В кой хипермаркет пазарувате най-често?

• 25 150
  • 225
  •   1
Отговори
# 60
Разбрах, че съм заблудена, сега ако може да ми разясните с колко. Това са стоките, които пазарувам от Пикадили редовно, кажете ми цените им в другите магазини, моля:

• кафе на зърна Лаваца, 1кг
  • грах Бондуел, голяма кутия
  • зелен фасул Бондуел
  • зехтин Borges extra virgin, 1л
  • грис Крина
  • брашно Софиямел, 2кг
  • козе сирене Маджаров, 900 гр. кутия
  • кисело мляко Елена, 3.6%
  • кисело мляко Био, 3.6%
  • прясно мляко Верея, синя опаковка
  • датско масло с крава, бежова опаковка
  • тоалетна хартия Зева/Милде, 16 бр.
  • филтър Брита

Аз съм (по-скоро бях) голям фен на Пикадили, особено този в Сити Център. Да ме убиеш цени не мога да ти кажа, не ги знам поотделно, но магазинът страшно ме разочарова. Вече почти не намирам купувани от мен продукти, липсва ми предишното разнообразие, а за мен е важно да намирам почти всичко на едно място и да не се налага да ходя тук за масло, там за зехтин, на трето място за месо. И започнах да излизам с празна количка, без да намеря нужни продукти. Според мен във всеки магазин едно нещо е по-скъпо, друго по-евтино отколкото в друг, Пикадили не прави изключение.
За мен Била стана по-скъпа, аз започнах да я избягвам и предпочитам Карфур. За мен има осезаема ценова разлика за едни и същи продукти и то от порядъка на 15-20 лева на пазаруване в полза на Карфур (сравнено с Била).
Все още носталгично посещавам Пикадили, но си купувам само желирани бонбони и сос Уасаби.

# 61
Пазарувам всичко от големите вериги , само  за някой неща които съм забравила купувам от квартална  бакалия /но избягвам да го правя/. Причините са много.
Пазарувам от няколко вериги - Пикадили, Карфур , Кауфланд , Метро , Лидл .
От всяка една от веригите ходя и пазарувам конкретни неща .
В едни намирам качествена и на добра цена храна , друга предпочитам заради разнообразието от препарати и стоки за дома .В трети ходя заради пресния и вкусен хляб , сиренето бри и някой други хранителни продукти които са с добро качество и не са скъпи .
Анкетата е добре да има повече от две опции , предвид големия брой вериги посочени в нея.

# 62
Веднъж месечно за големите покупки в Метро,а ежеседмично в Билла/защото ми е близо/.
По същият начин Peace

# 63
  • София
Markrit , и аз стигнах до извода, че две опции са може би малко, но пък мисля, че на този етап няма да е коректно да сменя, защото доста хора вече са гласували.

При нас фалира един магазин Пикадили, затвориха го съвсем наскоро. Ама то се предполагаше де, защото го отвориха на няма и 5 минути от Фантастико.
Близката година ще има и Карфур на по-поносимо разстояние и ще си създам мнение и за този магазин.

# 64
  • София

Аз съм (по-скоро бях) голям фен на Пикадили, особено този в Сити Център. Да ме убиеш цени не мога да ти кажа, не ги знам поотделно, но магазинът страшно ме разочарова. Вече почти не намирам купувани от мен продукти, липсва ми предишното разнообразие.....

така е в почти всички магазини от веригата. Дано се оправят нещата след продажбата иначе ще се пазари в други вериги  Rolling Eyes

# 65
Пикадили и Била са скъпи,от Метро не пазарувам.
Фантастико - редовно + Лидъл,поради локацията ,а и от определен магазин,определени неща.

# 66
На мен Била ми е анти магазин.Месата и колбасите им имам чуството че са непипнати.Стара храна , абе гадосттт......... Sick
Прогнозирам че ще капитулират скоро време. Rolling Eyes

# 67
На мен Била ми е анти магазин.Месата и колбасите им имам чуството че са непипнати.Стара храна , абе гадосттт......... Sick
Прогнозирам че ще капитулират скоро време. Rolling Eyes

Сигурно зависи от локалния магазин как е, но като цяло и те западат доста, щом си смалиха и магазините...И определено много вдигат цените напоследък, а и там избора понамаля. Жалко, все пак е удобно да имаш голям магазин наблизо, не мога за всяко парче кашкавал да тичам до Карфур Simple Smile Мисля, че Фантастико пък дръпнаха. Някои от магазините им са ужас (например в Изток), но други са много добре - в Скай Сити например.

# 68
  • София
За мен Била, Пени, Т-маркет....не можаха да се наложат на пазара като марки и ще дърпат само надолу  Rolling Eyes

# 69
  • София
И на мен мнението ми за Пени и Т-маркет е меко казано лошо. Имам чувството, че там се прадлагат най-нисък клас стоки само за да е по-ниска цената.

Билата беше една от първите големи вериги и в началото всички пазаруваха от там, но напоследък нивото също падна по незнайни причини.

# 70
  • София
Карфур, а от скоро и Лидл. С уговорката, че месо не купувам от магазините, а някои продукти - само от био магазина на Балев в The Mall.

# 71
  • София
Разбрах, че съм заблудена, сега ако може да ми разясните с колко. Това са стоките, които пазарувам от Пикадили редовно, кажете ми цените им в другите магазини, моля:

• кафе на зърна Лаваца, 1кг
  • грах Бондуел, голяма кутия
  • зелен фасул Бондуел
  • зехтин Borges extra virgin, 1л
  • грис Крина
  • брашно Софиямел, 2кг
  • козе сирене Маджаров, 900 гр. кутия
  • кисело мляко Елена, 3.6%
  • кисело мляко Био, 3.6%
  • прясно мляко Верея, синя опаковка
  • датско масло с крава, бежова опаковка
  • тоалетна хартия Зева/Милде, 16 бр.
  • филтър Брита

Вчера купих прясноо мляко Верея, синя опаковка за 1,88 от Европа. В пикадили е към 2,10 лв.

Друг пример ще дам - Киндер Пингуи - в Пикадили е 0,92, в Еропа и Кауфлан - 0,82. Това е над 10% разлика.

# 72
За мен Била, Пени, Т-маркет....не можаха да се наложат на пазара като марки и ще дърпат само надолу  Rolling Eyes
и Пикадили се числят към тази група - скък магазин,пълен с гадни неща
Бъдещето е на Кауфланд и Лидл!
Кауфланд за по-претенциозните хора,Лидл за по-непретенциозните bowuu

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 14:00 от ak7

# 73
Каквито и мнения да варират, ясно е, че човек пазарува ежедневно оттам, откъдето му е най-близо/удобно.
Един път седмично/месечно е друг въпрос. Но нали не си представяте, че някой би се запасил със 5 броя хляб и още толкова броя млека, само защото не може да си ги купи от Била, Пени, Фантастико и прочие вечерно време след работа?
И аз имам забележки към Била като верига, но като ми е до блока, няма да се юрна с кола или градски транспорт да Модерно преградие, където ми е най-близкият Кауфланд.

# 74
Това просто го подминах, все едно не съм го прочела Naughty
Мнението не си заслужава внимание.

Общи условия

Активация на акаунт