За красотата и отношението на околните

• 23 012
  • 572
  •   1
Отговори
# 420

Защото знам какво ме чака изодзад.  Wink
Но този тип наистина не стават, ни за гаджета, ни за работа.

Късно ли е да отговоря по същество?

Никога не е късно да те прочете човек. 

# 421
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хм..а вие лично дискриминирали ли сте някой мъж, заради това, че е прекалено красив и смущаващо чаровен?

Да. Ако случайно е хетеросексуален (а това е голяма рядкост), то е толкова лигав, несериозен, суетен и самовлюбен, че за нищо не може да се разчита на него - нито в служебно отношение, нито и в личен аспект.
Халал да са ви!  Peace

ПП Е, за един път - става.
Един от най-красивите мъже, които познавам, на 46 е професор с над 100 публикации в професионалната си биография, в реномирани списания, ръководи катедра в престижен университет, и да, суетен и самовлюбен е, но на негово място и аз бих била Peace

# 422
А теб какво те топли това?
Не го приемай като заяждане, prosim.  Wink

# 423
  • София
Късно ли е да отговоря по същество?

Никога не е късно да те прочете човек.  
Сладката ми кисела кихавица, тя.

Красивите жени са дискриминирани в деловия живот.
Дискриминирани са и в социалния живот.
Красотата носи своите позитиви, естествено, но незнайно защо хората са свикнали да отразяват само тях и по дефолт се смята, че негативи няма, а това изобщо не е вярно.
Една привлекателна жена се сбъсква неизменно със силни предубеждения, агресия, злоба и много негативи в своя делови път.

# 424
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо, Минзухар, но е много дразнещо, когато се правят такива крайни обобщения Tired. Има красиви хора, които са такива, каквито си ги представя Как'Сийка, има и такива като описаният мен Laughing.

# 425
Чак толкова красив мъж не познавам. Или поне нямам спомени. 

Azzy, много зависи в каква сфера ще работи въпросната жена. А и все пак се разбра, че всеки има различно мнение за красотата. ) Ако за едни, дадена жена изглежда страхотно, то други може да я намират за съвсем обикновена. )

# 426
  • София
Грешиш, Мирама.
Има обективно мнение за привлекателна жена.
Колкото и да не е твоят любим типаж, пак остава привлекателна.

И какво имаш предвид в каква делова сфера се развива?

# 427
Грешиш, Мирама.
Има обективно мнение за привлекателна жена.
Колкото и да не е твоят любим типаж, пак остава привлекателна.

И какво имаш предвид в каква делова сфера се развива?

Не знам доколко човек може да е обективен в това, което харесва, не харесва и т.н. )

А за сферата, има значение разбира се. Ако си на място, където не ти е необходим особено ум, и те оценяват основно по красотата това няма как да ти пречи.

# 428
Аууу, познавам един невероятно красив мъж. Ама толкова красив, че му се свалят всички жени вкупом на възраст от 20 до без горна граница. Само да вметна, че го познавам покрай служебните си ангажименти, а не от някоя приятелска компания, и уж това предполага сериозно отношение към него, но не би. Няма как да си 100% професионалист в негово присъствие. И какво? Ходих на ръце, за да го сваля и на финала- ра-зо-ча-ро-ва-ние!!! Кръгла нула, и като човек, и като сексуален партньор. За друго и не исках да го опознавам. Така че, да, от тази си среща с подобен индивид, подценявам истински красивите мъже.

# 429
  • София
Мирама, не е вярно това.
Естествено, че има обективна оценка, освен субективната.
Освен това моите наблюдения почиват на личен опит и лични наблюдения, а аз никога не съм работила с външността си.

Знам какво е клишето по темата.

# 430
  Azzy, разбира се че зависи каква си по професия. Ако си козметичка например, или упражнямаш професия свързана с външния вид на хората естествено, че да си красива не е пречка, а предимство. 

# 431
Ох и аз сега се сетих за един извънземно красив. Като го погледнеш и направо искаш да го пипнеш да се увериш, че е истински. В едно заведение го видяхме. Той пък се оказа жиголо Tired А аз такива мъже направо  Sick Приятелка моя обаче, го преживя това и спа с него. После каза че е като пън и много разочарована...
Много странно...

# 432
Тъй тъй, а после се жалвате като разправят, че супер красавиците били дървета в леглото.  Mr. Green

# 433
Azzy, не мога да се съглася с теб.
Няма как всеки човек, да приема дадена жена за привлекателна.
Ето, аз мога да кажа за една жена, че е красива, симпатична, но не е привлекателна. За друг може да е точно обратното. Кое му е обективното на това?

А що се отнася до работата, ами аз работя с хора, пред които ежедневно се изправям. Трябва да спазвам определена дистанция, както и да нагаждам външият си вид (имам предвид облекло) спрямо групата и нагласите в нея. Не смятам обаче, че щеше да има особено значение дали съм грозна, нормална или красива, за това да си върша добре работата.

# 434
Тъй тъй, а после се жалвате като разправят, че супер красавиците били дървета в леглото.  Mr. Green

Те вероятно смятат, че е достатъчно само да са красиви и нещата автоматично ще се случват. ) И че няма нужда да придобиват и някакви умение, дори и те да са по отношение на секса. )

Общи условия

Активация на акаунт