Коледа наближава и Мартенчето нетърпеливо става!

• 39 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Мария иска от дядо Коледа "всичко"!
Ще има една пластмасова къща/кула (купена вече от сестра ми), готварски комплект- в Джъмбо съм гледала едни железни, например и разни неща от които има нужда, като халат, възглавница и комплект чинийки за храна, но искам да са порцеланови. За тези последните изредени приемам всякакви препоръки, защото не знам къде да търся качествени неща тук , само се ровя в онлайн магазините... А там какви намаления са се развихрили Crazy
За среща и клубче съм навита с повод и без повод, в делник и в празник Mr. Green Само да сме здрави!
последно бяхме тук и е страшно кокетно направено откъм интериор, но няма от големите плей центрове с пързалката.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 22:27 от oki4

# 391
Шу, развесели ме и мен  Laughing

Момичета, благодаря ви много за съветите! Шу и СЗА -   bouquet  Друго си е някой да ти даде сдъвкана информация.Май наистина ще се спрем на това столче, остава само да се оправя и с фирмата посредник.Днес звънях на givetransport , но за мой късмет се оказа, че точно в четвъртък почивали  Crazy Утре пак ще пробвам.Ако трябва и до офиса им ще отида.
СЗА, до колкото разбрах може те да ми го поръчат от самия сайт на тяхно име и адрес и да ми го докарат, а аз директно на тях да си платя всичко или бъркам нещо?Защото иначе няма да мога нищо да направя, защото нямам кредитна карта, само дебитна, а там ми превеждат само детските, съответно тя винаги е празна  Mr. Green Само се чудя, ако се наложи да спи в този стол, дали ще и е удобно, след като няма положения на гръбчето?То не, че често ще спи, но ако тръгнем на дълъг път, море и т.н.....
За подаръците още не съм мислила сериозно,,,София и тя вика, че искала кукла, друг път като я питаме какъв подарък иска, казва, че иска "розов подарък"  Laughing Вие колко подаръка мислите да им носи дядо им Коледа? Че гледам се разисква в множествено число...то ясно, че ще има от едната баба, от другата, от стринка и т.н., но аз мисля основният да си е един. Че слушам вече например една приятелка на Никол си правела списък с няколко подаръка(както и миналата година)  Crazy Тя Никол си знае, че се носи един основен и до сега винаги един си поръчва.За тази година май още не е решила...че искаше костенурка  Crazy, но май успях да я откажа и е позабравила.Айде те малките са лесни, може и да им "подскажеш" какво да си поръчат, ама големите...

# 392
  • Варна
Здравейте, момичета! Я да се разпиша, че да не натрупам много неизвинени отсъствия и да си докарам някое мъмрене от класната Шу Mr. Green Напоследък нещо не мога да се организирам. И аз като Никита непрекъснато ходя напред назад и се надбягвам с времето, което все не ми стига. На всичкото отгоре няма нищо интересно покрай нас и затова не ви занимавам със злободневните ни ангажименти. Симона още не е тръгнала на ясла - все влачи я накоя хрема, я кашлица и все чакам да дойде заветният момент, когато е трайно и напълно здрава, за да я пусна при децата (и бацилите Mr. Green) Все още работя вечер, но ако на Симона й понесе добре в яслата, това работно време вече няма да ме устройва и пак трябва да търся нови варианти. Писна ми все да съм пред дилема, мамка му. Все нещо трябва да премислям, да решавам, да избирам. И всеки път решението е временно. Имам нужда от генерална промяна. От спокойствие и сигурност. Вече се чудя дали е възможно да ги постигна тук и каква е алтернативата.
За Коледните подаръци още не съм мислила. Този път ще постя и мисля да наблегна на духовната страна на празника.
Айде засега толкова, че да не се изчерпя и пак да изляза в творческа почивка Simple Smile

# 393
Много актуална тема сте подхванали. Ние вече купихме коледно/новогодишните подаръци за Митко от промоцията на Комсед в Младост - едно ферари със светещи фарове, реалистичен звук и сменящи се гуми и една малка акустична китара, че тази от сутрешните серенади я счупи и не се настройва. Новата даже има описани позиции на пръстите за простички мелодии. Решихме за тези празници да не е голям подарък, за да остане по-големия за рождения ден. Когато го питаме какъв подарък иска, той все си казва "голяям".

Гери, по мое мнение не бързай със смяната на работата - в началото докато се адаптират към ясла дечицата често боледуват и си стоят в къщи (основно сополи, но все пак...) и ако почнеш дневна работа може да ти се налага често да отсъстваш.

# 394
Хайде и аз да се разпиша, да нямам отсъствие  Mr. Green
За коледните подаръци, аз съм на тази вълна от дълго време, даже пуснах и тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616938.0 , ако на някой му е интересно и реши да черпи идеи.
В тази връзка Шу, на Боян какво смятате да му вземете? Питам защото ми е проблем подаръка на Боби. Той иска все някакви неща, от които бързо се отегчава и после изобщо не им обръща внимание. И ние сме запълнени с всевъзможни играчки и не ми се ще да купувам поредните... ама май пак така ще стане.

# 395
  • Варна
Оки4, ей това го взех онзи ден от Биг Шоп, май имат и в София магазини. Много ми харесва, цветовете са значително по-хубави, тънко е и леко, т.е. чашата е по-големичка, но е достатъчно лека за дете. 20 лв. беше. Иначе гледах хубави в Гама-елит, но са по 70-80 лв.

А, а жележния комплект от Джъмбо също го взехме лятото и е доста добър. Чак се изненадах, че е на такава цена, а си е съвсем добре като качество.

# 396
хайде и аз по нареждане  Rolling Eyes
Връщам се от първа смяна и ми е едно скапано.
Но пък мина едно момиченце на 3г. Уникално сладко. Мина си през рамката, взе си нещата и помоли да я проверя като големите. После каза Благодаря и готово. Гореше перфектно български и немски. Много ме зарадва.

Иначе Елия е още с кашлица, сега и мен ме боли гърлото. А мислех да си бия ваксина тези дни.

За коледните подаръци- дребното си е поръчало количка за тутли ( кукли), ама голяма, тротинетка, ама розова или на Барби или на кити, стол за хранене на тутли, микрофон, кукленско легло и май за сега е това. Количката от нас, тротинетката от мама, микрофона от кумата, стола за хранене от единия ми брат, леглото от другия. Свекитата да избират сами.

За коледно парти и аз съм навита, но зависи какви смени съм. Пада ми се на Коледа да съм втора, а на НГ нощна.

# 397
  • София
 Ама всички ни е страх от Шу, май  Wink След заплахата има ефект като гледам  Laughing Аз също се стреснах и реших да пиша, че после няма от къде да взимам извинителна бележка.

Уж щях да взимам отношение и аз за столчета, но нещо не ми остана време да се включа. Странно ми стана обаче как всеки има различни критерии за нещата. За мен например е плюс, че столчето на Тео е високо, защото така има възможност да гледа през прозореца докато пътуваме. Откакто се вози в него нямаме никакви проблеми, а като се сетя преди как ревеше в кошницата и лошо ми става.

oki4, онзи ден видях една книжка за оцветяване с Пепа прасето и веднага се сетих за вас двечките с Мария Hug Мисля че във Фенси (на Черни връх) съм виждала порцеланови комплекти за хранене, естествено с герои на Дисни и на цена 25-30лв. По едно време имаше и в Лидл някаква изгодна промоция, но не знам сега дали ги има някъде из магазините им.

Като прочетох, че има и други, които от сега мислят за Коледа се успокоих. Сега се чудя какви адвентни календари да им направя тази година. Вече съм взела даже няколко дребни подаръчета, подходящи за целта. При нас първо се мисли за Никулден, но аз и за Коледа гледам да се подготвя поне с идеи, защото мразя да оставям нещата за последния момент. Ники вече е наясно какво ще иска от Добрия старец, макар че до декември може и да си промени желанието. Тео днес каза, че иска кафяв подарък, в който да има играчки, играчките да са кубчета и да са нови, но ще видим след няколко дни на какво мнение ще е.
 Относно броя на подаръците - получават си желаното от дядо Коледа и нещо от нас. Моите родители обикновено им дават пари, или ми казват аз да избера нещо. С брат ми и сестра ми пак така процедираме. Аз предпочитам децата да получат само един подарък, който са си поръчали на дядо Коледа, но няма как да науча цялата рода да престанат да купуват подаръци. Съответно ние също купуваме подаръци за всички деца в родата и производителите на играчки се радват на богат урожай. В крайна сметка важното е децата да се радват, а аз гледам да правя разумни покупки, а не просто да отбия номера са някоя лъскава и светкаща пластмаса.

В този ред на мисли да споделя, че в момента книжките на издателство ИнфоДар са с 50% намаление - ето ги Дъждовен ден, Зимен ден, Снежна нощ, Тъмна, тъмна нощ, Коледни ангели, Приятел, като теб, Време е за сън и т.н... Аз онзи ден награбих три от поредицата, не можах да се сдържа  Embarassed. В квартала ни няма свястна книжарница и когато имам възможност купувам повечко книжки и после ги подарявам една по една на децата. Много ми е кеф, че се радват на книги. Ники даже тази година сам си поиска енциклопедия за РД. Силно се надявам да запазим тази любов към книжките и у двамата.
 Оставям си за следващия пост предложенията за коледни подаръци, че сега стана много дълго.

Аз срещи както знаете не пропускам, така че съм с две ръце да си организираме нещо. 4-ти ми се струва рано за Коледно парти, но стига за всички останали да е ОК няма да протестирам  Wink

За всички фенове на Колите ето 2-ра част с БГ аудио http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=285619&hit=1

# 398
ей Вероники, Мерси за книжките. Аз вече се изчерпвам откъм книжки, имаме какво ли не. Всеки месец купувам поне по 2-3. И на мен много ми се иска да запазя тази любов.
Иначе и аз като видя Пепа прасето се сещам за Мария.

И мерси за Колите. В неделя ще се гледат.

# 399
A такааааа, аз офицер ли съм или лукова глава Mr. Green

Гери това което ти е на душата ми е до болка познато.  Много съм щастлива че се отървах от тези терзания и най вече от непрекъснатата несигурност и усещането, че все нещо те дърпа на долу. Не  че тук съм  суууупер сигурна, но определено живота ми вече е много по спокоен.  Hug Дано скоро получиш желаната сигурност и спокойствие, та чак да ти доскучае Hug

Сиа Боян иска кораба "черната перла" от карибски пирати на лего, иска и на спондж боб нещо си, но няма да го получи и още нещо искаше, нещо малко беше, но го забравих.

Момиче вие как сте? Аз да си призная напоследък хич не съм в час. Забравям, не чувам и заспивам права. А не мога да кажа че кой знае какво толкова правя. Онзи ден забравих, че Боян е на плуване и че имам час за изследвания Crazy Непрекъснато си мисля че пак нещо пропускам. Да не говорим че като записвам час за нещо въобще забравям че имам друга работа Crazy. За трети път си сменям час при лекаря, че или Яна е на гимнастика или точно тогава трябва да взимам Боян от училище #Crazy В неделя имах супер важна среща и се сетих час преди това, пак се сетих де Mr. Green Ужасна  кисела куха лейка съм станала Crazy

Вероники много е хубаво децата да обичат книгите, аз да си призная не чета книжки често на децата,обачеееее те си ги обичат. Яна при краката в кревата си има около 15 книжки и не ми дава да го махна и често си спи върху тях, а в краката на Боян има енциклопедии. Всяка вечер ме пита дали може да си чете. За съжаление аз понякога не му давам, защото светлината е много слаба а и той седи в една ужасна поза, супер изгърбен и допълнително  си тъмни. В близките месеци ще му купуваме едно специално нещо, което ще му  е до главата на кревата за да има къде до него да са книгите и да сложа силна лампа.

Ели успех пак в работата!

ХИХИХИ и аз се сещам за Мария и Окич като видя пепа прасето Joy  даже бях видяла една страхотна зелена рокля на пепа на едно детенце и си мислих, че ако я видя в магазин, ще я купяи ще я пратя Mr. Green

# 400
  • Стара Загора
За подаръците да се включа и аз. При нас понеже нашия татко ще се връща на 20.12 от Париж попътьом щял да го срещне Дядо Коледа и подаръците ще са За Коледа от тати - които уж са купени от Франция. Симона още преди няколко месеца си пожела бебе и на всички казва, че татко й ще и донесе от Паиж бебе - та вече го поръчах и преди 10 дни дойде - страхотно е чак аз му се кефя
http://bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=29&pc … &prodid=17574 ето това е
а за баткото и той като на Sia баткото все с различни идеи - на неговата възраст просто не знам и аз какво да е - но най клоня към скейборд който той сам си пожела!

# 401
А, здрасти!

Много хубава тема за подаръците..пак ще черпя идеи. Wink Още не съм мислила, но вероятно ще е нещо за игра - Рая няма кукли...е, има 2-3, но явно вече й липсват, защото онзи ден на панаира си спечели нещо и си избра кукла. Ние като гледам й купуваме предимно книжки, пъзели, легота и все игри за развиване на ума...а тя, милата, има нужда и да играе - такива неща си измисля, че ме учудва. Склонна е да говори по телефона с лъжица, като има маниери на голям човек. #Crazy У Мила миналата седмица се залепи за едно огледало за принцеси и не се отлепи от него...та нещо такове ще е - момичешко.  На мен по-големия дерт ми е Нико, щото още не разбира, а трябва да има подарък за пред Рая, че иначе иска всичско да е за нея....дори сега играе понякога с неговите играчни - активната гимнастика и е фаворит. Rolling Eyes

Той от днес е със зъбче, но е още кисел. Вчера ми разказаха играта той се дере и пищи, Рая да не е по-назад и тя за някви глупости се надува и по едно време ми идеше да се метна през балкона. #Crazy

# 402
  • София
 hahaha
Актуални са още вашите асоциации на Мария с Пеп(к)а прасето. Замъкът/къща е именно на принцеса пепа пиг Stop
Аз й поръчвам периодично и по някоя книжка или дрешка. Не знам как не й омръзват.
Бухта, мерси за коментарите относно моите въпроси. Ще гледам да мина уикенда през някои от магазините.
Вероники и ти даде ценно предложение с тези книжки!
Ходили ли сте на цирка на сцена? Дали преди да започне е тъмно дълго време?
Честито зъбче на Нико, Тони!!!

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 07:23 от oki4

# 403
  • София
Ох, много на бързо само, че и двете със Стела сме кукуряци още, ама Окича ме провокира да пиша, преди да си легнем. И ние наскоро бяхме в Морско конче и много ни хареса! Много свежо и интересно клубче, определено е различно. За среща там или където и да е, било тя Коледна или Студентска съм супер навита, само да сме здрави. С Тони искам да се организираме да се видим, но и много ще се радвам на среща с дядото.
И пак на Окич - още миналата година юни бяхме на цирка (с Тедсън и нейните госпожички) и много ни хареса. Бяхме на 2ри ред, но си е доста близко до сцената и това прави нещата много въздействащи и емоционални. Имаше доста животни и въпреки, че не беше никак кратко, на Стела и беше много интересно и зяпаше замаяна през цялото време. За тъмното - не мисля, че е било дълго - имаше много светлини и ефекти, въобще шоу си беше.
Айде, отиваме да се приспиваме.  Mr. Green

# 404
Тук съм, тук съм - не ми пишете отсъствие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За коледни подаръци и аз се позамислих тези дни и тъкмо сега ще седна и ще разгледам някой и друг сайт. За коледа за Борис и за племенника сме поръчвали от ВегаТойс - оставали сме много доволни. Миналата година му подарихме оттам кола с дистанционно - още играе с нея...но сега какво да е.
И да ви питам в яслата дали правят коледни тържества?Аз все се каня да питам и все забравям. Една позната майка ми каза, че миналата година в нашата ясла не са правели, защото децата ги било страх от маскирания дядо Коледа, малки били...та се замислих и над тази тема. Борис миналата година е виждал само кукли дядо Коледовци, едната в реален размер, но истински маскиран човек не е. Не вярвам да се уплаши чак, сега на Хелоуин идваха маскирани дечица - много се впечатли, даже сам им слага ябълки и бонбони в торбичките Simple Smile

А и да ви се похваля - продадох първата си торта  Laughing Досега съм правила много все за приятели и за различни поводи, но тази за първи път ми я платиха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт