Американците! Американците! - Търсенето на незаплютите! - Тема 2

• 16 157
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Бива ли такива снимки рано сутрин  #Crazy #Crazy #Crazy

Хаййййй!   food010

# 616
Аз съм с под 5, но ей сега ще наваксам. Взимам : Дакота Фанинг и Луси Лио. Щото съм много яка. Аааайде Mr. Green Злате, ти нещо  Whistling Heart Eyes

# 617
  • Ænima/Albuquerque

Ъм, дали се брои, че на мен ми е нощ?  hahaha

# 618
  • София
Ам брои се! Що да не се брои! И на мен ми се искаше да го бях видяла снощи  Joy Joy Joy

# 619
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Покрай тоз толкова коментиран Дийн се присетих (хем не съм гледала сериала), чев там имаше още един брат, много готин и той, с едни такива трапчинки Heart Eyes. Него защо никой не го коментира и плюе, аджеба, да не е наакан Mr. Green?

# 620
  • София
На мен не ми допада... брат му е смотан  Crossing Arms цели 6 сезона не порастна  Tired

# 621
  • срещу двата комина :)))
Покрай тоз толкова коментиран Дийн се присетих (хем не съм гледала сериала), чев там имаше още един брат, много готин и той, с едни такива трапчинки Heart Eyes. Него защо никой не го коментира и плюе, аджеба, да не е наакан Mr. Green?
Пламито го е плюла отдавна  Peace

# 622
  • София
Само да вметна: каста на Свръхестествено не се полага на НЕ-гледали го! Гледаш от първи до последен епизод и тогава оплюваш и се радваш... не може така само по снимка  Naughty

# 623
Само да вметна: каста на Свръхестествено не се полага на НЕ-гледали го! Гледаш от първи до последен епизод и тогава оплюваш и се радваш... не може така само по снимка  Naughty

Ха, така, каза ли им, Ване Grinning Не може само по снимка Peace

Оооо, гръбчето на Дийн Heart Eyes Нарочно не си пускам този епизод, щото ангелката не мога да я трая, а как пък точно нея я огря най-готината сцена в колата. Ама пък гръб ли е да го опишеш Heart Eyes

# 624
  • Разпиляна във въображението
Ето и малкото братче редом с голямото.

И за да се види, че и то прави разни неща:

# 625
На второто гифче видимо прави НЕЩО, ама яде ли я, опитва се да я среше по нестандартен начин ли, пощи ли я, не мога да разбера  ooooh!

# 626
  • срещу двата комина :)))
ах, Дий-й-й-й-й-н  Heart Eyes стига вече, че още не мога да преживея последния сезон, пък и телефона ми звъни с туй

поздрав  Hug

# 627
Определено я пощи... страстно Whistling

Благодаря за поздрава. Страхотна песен.

# 628
  • София
И аз имам дълга коса, искам Дийн да ме пощи обаче  Crossing Arms Даже ако е Дийн законната половина няма да се сърди щото е и негов любимец...

# 629
И аз имам дълга коса, искам Дийн да ме пощи обаче  Crossing Arms Даже ако е Дийн законната половина няма да се сърди щото е и негов любимец...

И аз имам разрешение за Дийн, защото моят вдигна ръце вече. Но не го харесва. Кривите му крака са постоянна причина за подигравка.

Общи условия

Активация на акаунт