Той не повръща толкова често, дрискането е на дневен ред. Снощи на всеки час и всяко следващо все по-рядко. През деня дадох Ентерол, вечерта Хидрасек, днес ако продължава май пак така ще редувам. За повръщането само натриев цитрат дават засега, свещичките не знам как ще ги пробутам с това разстройство.
Докато бяхме в турската болница с Кати...й слагаха само глюкоза и физ.разтвор, защото се беше обезводнила и чакаха организма сам да се справи...което означаваше да си отвисим, а както и те казаха поне 4 дена в болницата. След като се самоизписахме с българските лекарства я вдигнагнах на крак за едни ден и дори ходихме на плаж и се къпа...Та всичко, което ще помогне на организма да се пребори по-лесно с вируса си мисля, че е добре да се дава...
Какво става с това време...
. Треперенето не спира, часовника все стои на около 4 през ноща.... в шест звъннахме на нашите да вземат Кристиян и в спешното. Умирах за вода, а не можех да пия. Като ми правеха кардиограма, ми напръскаха гърдите, исках да оближа капките вода .... Спаси ме още първата система. Магически. След два часа се чувствах само отпаднала от преживяното. Три дена продължиха да ме викат за системи, но ужаса не се повтори.

Препоръчани теми