Аз на първо място обичам себе си
И за да ми е добре на мен, ще се старая да е добре и на хората около мен, но това не го правя безкористно. Напълно съм наясно, че всичко което правя е заради себе си 

И си живеем идеално, с ръка на сърцето си признавам - той все още е номер 1 в моята листа.
И тук е моментът да споделя,че искаме още едно дете и доки каза в предвид моето положение(родих секцио),че може около коледа да започнем да работим по въпроса,че нямам много време направих миналия месец 40 и да притеснявам се за годините,но това няма да ме спре!
Съжалявам единствено,че срещнах късно този прекрасен мъж!Ама по-добре късно,отколкото никога! 

Винаги , когато вечеряме сме с децата и тогава си говорим пред Емо , а и той като едно малко клюкарче се включва в разговора, дори и да не му е интересно и само ни прекъсва.
Ние винаги сме с малките-или той с тях, или аз с тях, или всички заедно. Не, че е лошо, просто ни липсва лично време. Напоследък и вечер не ни остава такова, защото децата заспиват много късно. 
. Преди това си бяхме доста активни и нямахме никакви проблеми, но хубавото е, че срещам разбиране от страна на партньора. Смятам да посетя доктора, ако продължи това положение. Не знам, но може би мамите, които са раждали вагинално, сега кърмят и не им е дошла менструацията могат да споделят дали и те имат този ефект, след родилен.
ей ме на и мен 

започна да ме целува
едни такива влажни сладки целувки
А не съм много сигурна дали той ще седи мирен та да го взема с мен
Ти мислиш ли да ходиш
и ако да как мислиш да процедираш 
Да си призная ако имам класация, то тя е 1.Моето семейство 2.Родителите те ми и сестра ми. Не съм на принципа да пренебрегвам някого, а на компромисите. Не съм съгласна, че децата трябва да се поставят на пиедестал и каквото поискат и кажат трябва да е на тяхното или обратното - мъжа. Извинявай Лъки но не мисля че трябва да сменяш канала на ТВ само защото малкия искал да гледа детско. Ако таткото гледа нещо, което му е интересно и иска да го гледа разбира се, то казвам на Дидката, че като свърши на тати предаването/филма ще и пуснем детско. Не мисля че ако изчака ще и стане нещо
това не значи че не и зачитам мнението/желанието, но трябва да знае че не може всеки път да става веднага на нейното.
Всеки трябва да се чувства значим в едно семейство, а не пренебрегван. И по този повод да те питам, как ще процедираш, когато Ади порасне и тя иска едно а брат и друго
а той не е свикнал да се съобразява със желанията на другите
Поне според мен за да бъде едно семейство здраво и щастливо, всеки трябва да се чувства обичан и желан. Разбира се не може винаги на 100% всички да са удовлетворени , но в разумни граници всичко е възможно.
Независимо от това че в момента децата ни се струват най важното нещо, то не забравяйте че след около 15г. те ще са вече самостоятелни и ние няма да сме им така нужни. А след като създадат сем. вече ще сме на 2, 3, 4 линия, ако въобще се класираме
Те ще поемат по свой път и ние оставаме сами с човека, когото сме пренебрегвали или не. И отношенията ни ще бъдат или като тези на родителите на Маринелс или като тези на свекарите и
. Такъв е живота независимо дали на нас ни харесва или не. Но от нас зависи как ще си го изживеем