За красотата и отношението на околните

• 23 028
  • 572
  •   1
Отговори
# 330
Но аз точно това казвам - много мъже не биха си бръкнали и в гащите. Не подценявайте усета на мъжа към красивото

# 331
шантал, важното е, че караш мъжете да си бъркат в гащите.
Нали?  LaughingПрава си, приятелко, права. Добре че са такива като теб тук, че какво щях да правя не знам. Rolling Eyes
П.С сега си намерих една изящна, и не евтина, защото там със  с тъмна коса - фотографски трик. Исках да се видя брюнетка и познат фотограф ми я направи. Гледам си я  Crossing Arms

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Несиха, вярно, дай да те видим Wink. Покажи ни изящна жена.

# 333
 Според мен умните мъже със стил харесват красиви жени от типа, който описах, а простоватите и първични мъже харесват кичозни жени, които излъчват евтиния.

# 334
Много е важно и какво е обкръжението ти, и какво е водещото в него- дали възхищението или чесането на членове.

Отилия, аз започвам да се влюбвам в теб! Продължавай да бъдеш все такава четивна, и ще те номинирам за любим съфорумец!  Heart Eyes

# 335
Това за бъркането в гащите ми звучи повече като обида, отколкото като нещо положително  Mr. Green . Все си мисля, че женската красота означава и финес, елегантност, одухотворено излъчване, финес...не ми се връзва никак с бъркане в гащите като първа асоциация.
Бе Отилия, наистина ли не схващаш че се шегувкаме тук Laughing

# 336
Бе Отилия, наистина ли не схващаш че се шегувкаме тук Laughing

Ами откъде да знам, има една група във фейсбук за дивите селяни и кухите лейки с достъп до интернет, която е пълна с момичета и жени, за които бъркането в гащите е наистина най-важното, знам ли те тебе към коя група спадаш.

# 337
Фейсбук е друго- несерозна работа. БГ мама е институция. Тук не се толерират никакви пошли и евтини неща. Grinning

# 338
И колко е богат, бре Шанталче.  Залагам на шеф на охраната.  И се басирам, че има доста форумки с доста по-богати мъже.

# 339
И колко е богат, бре Шанталче.  Залагам на шеф на охраната.  И се басирам, че има доста форумки с доста по-богати мъже.

Зависи на кого е шеф на охраната, но по принцип мъжът й не е такъв, или поне нямам информация да е от тези среди.

# 340
 Шанталчето щом не иска да пусне своя снимка нека пусне на мъжа си, пък ние като го видим него ще преценим тя от кой тип жени е  Wink

# 341
 Laughing Сладурани.
Ти пък шеф на охрана, Трещиииии Joy

# 342
То така се носят легендите кой красив, кой грозен. )
С разпращането на снимки, за които не е сигурно дали са реално на човека, набеден че е на тях. )
Та дилемата в момента е, "дали шантал е красива или не"?. ) Това ли е проблема?

А за "бъркането в гащите", имам позната във фейсбук, която щом я погледнеш първата асоциация е точно такава, за да не се изразявам с по-груби думи.
Красива е, но има онова к...венско излъчване, при което всеки мъж си мисли точно за това. И разбира се го подсилва с подходящи дрешки, грим и т.н.
Не харесвам подобен тип жени, които наистина изглеждат евтино, дори и да не са.

# 343
Аз да си измрънкам пак, че темата беше за работа и красота,
а не за красота и мъжки гащи, доколкото двете изобщо имат
нещо общо.

# 344
Ако шефът носи мъжки гащи, то имат голямо значение.

Общи условия

Активация на акаунт