Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 590
  • 750
  •   1
Отговори
# 525

Зъби нямаме, будим се по 3-4 пъти през нощта за кърмене, но май не защото е гладна, а просто като се усети, че не е на спалнята при нас и започва да плаче. Една вечер я оставих да спи цяла нощ при нас и се събуди да яде само веднъж.

Вие сте добре щом на спалнята само веднъж се е събудила. Калоян и с нас и без нас през нощта пак не му мърдат 3-4 събуждания.

# 526
Kate84, кои са тези глутенови каши на Нестле в бурканче? Дентокинд и аз давам, хапченца са, разтварят се, не съм чула да има на капки. Дозировка: Деца до 1 година:При остри оплаквания по 1 табл. на всеки час до максимум 6 табл. дневно. След отшумяване на оплакванията по 1 табл. 3 пъти дневно.
 Отделно от вчера мажа и с Калгел, че както вече писах зора е голям.

Пепитке, не са в бурканче, течни са за шише, пускам ти да ги видиш, има глутенови и без глутен

http://www.zabebo.bg/products/techna-kasha-s-prehodno-mlyako-biskvita-nestl%C3%A9

Адриан ги хареса, давах ванилия и от моркова с ябълката, като можеш да си ги разделяш за 2 вечери, аз му давах по 130 и 20/30 АМ вътре Simple Smile

благодаря за Дентокинд-а, ще го пробваме и ние... иначе гелчета ползваме 2 - Дологел и Бочко, най-съм доволна от Бочко Simple Smile

# 527
 Рая се сдоби с педиатър, ваксина и изследвания, на последното показателите са по-ниски, но се разбрахме че няма да се косим, захранваме се вече - едно към гьотере, всичко и се услажда, петиатърката за нищо не настоява и нищо не препоръчва (ранно заместване, жълтъци и меса, каши и маши, проходилки и бънджита...), мен ме устройва Simple Smile, Тони, казах и че ти си ми я препоръчала а истината е че случайно се вмъкнах в кабинета и защото нямаше опашка и обърках кабинетите и ей така от раз и на нас ни стана личен лекар  Mr. Green, случайно другата седмица да има някой към приморско, че не си падам много по плажове  newsm78

# 528
Здравейте,момичета!
Еления,готина си си всякак!
При нас нищо интересно,еднообразие.Зъбите са ни вече два долни,хапваме си доста неща,без месо и глутен все още.Не "бръмчим" толкова,но за сметка на това пък много викаме,то са едни крясъци,едно чудо...Днес в кашата /бананова на Милупа/прибавих някалко лъжички пюре от праскова-излапа  го с наслада.Мисля ,че не е проблем така да се смесва каша с пюре.Вие?!
Към последния брой на сп."Моето бебе и  аз"има подарък книжка "Всичко за храненето"-много синтезирано и полезно инфо.
И лекинко извън темата:даваме гарсониера под наем,ако се интересува някой ,да ми пише на лични.

# 529
Dimara -  слагам или банан или плодово пюре в киселото мляко.
Христиана - на нас ние лесно с кашите - тук млечни няма. Аз давам след кърмене, но рядко. Правя я с кисело мляко. Колкото поеме. Грамажи не спазвам.
Давам и да смуче коричка хляб вече Simple Smile
А някой да знае дали може да се дава извара на бебе, че днес не ми стана киселото мляко и спретнах една изварка Simple Smile
Биберон Рая не е виждала още Simple Smile, а бибата сама си я изхвърли някъде по улиците. За мой ужас иска по цял ден да стои права. В момента, в който си отвори очите и се набира на решетките. Лази до всичко и се изправя, та чак се опитва и да се пуска и се приземява, я на глава, я на дупе... За кг. нямам какво да кажа - нашият кантар показва само 6 кг. от 2 месеца  Embarassed
Мила - бързо оздравяване и да нацелуваш малките пухкавелки.
Аз пък мисля да сменя русото и да ставам брюнетка - дано само Рая да ме разпознае след това Simple Smile
Ейприл - и Рая много вика и аз и казвам, че ще става пастирка и да вика по-силно да събира стадото и тя слуша  Joy

# 530
Ейприл, няма проблем да се смесва каша с пюре, аз вече близо два месеца така правя, в кашата й изсипвам половин плодово пюре, много я харесва така и пада голямо ядене. Мен педиатърката още, когато въведохме кашата ми каза да й давам 10 дни само каша и после да я смесвам с плодово пюре.

# 531
  • София
Здрасти Hug

Егати времето, но поне днес се наспах. С малката откарахме 2 часа сън.

Влизам да похваля пюретата на Милупа, дадох спанак с картофи и омете 1/2 бурканче - направо рекорд! Ама не знам къде ги продават, това го намерих в малко квартално магазинче и нямаше разнообразие.

Бррр и ние правим, освен това плашим мечките с "хъъъ". От една седмица стои на 4 крака и се клати напред-назад, ама още не се сеща да тръгне на някъде. Иначе къщата я обикаля по корем.

Мила, след едно такова недоразумение аз седях 1 седмица сама със свеки вкъщи Confused Дано успееш все пак да си изкараш добре или да пренаредиш ситуацията. А бебите бързо да оздравяват.

Пепинк@, мисля, че може да се дава извара, защото я има като компонент в някои пюрета.

Имам 2 предложения за анкета в следващата тема: Кога смятате да се върнете на работа? и Кой ще гледа детето след като започнете работа?

Май коментирахме скоро, но моля препоръчайте столче за кола от по-големите. Хич не съм доволна от сегашното ни и искам поне следващото да е добро, че нали се ползва по-дълго.

# 532
столче за кола - какво правим, не знам, вече трети макси-кози купуваме. Опитахме сега за каката да вземем друг, качествен - от десет магазина намерихме един(биСейв) в Бейби Мола, единствена бройка ... и не можаха да му намерят гаранцията...... Разбрахме се на следващия ден като им пратят нова карта ще го вземем веднага, така и не се обадиха (говорим за стол от 350 лв. и клиент, който чака да даде парите).
Отидохме в представителния на макси кози и си избрахме модел и цвят и си се прибрахме със стол ...

бебешондел, кутията ти е препълнена. Разчисти малко, моля те.

# 533
столче за кола - какво правим, не знам, вече трети макси-кози купуваме. Опитахме сега за каката да вземем друг, качествен - от десет магазина намерихме един(биСейв) в Бейби Мола, единствена бройка ... и не можаха да му намерят гаранцията...... Разбрахме се на следващия ден като им пратят нова карта ще го вземем веднага, така и не се обадиха (говорим за стол от 350 лв. и клиент, който чака да даде парите).
Отидохме в представителния на макси кози и си избрахме модел и цвят и си се прибрахме със стол ...

бебешондел, кутията ти е препълнена. Разчисти малко, моля те.

готово  Peace

# 534
Kate84, благодаря за инфото  Hug

А някой взимал ли е от тези пюрета:

Видях ги в Пикадили и купих, утре ще дам да видим как ще ги приеме.

# 535
  • София, Лагера
Май коментирахме скоро, но моля препоръчайте столче за кола от по-големите. Хич не съм доволна от сегашното ни и искам поне следващото да е добро, че нали се ползва по-дълго.
Maxi cosi Tobi - много съм доволна. Спомвям си, че като го избирахме ММ прегледа всички възможни столчета како сигулност (по краш тестове) и тогава се спря на това. Ето го:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/tt-maxi+cosi+tobi
Ако колата ви е без Изофикс, модел Priori XP е съвсем същия, само няма изофикс система и е доста по-евтин.

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 21:24 от Ноеми

# 536
Ние се завърнахме от морето.....много беше хубаво....не ми се връщаше....детето беше разкошно и много слуша....Отивам да ви чета!

# 537
  • в Надежда-та
А някой взимал ли е от тези пюрета:

Видях ги в Пикадили и купих, утре ще дам да видим как ще ги приеме.

http://zabebo.bg/products/plodova-zakuska-go-go-squeez-yabalka-materne  аз не бих дала Rolling Eyes

# 538
Аз пак за столчетата Simple Smile. Всъщност най-добри резултати имат тези, които се монтират по посока обратна на тази на движението. Ние обаче не намерихме такъв до 18 кг, който да става за кола без изофикс.

# 539
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Днес малко късничко се включвам  EmbarassedНо имах много задачи,една от които беше да си купя бански. smile3538 Въпреки ,че кантара показва 56кг. изглеждам ужасно,прибрах със ужасно настроение и без бански,но като си видях малката шушка всичко ми мина .

Елч Hug

Мила ,малките шушки да се оправят бързо и много хубави емоции ти желая,намери нещо положително ,че "съкровището" ще е с вас и си мисли само за него.

И  да кажа какво ми се случи тази вечер:На рожден ден сме ,вън вали като изведро,викаме такси и в индианска нишка се точим -Таня с чадър,ММ с чадър и столче за кола ,аз и Нели с чадър и бебешка чанта(мале като го прочетох то си е живо приключение като тръгнем на някъде)Таксито пристига и ние почваме да се качваме в колата ,а таксиметровия шофьор отваря багажника за столчето  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт