Евтините неща, от които сме доволни - 9

• 108 918
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна

Цитат
Този не съм ползвала, но вчера си взех от магазини Lilly, от тяхната марка, струваше около 2.80 лева, с бързо действие /5 минути/, за чувствителна кожа и съм много доволна.

Къде са тези магазини?

Лили Дрогерие-Благоевград   гр.Благоевград, ул.Стефан Стамболов 1
Лили Дрогерие - Сити център   гр.София,бул.Арсеналски 2 Сити център
Лили Дрогерие-Варна   гр.Варна, бул.8-ми Приморски полк 105-107
Лили Дрогерие-Ст.Загора   гр.Стара Загора, бул.Цар Симеон Велики 80
Лили Дрогерие - Русе   гр.Русе, ул.Александровска 48
Лили Дрогерие - Сливница   гр.София, бул.Сливница 157
Лили Дрогерие - МОЛ Сердика   гр.София, бул.Ситняково 48, ет.1, магазин 12
Лили Дрогерие - Раковска   гр.София, ул.Г.С.Раковски 147
Лили Дрогерие - МОЛ Карфур   гр.София, бул.Цариградско шосе 115
Лили Дрогерие - Плевен   гр.Плевен, ул.Данаил Попов
Лили Дрогерие - Лъвов мост   гр.София, на ъгъла на бул. Мария Луиза и бул. Сливница

# 106

Страшно съм доволна от тази продукт, след няколко дни редовна употреба ми се изчисти лицето  Heart Eyes

А също и душ гела на Dove, почиства кожата и ухае и след като се подсуша

# 107
Ето това си взех и съм учудващо доволна (като за 8 и 20:) Цветовете са хубави.

# 108
  • В друго измерение
Рядко пиша тук, но се зачетох и реших да похваля новата серия Тео Sea Treasures, купих си ги заради опаковките на буквално нищожна цена - 1,35 за 400 мл. Обаче ме изненадаха страшно приятно, косата ми става жива и тежка и подредена, къдри се разкошно. Освен това се справиха със ситуация - цял ден потънала в прах, измиване с адски твърда, варовита вода, която нито един шампоан досега не беше победил. Доволна много  Peace

# 109
Момичета, моля препоръчайте ми някаква очна линия, която да не дразни очите(ако има такава).

# 110
  • София
Aз напоследък ползвам на Ейвън и Голдън Роуз. Не ми дразнят.  newsm78

# 111
  • София/Горна Оряховица
Рядко пиша тук, но се зачетох и реших да похваля новата серия Тео Sea Treasures, купих си ги заради опаковките на буквално нищожна цена - 1,35 за 400 мл. Обаче ме изненадаха страшно приятно, косата ми става жива и тежка и подредена, къдри се разкошно. Освен това се справиха със ситуация - цял ден потънала в прах, измиване с адски твърда, варовита вода, която нито един шампоан досега не беше победил. Доволна много  Peace
А кой от всичките ти хареса, нали има няколко разновидности ?
Привършвам си шампоана и ми се иска да опитам нещо по-различно и budget friendly  Mr. Green .
Да не е напълно спам: изключително доволна съм от този спрей на Balea, пише че е за нормална и бързоомазняваща се коса. От около месец го ползвам, малко над половината шишенце е течността, а го ползвам 4 пъти в седмицата. Косата ми се държи много добре, по-подредена е, не изглежда много изтощена. Като за 4 лв няма какво повече да се иска  Peace .

# 112
  • В друго измерение
bobz, имам и трите вида, и от трите съм доволна. Коралите(лилава опаковка) ми направиха косата най-тежка, жизнена, подредена и начупена на хубави къдрици. Перлите(розова) уж са за блясък, но нямаха такъв ефект, а по-скоро същият като на коралите без обаче така къдрава коса. Минералите(синя) си ги взех след като пробвах другите два, при тях не ми се получиха къдрици, но косата е мека и гладка.
Дано съм ти била полезна с тази информация  Hug
Аз не съм фен на марката и сега съм любопитна дали шампоаните са добри като цяло или ще се окаже, че това си е личната ми находка  Heart Eyes

# 113

Аз ползвам на Голдън Роуз, но положението е страшно- ужасно много ме дразни. И е от нея, защото със същото тоалетно мляко си чистя очите, с което и когато съм с молив или сенки.

# 114

Аз ползвам на Голдън Роуз, но положението е страшно- ужасно много ме дразни. И е от нея, защото със същото тоалетно мляко си чистя очите, с което и когато съм с молив или сенки.

Ползвала съм една на Wet & Wild, на която писеца й беше като маркер. Грам не ми е дразнела очите нито при носене, нито при сваляне. Цената ако не се лъжа беше 5.90. Надявам се да съм помогнала!

# 115
  • София

Защо си чистиш грима с тоалетно мляко? Доста хора го правят, аз го намирам за твърде неподходящо и то точно, защото дразни очите на първо място. Не е случайно, че са измислени дегримьорите.

# 116

Защо си чистиш грима с тоалетно мляко? Доста хора го правят, аз го намирам за твърде неподходящо и то точно, защото дразни очите на първо място. Не е случайно, че са измислени дегримьорите.

Ха... добър въпрос, на който нямам отговор Embarassed Никога не ме е дразнило- ползвам на Нивеа с 95% био съставки. Другото, което ползвам, е на Гарние- тук го няма, а е написано на холандски и не мога да кажа какво е  Blush

# 117
  • София
Провокира ме да те попитам, защото по отношение на дразненето в очите нещата са толкова индивидуални, колкото всичко останало, но все пак тоалетното мляко не е дегримьор и не съм убедена че успява да премахне напълно именно очния грим. Освен това окото се дразни от самата консистенция. На няколко от тоалетните млека, които съм ползвала е пишело, че не се използва в зоната около очите.
Тъй като нося лещи дегримьора ми е от изключително значение и след употреба на какво ли не се оказа, че единственото нещо, което не щипе/дразни и пр. е това на Гарние:

Струва около 5 лева, сравнително икономичен продукт е, имайки предвид, че се съчетава с тоалетно мляко. Използвам случая да го похваля и препоръчам.

# 118

На Тео шампоаните са мнооого хубави.
Изключително леки и приятни. За неособено третирана коса са перфектни.
И аз ги препоръчвам!

# 119
  • София/Горна Оряховица

Струва около 5 лева, сравнително икономичен продукт е, имайки предвид, че се съчетава с тоалетно мляко. Използвам случая да го похваля и препоръчам.

Още един глас за този продукт, наистина доста икономичен, моя го купих около средата на Юни и едва ли съм преполовила опаковката. Нито веднъж не съм имала някакво парене в очите или щипене, което ми се е случвало с какви ли не продукти.
Взех си синичкия Тео - наистина има добър ефект, и то от първо ползване върху косата ми. Ще си взема и останалите два, то за тази цена направо мога да си се запася  Laughing .
Да похваля и още един шампоан, на който нямам снимка. Balea, розова опаковка. Наскоро си взех две от малките шампоанчета от пред касите (много са ми удобни за еднодневно или двудневно пътуване  Crazy ). Косата ми беше много нежна и мека след употребата им. Опаковката е розова, мисля си, че е за обем, по мои спомени в ароматите имаше нещо като манго или портокал.
И отзив за още един продукт  - бебешкия шампоан Бочко с лавандула. Също инцидентна покупка, бях забравила своя шампоан, а от време на време разнообразявам моите с бебешки. Много е мек, предполагам, че за ежедневна употреба е подходящ (аз го ползвах покрай няколкодневно плажуване, когато няма как да не си измие човек косата след водата). Минус е, че се пени доста трудно, отдавам го на това, че е бебешки, едва ли е нужно за едно бебе доста пяна да се образува  Laughing . Плюс е, че няма парабени в състава си.

Общи условия

Активация на акаунт