Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 15

• 47 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, мили мами,
Аз искам да попитам за Варадеро басейна какво мислите, съжелявам ако вече сте го обсъждали, просто днес видях оферта в ние сме.бг и искам да знам ако отида с малкия дали е безопасно и как стой въпроса с чистотата на басейна?  newsm78
благодаря

# 421
Привет! Някой да има мнение за масажите в масажно студио The SPeace

# 422
  • в града на вечния купон
Здравейте, мили мами,
Аз искам да попитам за Варадеро басейна какво мислите, съжелявам ако вече сте го обсъждали, просто днес видях оферта в ние сме.бг и искам да знам ако отида с малкия дали е безопасно и как стой въпроса с чистотата на басейна?  newsm78
благодаря
басейните са чисти.
Аз сега ще ходя за втори път.

# 423
  • София
dioni, за Антре пише, че има и градина, но не съм я виждала. Била съм само в частта без прозорци  Grinning. Но може би пак не е подходящо за празник, защото в 22 часа затварят кухнята и остава да работи като клуб.

Аз се загледах в тази оферта. Някой да е ходил в Кратуните? Дали мястото е добро?

# 424
  • София
Кратуните като място не са нещо особено, но готвят вкусно и порциите са големи.

# 425
Здравейте,
някой да има отзиви за Слон Балон ? Попаднах на това http://dadeno.bg/team.php?id=87

# 426
  • София
Вчера ползвах процедурата с рибките Гара Руфа, в салона в Слатина. Честно казано бях странно експериментално настроена, но се радвам, че опитах. Свиква се с усещането животинки да ти "гризкат" краката и след това е отпускащо. Давам 10/10- ваучера ми изтича на 05,08, звъннах в последния момент едва ли не, но ме записаха още същия ден. Салона е страхотен, обстановката - супер. Мацката е перфектна и не досажда, а те оставя да се наслаждаваш, като не пропусна да ме пита как съм. Странно беше и усещането тя да ми измие краката, малко сконфузно в началото, но си е глезотия. Кожата на краката ми стана толкова мекичка...Та, препоръчвам с две ръце...и два крака...Wink

Коя е офертата ? Много искам и аз да ги пробвам тея рибки

# 427
  • София
Кратуните като място не са нещо особено, но готвят вкусно и порциите са големи.

Благодаря!   bouquet

# 428
Вече за 2 път поръчваме с около 50 % намаление от пицария мама миа , освен че първия път ни донесоха две еднакви пици нямаме забележки.

За мобилните телфони с Андроид има много удобно приложение, където са повечето оферти накуп и на телефона  Wink - https://market.android.com/details?id=com.sash.discounts

Леле, сега я виждам тая тема! Simple Smile Много благодаря за споделените мнения, момичета!

Little.Angel, страхотно приложение! Вече си го инсталирах на HTC-то и е толкова лесно и удобно, най-вече защото всичките оферти са на едно място.  Супер просто! newsm44

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 12:37 от Ble6tu4ka

# 429
  • София
Ние сме ходили в Слон Балон в Младост 1А. Празнували сме там рождени дни. Май веднъж сме го ползвали и за гледане на деца. Обикновено е празно. Добре е направено, обстановката е приятна, какичките са симпатични. Но може вече да са се сменили, защото не сме ходили от около година.
Аз искам да похваля детския спортен лагер на NGTA. Гледам, че пак са пуснали оферта в Happy  deal. В момента големият ми син ходи там и е много доволен.  Играят тенис, футбол, гимнастика и се къпят в малкия басейн. Мъжът ми, който го води до там каза, че обстановката е много хубава, само пътя последните 50-тина метра бил черен. Аз имах малко резерви към лагера, защото бях купила ваучера още през юни и като позвънихме преди 2 седмици имахме доста проблеми докато се свържем и си вдигнат телефона. Отначало искахме да ходи миналата седмица, но нямали записани никакви деца и ни препоръчаха да е за тази. Сега изобщо не съжаляваме, че променихме графика на детето (трябваше да замине с баба си на планина). За съжаление новата им оферта е от 22.08. до 11.09. и няма да можем да се възползваме.

# 430
Ние сме ходили в Слон Балон в Младост 1А. Празнували сме там рождени дни. Май веднъж сме го ползвали и за гледане на деца. Обикновено е празно. Добре е направено, обстановката е приятна, какичките са симпатични. Но може вече да са се сменили, защото не сме ходили от около година.
Аз искам да похваля детския спортен лагер на NGTA. Гледам, че пак са пуснали оферта в Happy  deal. В момента големият ми син ходи там и е много доволен.  Играят тенис, футбол, гимнастика и се къпят в малкия басейн. Мъжът ми, който го води до там каза, че обстановката е много хубава, само пътя последните 50-тина метра бил черен. Аз имах малко резерви към лагера, защото бях купила ваучера още през юни и като позвънихме преди 2 седмици имахме доста проблеми докато се свържем и си вдигнат телефона. Отначало искахме да ходи миналата седмица, но нямали записани никакви деца и ни препоръчаха да е за тази. Сега изобщо не съжаляваме, че променихме графика на детето (трябваше да замине с баба си на планина). За съжаление новата им оферта е от 22.08. до 11.09. и няма да можем да се възползваме.

Благодаря, точно от този в Младост1 се интересувам !  bouquet
Аз съм използвала доста ваучериза други сделки, но чак сега попадам на тази тема. Интересно ще ми бъде да обменим опит ! Simple Smile

# 431
Здравейте, правили ли сте си Вега тест?
Имате ли отзиви за следните два варианта:

Предварително благодаря за информацията   bouquet

ПС: Дали има тема за Вега тестовете

# 432
Здравейте, мили мами,
благодаря

Във Варадеро и аз скоро ходих и то с ваучер и съм много доволна. Като цяло комплекса е много приятен и нямаше и безкрайно много хора, което също беше добре:))

Някой да е виждал оферта за пране на килими, че ги изпуснах като имаше  Thinking

# 433
  • София
ronic_st, и аз и майка ми ходихме около нова година.
Аз не започнах да ограничавам препоръчаните храни, а майка ми да. За 6 месеца тя свали към 6-7 кг като беше доста стриктна.
НО според мен всеки, който мине от бял на черен хляб, кафяв ориз, не яде никаква бяла захар, а кафява до 2 пъти седмично ще успее също да свали по килограм на месец. Аз честно казано съм по-нетърпелива и искам бързи резултати, затова не започнах режима. Майка ми трябваше след 6 месеца да отиде пак за да види дали непоносимостта към някои храни /тези, от които качва/ вече е преодоляна, но май и на нея вече не й се занимава.

Според мен това са пари хвърлени на вятъра, в интернет има достатъчно изписано от кое се качват килограми и от кое не. И не можаха да ме убедят, че краставиците не ми влияели добре. Лично мнение  Peace

Таня, пак благодаря за ваучерите. Много се забавлявахме с приятелка   bouquet

Вчера пък бяхме на тае бо във 2fit Boevski пак с ваучери и ужасно много ни хареса. Въпреки, че е малко скъпо аз мисля, че намерих моето си местенце за тренировки. Ще видим де, имаме още 11 посещения Simple Smile

# 434
http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMzA4

За пране на килими, и аз и се чудя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт