Отговори
# 330
aaa Норе и нелли да ги нямаме такива Simple Smile  тесногръдо та грубо Simple Smile !! грубо е да не се уважава чуждото мнение Simple Smile хехе.
а да се казват не-истини лицемерно. и аз изобщо не смятам да лицемернича и твърдя,че всички бебета са красиви , както и по всеки друг въпрос. прекрасни, великолепни, невинни, изумителни те всички са Simple Smile но това няма нищо общо с естетиката , шъ мъ извините Simple Smile

не съм казала на никой,че бебето му е ГРОЗНО.. това наистина е груба изява Simple Smile но да се повтаря постоянно как всяко едно е "аааауууу какъв красавец и каква принцеса, неземна красота" когато това не е вярно е просто смешно и лицемерно и странно(за мен)   или пък наистина всичките ви се струват тооолковаа красиви..затова и попитах  Peace  но лично на мен ми е лигаво и не го разбирам . сори,който не му харесва мнението ми  newsm78  но това е то

# 331
Всяко едно бебе е красиво по своему.
Красотата е много субективно понятие.
Едно бебе,което на пръв поглед не впечатлява с нищо кой знае какво ,после може да стане много по-красиво и чаровно от едно сладурско бебе ,по което всички се прехласват  Crazy
Може да е много по-очарователно и впечатляващо.

Аз не мисля,че някой в темата толкова се прехласва чак по бебетата.Някой показва бебето си,другите го коментират.Надали има човек още по-малко жена-майка ,на която нечие бебе да и се стори чак пък грозно  Thinking
Аз харесвам всички бебета,това са бебета заБога ,как мога да си помисля,че някое е грозно.

Наистина има бебета,които ми правят по-голямо впечатление лично на мен с моя си вкус за красота  и винаги го отбелязвам подобаващо  Wink Но това не означава,че другите ми се струват,грозни или нелицеприятни или пък че на някой те няма да се харесат повече  Peace  Те ме очароват с други неща  Peace

# 332
  • Стара Загора
Баси...кво се обяснявате бе...моето бебе е най-хубавото Mr. Green баткото ми също Twisted Evil
Както е писала ЕЛфуна по-напред красотата е много субективно понятие.
Както щеш ме оприличавай Рая но аз на никоя майка няма да кажа, че не харесвам бебето и....по простата причина, че за всяка майка нейното бебе е най-хубаво. И това не е лицемерно според мен.
Приключвам излиянията си и отивам да пия джин с Лусито Mr. Green
ЧРД и на Ники  Hug

# 333

Приключвам излиянията си и отивам да пия джин с Лусито Mr. Green

Пфууу,нИ вЪй срам  Crossing Arms

А аз имам бутилка текила в хладилника,ама зак'во да я пия като Клавдия е у нас и нищо не може да се случи,тъй като само ни диша във врата по най-нагъл начин  Mr. Green

# 334

А аз имам бутилка текила в хладилника,ама зак'во да я пия като Клавдия е у нас и нищо не може да се случи,тъй като само ни диша във врата по най-нагъл начин  Mr. Green
[/quote]
Винаги съм се чудела,как стават работите с кекса и големите деца  newsm78
За АМ сега съм с Хип Комбиотик и съм много доволна 800 гр верно е към 24 лв,ама засега стига за 2 седмици горе долу.
Колко време след даване на Панадол трябва да спадне Т? 1 час?

# 335
 Даная, ние хапваме по 150 мл мляко, на Нан 1 сме, пихме два месеца Нан ХА, но сега се върнахме на обикновения, миналия месец качихме 2 кг, а този 1400 кг,!! И на мен ми се скараха че много съм го хранела, но да го оставя да реве от глад ли Embarassed, пък и той не изпуска нощното хранене и затова е така си мисля..... Peace

# 336
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!  Hug Hug Hug Hug

Пожелавам ви една хубава вечер!

А Луси, честит рожден ден! Всичко най-добро и от сърце!  Hug

Поздрави и целувки от мен и Йо-Йо  Hug Heart Eyes

# 337

Обикновено я заточваме у баба и като планираме нещо по-така  Laughing Blush

Иначе като си легне  Peace Или пък се закл'чваме в едната стая,а нея нещо сме баламосали да гледа по тв-то  Mr. Green

Но вариантът с бабата е най-як,защото тогава се напиваме и си пушим в хола/а не в кухнята/  и е съвсеееем различно  Laughing

# 338

Иначе като си легне  Peace Или пък се закл'чваме в едната стая,а нея нещо сме баламосали да гледа по тв-то  Mr. Green

Но вариантът с бабата е най-як,защото тогава се напиваме и си пушим в хола/а не в кухнята/  и е съвсеееем различно  Laughing
ЯКО  Joy

# 339
Мъжа ми харесва само Бягство от затвора.
Е те тва е за мен готин мъж - главният герой, но предимно в първи сезон. Така се бях влюбила в него докато го гледах...  Kissing Heart

А иначе "Декстър" и за мъжа ми е (един от) най-интересните. И той по принцип е претенция и е гледал повечето.

# 340
  • при палмите и алигаторите,FL
Завидех ви, как успявате да вържете мъжовете си да гледат сериали с вас, моят заспива на всички филми, гледа само Дискавъри и Енимал планет, хистори канала също.Много пъти съм се пробвала да го зарибя с различни , обаче тц, заспива си и това е.

Една молба към Нелли, моля те кажи как да си сложа такова термометърче в подписа Praynig Hug

# 341

Абе, не ни се обяснявай, на всички ни е ясно, че я заключваш с верига за  парното  newsm48  докато вие с таткото 1dating married luvbed  loveuuu

aaa Норе и нелли да ги нямаме такива Simple Smile  тесногръдо та грубо Simple Smile !! грубо е да не се уважава чуждото мнение Simple Smile хехе.
а да се казват не-истини лицемерно. и аз изобщо не смятам да лицемернича и твърдя,че всички бебета са красиви , както и по всеки друг въпрос. прекрасни, великолепни, невинни, изумителни те всички са Simple Smile но това няма нищо общо с естетиката , шъ мъ извините Simple Smile
 не съм казала на никой,че бебето му е ГРОЗНО.. това наистина е груба изява Simple Smile но да се повтаря постоянно как всяко едно е "аааауууу какъв красавец и каква принцеса, неземна красота" когато това не е вярно е просто смешно и лицемерно и странно(за мен)   или пък наистина всичките ви се струват тооолковаа красиви..затова и попитах  Peace  но лично на мен ми е лигаво и не го разбирам . сори,който не му харесва мнението ми  newsm78  но това е то

Райче, ти скочи само защото намекнах, че твоя реакция може да е груба, а си представям как ще реагираш ако бъда НЕЛИЦЕМЕРНА и ти кажа, че ТВОЕТО дете не е нищо особено….
Но аз казах, каквото имаше да казвам. Който разбрал – разбрал.
 Peace

# 342
  • София
 А ДВ и от мен!! Laughing Laughing
Тук съм момичета и ви чета, ама с този колаж напълно откачих- не за друго, ама първо не съм професионалист и второ аз си намерих снимки на повечето от вас, сега вие ми даватв нови и станах разногледа! #Crazy Ако объркам нещо да не ми се сърдите-ще го поправя! Peace А и с темповете , с които пишете може да не стане за следващата тема!  Heart Eyes
Честити рожденни дни На Луси и Ники!! newsm51
 Да сте ни живи и здрави, много обичани и усмивката да не слиза от лицето ви!
За мъжете: От нашата къща ММ е влюбен в Джейсън Стейтън! Mr. Green Колкото до мен- и аз като Хоуп, харесвам един мъж само ако мога да общувам с него! Peace
За  luvbed с големите деца- като спят добре, ама като Вики си ляга понякога след нас......нещата стават мираж! Обаче при добро желание винаги се намира удобен момент! Peace Ето ние, от 2 седмици всеки ден  luvbed-чак ме е страх да не видя пак  EFP  ooooh!

# 343
Хоупи....честно да си призная имало е и моменти,в които тя циври на вратата ,а ние сме заключени вътре  Twisted Evil
Иначе като беше бебе редовно си се цъкахме до нея,докато тя реве  Mr. Green

А за веригата за парното ми се е искало много пъти да ги завържа ,но по други поводи  Laughing

# 344
хехе, лични нападки Simple Smile аз на никой не съм казала подобно нещо. просто не ухкам и ахкам и изпадам в екстаз за всяко.. но който разбрал разбрал. мерси все пак за кфалификациите на мен и детето ми Simple Smile грознички сме си и 2мата кода ни прайш Simple Smile не като останалите неземно красиви  Wink    

Общи условия

Активация на акаунт