"Майчин дом"- Варна тема 5

• 88 730
  • 937
  •   1
Отговори
# 705
На мен прегледите при Д-р М.Яков ми струваха 35лв - гледа ме само с видеозон... Как ли решават на кого колко да вземат Simple Smile

# 706
  • Варна
Сега като се замисля, първите два пъти платих по 30 лв., а последните два по 35 лв. newsm78

# 707
Здравейте,
скоро ми предстои раждане в Майчин дом, показаха ми втория етаж с родилно отделение, операционната, стаите. Но не видях кувьози и от вълнението пропуснах да попитам дали имат. Някой знае ли дали разполагат с кувьози?

# 708
  • Варна
Да, имат. Не знам колко са, но аз като бях имаха едно бебенце в кувьоз. Казаха ми обаче, че бебета под 2 кг транспортират в АГ.

# 709
  • Варна
И аз не знам колко са кувиозите, но преди 2 год. като ходих на свиждане имаше 3 бебета в кувиози, две от тях бяха близначета.
Когато аз раждах имаше също бебе в кувиоз.
Но и аз знам, че недоносените бебенца ги транспортират в неонатологията на АГ.

# 710
Колкото повече наближава раждането, толкова повече се шашкам за всичко Simple Smile Благодаря за отговорите и да се надяваме, че няма да има нужда от използването на такова съоръжение, но все пак е добре да знам, че го имат.

# 711
  • Варна
Колкото повече наближава раждането, толкова повече се шашкам за всичко Simple Smile Благодаря за отговорите и да се надяваме, че няма да има нужда от използването на такова съоръжение, но все пак е добре да знам, че го имат.
Спокойно, мисли положително Heart Eyes

# 712
Валенс,спокойно всичко ще мине и замине като по вода  Hug

# 713
Благодаря за подкрепата. Първо раждане ми е и е нормално да се шашкам, уж знам ама в същност изобщо дори представа си нямам какво предстои.

# 714
И аз бях така с първото  Mr. Green
Отидох да ми го предизвикат защото преносвах и на влизане се разплаках  Laughing Добре,че дойде една мила акушерка,та ми каза,че предстоят най-хубавите моменти от живота ми и трябва да се смея,не да плача,че се успокоих и влязох.Иначе тъкмо виках на мъжо да си тръгваме обратно  Joy

# 715
  • UK
Здравейте
някакви отзиви за д-р Даниела Станева?
Записана съм за утре при нея на проследяване и малко ми е притеснено Rolling Eyes?Каква е цената и на прегледа с вагинален ехограф?
  bouquet

# 716
Валенс, имат 5 кувьоза. За тарнспортирането в АГ - аз лично знам за скоро родени при тях близнаци, които се родиха доносени (след 36-та седмица), но с ниско тегло - около 1 600гр. и са ги отгледали в МД в кувьози до нормално за изписване тегло. Така че за транспортирането не килограмите са важни, а гестационната седмица, в която са родени. В МД нямат апаратна вентилацияя за кислород, това е проблема.

# 717
  • Варна
И килограмите са важни. Под 1.500кг. ги носят в неонатологията.

# 718
Е то под 1 500гр. няма как да са доносени, дробовете им не са напълно развити и имат нужда от апаратна кислородна вентилация и затова ги носят в АГ Варна.

# 719
  • Варна
Другата седмица имам планово секцио, пуснаха ми изследвания  кръв и урина, но за теста за упойки никой нищо, а и аз бях така притеснена, че не се сетих да питам. Кога се прави този тест?

Общи условия

Активация на акаунт