За красотата и отношението на околните

• 22 971
  • 572
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Едно е някой да не е твой типаж, но да отречеш красотата в този мъж  newsm78

# 481
 Ех, ама и вие сега какви ги пишете  Tired
 Като е толкова трудно да си красива защо жените си правят разкрасителни пластични операции, а не загрозителни, та да им е по-лесно в живота?

# 482
Богиня, какво му е красивото на този мъж?  Rolling Eyes Симпатичен- да, с правилни черти- да, но красив за мен не е. За теб нека е, не оспорвам правото ти да му се възхищаваш, не оспорвай правото ми да не го харесвам. Както и Катрин Мениг, която също бих определила като симпатична.

# 483
Колко различни разбирания за красота имаме.  Simple Smile
Различни, различни, колко да са различни  Laughing Има хора, за които просто никой не може да каже , че не са красиви- говоря за класически, правилни черти.

# 484
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има си някои общи критерии, например симетрия на лицето, в тях един  Джуд се вписва стопроцентово. Но разбирам защо някои жени не го харесват, красотата му е студена.
На мен пък Анджелина Джоли ми е отблъскващо грозна, с тази уста, но половин свят въздиша по нея Mr. Green

# 485

На мен пък Анджелина Джоли ми е отблъскващо грозна, с тази уста, но половин свят въздиша по нея Mr. Green

Да, аз също не я харесвам особено.

# 486
  • Варна
Има обективни критерии за красота.
Това, че те не съвпадат с нечии субективни, не означава, че обектът не изследване не е красив Simple Smile

Дадох пример с Мишел. Тя е обективно красива жена, но на мен не ми харесва. Това обаче не я прави НЕкрасива.

# 487
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Касита, покажи ми какво за тебе е красив мъж, за мен този си е абсолютно съвършен:

# 488
Трагичният живот не мисля, че има особено общо с красотата, или липсата на такава.
А и да не забравяме, че красотата в западният свят се оценява много високо.

joy_r, всъщност в повечето случаи хората приемат за красиви, секси, привлекателни и т.н. точно хора, при които е нарушена идеалната симетри на лицето. )
Тоест отличават се понякакъв начин. Но това не означава, че и тези с добра симетрия не се приемат за красиви.

Ето тази дама на мен примерно много ми харесва и изглежда страхотно.

Елизавета Боярская

# 489
Колко различни разбирания за красота имаме.  Simple Smile
Различни, различни, колко да са различни  Laughing Има хора, за които просто никой не може да каже , че не са красиви- говоря за класически, правилни черти.

Не мога да се съглася. Правилните черти не предполагат универсална красота.

Джъд Лоу- студен? Женствен-да. Simple Smile Не харесвам мъже с правилни черти, намирам ги за не до там мъжествени, колкото един чаровен мъж, с не толкова правилен профил, например.

За мен красив е този, за вас не е, нали?  Sunglasses

# 490
  • в 1001-та нощ
и на мен джъд лоу не ми е тип  newsm78 не ми е мъжествен, някак ми е детски newsm78

понеже първосигнално се сетих за филма Closer, който ми е много любим ... там Клайв Оуен - много ме жегна - друго излъчване, друг стил... но това наистина е много индивидуално

имаше някаква тема "какви мъже харесваме" със снимки на модели ....повечето изобщо не ме впечатлиха -  да, красиви бяха, но нищо не ми трепна  newsm78 някак изглеждаха неестествено  newsm78

# 491
Няма мило. He's all yours Grinning

# 492
  • Варна
След като красотата според форума е тази с нарушени пропорции, защо всички вкупом скочиха срещу Антония не-знам-си-коя /Мис България 2009/ и Мис Русе?  Mr. Green

# 493
Ех, ама и вие сега какви ги пишете  Tired
 Като е толкова трудно да си красива защо жените си правят разкрасителни пластични операции, а не загрозителни, та да им е по-лесно в живота?
Да си се родила хубава и да си се преобразила за да си хубава, са две много различни неща. Отвътре грозноватата жена си е същата, при все сменената опаковка. Това има значение, различна е психиката  на двете жени- при едното и при другото положение.

# 494
Аз пиша за мъже, не за жени. При вторите едва ли профил тип Жан Рено ще е красив и секси.

Общи условия

Активация на акаунт