кофти, защото те са ти пратили до адрес в англ, пък ти от бг трябва да пращаш. Но изкачай да видиш какво ще ти отговорят.

# 344
Здравейте  Hug

Някой има ли идея какви размери е тази
чанта

И да сте доволни от някой момчешки екипче за 7г. момче Wink

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт