Пазаруване от ASOS -17

• 28 818
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Линката, ще я пробвам някоя сутрин, но май не излиза във Фешън Файндъра, което знчи, че вече я няма. Освен ако някой не я върне.
Пуснах и аз един потник със шал - отдавана му се чудя, 'щото е вискоза, ама хайде Peace Нямаше 6-ца, но мисля, че и 8-ца ще ми е ОК  (една сушилня и е станал на 6-ца, аз така ги оправям  Joy)
BTW вискозата може да се нарече "най-стественото от изкуствените влакна", прави се от целулоза Wink  Peace По-добре от полиестер или акрил  Peace

# 466
Аник,скатай ако мерниш от въпросната роклА и за мен една(само).хихихих

едит: Да не пиша нов пост! да дам отзив за първите ми неща от Асос: черно-бялата Манго и късите дънки Манго : такааа,всички казват,че роклята е умалена и аз си взех С-ка,но.. ми е голяма в бюста(принципно съм Б чашка),като се наведа и всичко се вижда меко казано,но това е поправимо,така че не ме притеснява,а за дънките взех 40(те са за приятелка) и май ще са й големи и то доста,исках да са й леко свободни,но те ще висят(май,като дойде довечера ще видим),но и това е поправимо! така че заключението е: Доволна! много!

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 16:52 от sparkling eyes

# 467
Момичета ,в какъв срок могат да се върнат дрехи ?!

# 468
Айде аз съм тотова пуснах лилавата рокля от 10 паунда и сива качулеста рокля  Whistling Whistling Whistling

Пускам ей сега тази - 10 р-р и от сивата качулка също 12- М и 10 - С р-р
Ако някой иска да хваща  Peace

# 469
Ако някой я има в кошницата я искамммм,Моля!

http://www.asos.com//Full-Circle/Full-Circle-Wool-Mix-Body-Conto … .aspx?iid=1160252

# 470
И аз получих някои неща, шипнати на 29.07. и докладвам: форумската блуза на Мис Сиксти с колана  - става. Имах опасение, че ще ми е голяма, но ми е тамън, поръчах М. Този гащеризон - http://www.asos.com//Vero-Moda/Vero-Moda-Cropped-Sleeve-Jumpsuit … .aspx?iid=1514273 - поръчах 36, стана ми, но нещо ми издува на корема. Така, че още го преценявам. Много приятен като материя. И на последно място http://www.asos.com//Asos/Asos-Ruched-One-Side-Top/Prod/pgeprodu … .aspx?iid=1392200 - тютюневата. Много ми хареса като модел въпреки резервите ми към материята. Отговаря си на номера и добре седи.

Благодарности на Бианка за гащеризона. Бианка  Hug

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 19:57 от Марципан

# 471
Запитах днес асосчовците имат ли идея какво се случва с първата ми поръчка /08.07./ и виждам сега, че са ми отговорили, че ще ми върнат парите.
Пък така си го харесвах този тренч  Sad :
http://www.asos.com//Asos/Asos-Button-Corset-Waist-Mac/Prod/pgep … .aspx?iid=1127350

А как се процедира, ако те ми върнат парите, но все пак някога /предвид отличната работа на БГ пощи/ поръчката ми се появи? Предполагам мога да им преведа отново парите. Rolling Eyes

# 472
  • Варна
Имам въпрос за All Saints Muses Dress. Четох, че сте я получили и ви харесва, но и че някой я бе обличал сега лятото... тази материя не е ли плътна за сега? Освен, че е и тъмна на цвят... чудя и се. Представям си я в студено време, с тесни дънки, клин, че и ботуши. Става ли за моите цели? Laughing ако не става - няма да я купувам. Дайте съвет, моля  Praynig
Темата ви е много хубава, чета я отдавна но още не съм поръчала нищо от сайта. Рядко харесвам нещо и все няма моя 12ти номер.
Мерси!  bouquet

п.п. Бианkа, дано си го получиш... много ми харесва и на мен. Simple Smile

# 473
Дами, да иска някой синия тренч- 10ка?
http://www.asos.com//Asos/Asos-Button-Corset-Waist-Mac/Prod/pgep … .aspx?iid=1127350

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 20:23 от vanirka

# 474
Дами, да иска някой синия тренч- 10ка?
Rolling Eyes Дай жокер!

# 475

Благодарности на Бианка за гащеризона. Бианка  Hug

Сега видях, че си го получила. Дано да ти хареса. Hug
За мен това е най-носената ми асос-ка дреха /обаче моят е без корем, щот аз си имам мой си Mr. Green /
Удобен практичен, мултифункционален. Нося го поразвлечен и с гуменки, нося го и с ток и аксесоари. Абе мога и дърва да цепя с него и да се появя в някое заведение. Laughing

Flash*,и аз се надявам все пак да дойде. Hug

# 476
# 477
Страхотна е като махнем цената  Mr. Green, само 'дето май тази е стъпила на столче, ам  newsm78

# 478
  • Бургас
Здравейте, момичета. Много е весело при вас -аз отскоро ви следя и вече получих първата си поръчка-muses dress-благодаря ви че пускате линкове, роклята е страхотна   bouquet
Flash-аз ще я нося точно както ти си я представяш  Laughing Спокойно я поръчвай-няма да съжаляваш!
Сабина-и аз ще се радвам да видя снимки на роклята-риза  Hug
Бианка-би ли споделила кой номер е твоя гащеризон на vero moda, аз съм май за 14, как ли ще ми е 42? На мен трябва да е нещо свободно на коремчето, че имам аз какво да прикривам все още  Blush а гащеризоните са доста добри за тази цел  Laughing

# 479
Страхотна е като махнем цената  Mr. Green, само 'дето май тази е стъпила на столче, ам  newsm78

И манекенката - ужасно ме дразни.  hit hit

Общи условия

Активация на акаунт