Звездни компромати-107

• 63 281
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
Направо ми се повръща, че толкова ги прехвалиха тези девойки. Нито са особено секси, нито особено талантливи, посредствени хора.........

# 408
Е даааа, ама си е дручко с ботушки на плажа!  Whistling

# 409
Не е с ботуши, а е с отрязани крачоли от дънки. Била пуснала нова мода гърми пресата днес.
Много е красива Радина. Женствена и супер естествена. Има прекрасна фигура.
Но Деян Донков е по-прекрасен. Heart Eyes Mr. Green

# 410
А те двете-  Снежана и Радина не са ли му бивше и настоящо гадже? Странно ми е, че са заедно.

# 411
Радина е с него, но Снежана не е била. Категорично отричат двамата, не са и засичани на обичайните за Деян Донков места. Но с Радина имат страстна, пламенна любов и я показват навсякъде.

# 412
# 413
# 414
на мен пък не ми харесва фигурата на Радина. Изглежда ми слаба, но отпусната и не добре оформена. Simple Smile

# 415
  • Burgas
Някъде четох,че Румен Гайтански имал 3 дъщери от Ивайла,Ася и.....от кой е?

# 416
# 417
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Някъде четох,че Румен Гайтански имал 3 дъщери от Ивайла,Ася и.....от кой е?

Първата дъщеря на Румен Гайтански пък е от дама на име Ели, която няма нищо общо със светския живот. Джулия е името на детето, което също като своята по-малка сестра живее с майка си.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=239799

# 418
Селена Гомез

Блейк Лайвли

Ирина Шейк

# 419
Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сийфрид в нов филм. Трейлърът изглежда обещаващо за мен  Peace.

Някой знае ли че Гавин Росдейл имал голяма дъщеря, която припознал наскоро  Laughing, за пръв път научих от тук, не знам колко е достоверно.

Общи условия

Активация на акаунт