Отговори
# 480
  • гр. София
Ами и през седмицата ходя. След десетина дни се местим в Иван Вазов и тогава и аз по цял ден ще съм там

# 481
Привет! Hug

аз също се интересувам от шезлонгите,защото Ангел не харесва сегашния.Той ни е подарък,ето го
http://www.shopmania.bg/prinadliezhnosti-za-biebieta/p-dietski-s … gh-marina-2154151
Та сега се чудя,ако му купя друг, по-хубав, дали ще иска да стои в него... Thinking
Nellyli ти доволна ли си от твоя?
Незнам дали да не му взема люлка,защото на моя човек май му трябва по-голяма засилка за да не реве и да заспи. newsm78
P.S.  luvbed в нашата къща вече не е мираж!!! newsm53

# 482
Ами и през седмицата ходя. След десетина дни се местим в Иван Вазов и тогава и аз по цял ден ще съм там

О, и аз живея в Иван Вазов, близо до входа на парка. Значи може да си чукнем някой път срещичка...
Други две мами от форума също идват в Южния парк...

# 483
Мами, имам проблем... имам някакво образувание от страната на епизиотомията, отвътре, но се вижда, ярко червено, меко е на пипане, не ме боли. Но е големичко, колкото бобово зърно е  Confused Сигурна съм, че е нещо свързано със шевовете, имах срастване на конците още в болницата като ме изписваха и голямо дърпане беше докато ми ги свалят, но незнам възможно ли е да имам останал конец неразграден 3 месеца след раждането?! Какво по дяволите е това?! Иде ми да се гръмна  #2gunfire Ще бягам на лекар възможно най-скоро, но ми се искаше да попитам и вас, някой имал ли е такъв проблем? Ох само да не се наложи пак да ме режат  Praynig

Точно за това ходих на лекар, ама като те чета при тебе е направо нищо в сравнение с моето. Това са хипергранулации, получават се след шиене понякога. Не знам как са ме шили и какво са правили ама при мен са в изобилие, според док обаче нямало проблем. Не ме боли, ама е адски дискомфортно, че то направо се разливат извън влагалището ако мога така да кажа. Ужасно е  Confused Изписаха ми Ваготил, да слагам на една стерилна марля и да напоявам за около 2-3 сек. мястото. Сега чета в нета, пише че трябвало да се махне оперативно. Ейй ако трябва още някаква интервенция да претърпя и вече ще се гръмна, щото имах много лека бременност, та и сега пак в батака ...  Cry

Опосумче, няма как да е неразградим конеца, тъй като вътрешните са разградими. Това се получава при прищипването на кожата при шиене.

# 484
Здравейте момичета Hug
Ние тази събота и неделя пътувахме и бяхме на сватба, а другата ще запознаем Али с морето Heart Eyes Много сте изписали, няма да се включвам по всички теми, искам само да кажа, че и ние говорим на Алейна на два езика. Искам дъщеря ми да познава рода и историята си, вярвам че само така може да расте в мир със себе си и с околните. Не искам да е "дърво без корени" Peace
Усмихнат ден!

# 485
Здравейте мами,

Поздрави от Сингапур от сме от 1 седмица и се надявам вече да имам повече време за форума.

Виждам че си говорите за ученето на Български език на децата от смесени бракове и тъй като и аз съм 1 от тези майки искам и аз да си кажа мнението. За мен е НЕДОПУСТИМО детето ми да не знае и да не говори майчиния си език т.е. -Българския. Аз и говоря на български и и пея песни на български, таткото на португалски и понеже не живеем нито в Българи нито в Португалия ше се наложи да проговори и английски, ние с таткото си говорим на английски помежду си.
Това да не вижда човек смисъл да си научи детето на майчиния език за мен е пълна простотия Също така другата рода да си нагат мнението на какъв език ще се говори на детето, теб Рая като са те взели нали им е ясно че си българка и че детето ти трябва да си знае майчиния език. Не ми се мисли някой на мен да се опита да ми каже на какъв език да уча детето и да има нещо против Българския просто къде ще бъде заврян.... аз лично не бих допуснала някой да ми се меша в отглеждането и възпитанието на детето ми. Как това дете ще общува с роднините си в България? А и никога не се знае дали 1 ден няма да поиска да живее точно там в България, но родителите са тези от които зависи как ще си възпиташ и отгледаш детето.Ох спирам да пиша че доста се набрах...

# 486
От 01 до 07 август е Световната седмица на кърменето, ще има събития в различни градове, ако някой се интересува Simple Smile
http://www.podkrepazakarmene.com/world-breastfeeding-week-programme-329.html

Иначе за нас - няма много ново. Чудим се къде и кога да ходим на море, че то не остана лято вече. Бяхме на планина два пъти, децата са добре, растат.. това ме радва Simple Smile

# 487
Ох прочетох Ви.Ние тая събота и неделя бяхме на първото си пътуване извън София-добре беше..тва дете като чуе двигатела на колата и е заспало,а вчера я изваждам от столчето и я слагам в леглото-милото така се изпъва...схванало се:)
За люлките-нямаме си,люлеем я в коша за кола.У нас няма вече място за нищо,иначе и аз искамммм.
А да се похваля  luvbed не е мираж.Хубаво е,също като в началото,след тая суша,всичко е толкова бурно...че след две вечери вече съм адска мускулна треска по всяка частица от тялото.
За ММ и килограмите...ми ще си ме гледа такава...взел си ме е,нали в гражданското казват "Заедно в добро и зло...."Ми има си хора и стуктури,аз кат съм си била винаги трупче и заветните 70 кг съм ги постигла с много труд,има си хора дет раждат и няма корем,няма,дупе,няма баджаци.
Варненки-СтРааотни сте!!!А тия снимки дето са наредени всичките колички с бебетата,супер е.
Софийските мами,айде и ние,да им скрием шапката,че сме много.Елфи,ще Ви чакаме с Луси...

За АМ,аз ползвам на Хип,но изструкциите отзад са същите,то детето ще умре от  глад,ако ги спазвам.Правя водата за пиене и разтварям млякото в цялото количество.

# 488
  • София
Добро утро!
Никита аз и Алекс много харесваме люлката-шезлонг. Тя е 3 в 1 неподвижен шезлонг, люлка и люлеещо се столче за по големи деца ( до 18кг.) Алекс я е ползвал няколко пъти и много и се радва.   На Елена .... ами харесва и, но за около 10-15 мин. .Тя е от тези бебета които не можеш да зарежеш час-два без да им обръщаш внимание. Ели реве само когато е гладна или иска да се гушкаме и гукаме. А и когато и се доспи- тя заспива единствено и само на гърда. понякога с много усилия и бутане на количка  успявам да я приспя, но не става всеки път  Rolling Eyes . Не ми е лошо детето, но отнема цялото ми внимание и време, но все пак не е от тези дето постоянно плачат и не се знае защо.
Купих точно този модел защото подозирах, че няма да си седи в него дълго време. Хареса ми това , че ще може да се ползва и по натам, надявам се като порасне да я харесва повече  Laughing

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 10:32 от nellyli

# 489
  • Стара Загора
Добър ден и от нас с Боримече  bowuu
Той пак е във фаза...не яде и е много нервен...зъби ли е ...що ли незнам ама съм smile3511
Дойдохме на вилата уж за по прохладно...то направо студ си хвана. И аз и Боремече сме с анцузи по цял ден. Вечер Боримечков спи с боди с къс ръкав, и нощница с дълъг крачол и дълъг ръкав.
Другата седмица отиваме до Варна....притеснено ми е.
Относно последните разсъждание за децата от смесени бракове....на мнението на Буба и Дона Ани съм. Детето трябва да знае майчиния си език, култура и страна...пък ако ще и да идва на няколко години веднъж тук.
Ние сме за Лактана Био - приготвям го с топла вода и после слагам лъжичките мляко.
За шезлонга - нашият е от простите на Чиполино....Борката го ползва..къде за игра с играчките...къде за спане Mr. Green

# 490
  • София
Аз пак  да попиша , че нали все си забравям мисълта  Laughing
Рая искам да те попитам , щом не обичаш България и езика, предпочиташ да си общуваш на английски защо пишеш и четеш в БГ форум. В никакъв случай не искам да си мислиш , че те нападам и се заяждам с теб. Просто ми е любопитно  Peace Hug
За Лактана Био ползвала съм го с Алекс и нямам спонем да съм го правила така както пише на описанието  Wink
За Софийска среща като вече писах ми е невъзможно , за съжаление. Може би по другата седмица ще отавя Алекс на родителите ми и да се домъкна някак си с моята тежка количка  Confused Но Марта каза , че ще заминава на море тогава  Thinking Ох, а щеше да е много хубаво да се видим  Tired
Дона Ани какво стана с вашия проблем ? Има ли Виктория алергия към белтъка на кравето мляко?

# 491
Ей това лапане на ръце ще ме довърши !  smile3511
Няма оправия и това е.  Twisted Evil Тикам бибата зорлен, тя плюе, хили ми се насреща и лапа ръцете.  Close Голяма е маймуна значи.  Crossing Arms Сякаш се опитва да си чеше венците  Rolling Eyes и цялата ръка олигавена. Не е малко рано за зъбки ?  Thinking

Лактаната ако я правя така както е описано на опаковката ще ми трябва 1 час поне.  ooooh! Преварявам вода, още докато е гореща сипвам в шишето. След това охлаждам под течаща студена вода и чак тогава слагам всички лъжички наведнъж. Много по-доволна съм от това мляко и добре че го смених. А и на нея си и хресва определено. 130 грама ги лъхва за норматив и се ослушва за още. Чак ме измумява какви количества изяжда в последно време. Сега има поне 2 наакани памперса дневно. Само че не знам защо ама акото като че ли седи по-лепкаво.  Rolling Eyes

На фона на целия хал и кърмата ми намаля драстично.  Confused Тъй че Луси, не си сама мила  Peace
От цица яде около 25-30 минути след което пищи като обезумяла. Правя и 100 грама мляко, изпива ги за минута буквално и търси още, всякаш изобщо не е яла.  Tired Направо ме измумява  Rolling Eyes Хич да не е от цицата пак изяжда поне едно 50-60 минимум, тъй като я чувам през цялото време как преглъща !  Rolling Eyes

# 492
Спешен въпрос към консултанките по кърмене :има ли хапче за ниско кръвно,което е съвместимо с кърменето?

# 493
  • Стара Загора
Джей това с лапането на ръцете...не си сама. Даже му е малко единия юмрук та ръга и двата Twisted Evil АМа вече се отказах да ги махам...да прави квото ще. Лошото е, че още неможе да държи стабилно гризалките и няма как да му ги дам....аз ги държа понякога Crazy
АЗ водата я преварям сутрин...1.5л. и държа в термос целия ден. Няма да преравям всеки път за ядене я Crazy Щото освен АМ Боримечков гълта и бая чай на ХИП...ония за коликите. Колкото чай е изпил не е истина...ако наистина помагаше за колики Борис щеше да ги подмине направо...ама не Crossing Arms
И да не забравите Боримечето...то често ви напомням за него де Mr. Green ама другите ми модели като избягаха ще гледате само него Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 11:49 от Хера

# 494
  • София
лава, за ниското кръвно не знам за хапче, ама аз съм с ниско кръвно и по принцип ми помага нещо сладко или много солен айрян.

Общи условия

Активация на акаунт