True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 965
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
Трайкова-подмаз,подмаз  Mr. Green
Обещавам,че няма да пипам Ерик,да го сънувам и тн ако ми дадеш Годрик.newsm26 Заклех се.

Направо ме спечели! Mr. Green Добре дошла и на теб. Hug

Относно Supernatural....мен хич пък не ме впечатли.  Stop От няколко години се опитвам да го гледам и едва съм стигнала до средата на 3-ти сезон. Голяма мъка,ви казвам.ooooh! Ама съм по-добре от Кралицата,щото тя от също толкова години седи на 4-ти епизод от 1-ви сезон.  Mr. Green
Сега да не ме бийте... newsm43

Кас,някои образи от долната част на списъка подлежат на подялба или се отдават под наем. Whistling Пуци ще те светне за далаверата. Crazy

# 451
Искам и аз такваз фланелка!  newsm53

Танчик, коя Кралица?  newsm78

# 452
  • EU
Едва вчера успях да гледам серията, последната, не питайте защо  Crossing Arms
И хич не ми хареса, егати сапунката  Twisted Evil
Не трябва да им се дава никаква свобода на актьоорите особено на Ана и Алекс през..... им е за крайния резултат, изобщо не се стараят, като си спомня първи и втори сезон направо ми идва да ги  fight
Добре, че е Фиона Шоу, (Марни) да вкара малко класа в тази сапунка  Mr. Green
Фи, твоите сапунки са сто пъти по-добри  Heart Eyes
Дю, има и такива обувки бели опръскани с кръв  Heart Eyes

# 453
Ей, а за мен какво/кой остана?

# 454

Танчик, коя Кралица?  newsm78

За нашата Куин говоря. Освен,ако положението междувременно не се е променило newsm78

# 455
Еви, като стана дума за тениски, все се каня да те питам ... ти ли си на аватара?  Mr. Green

# 456
Ей, страшна  е тениската с веригите  Crazy

На новите попълнения - добре дошли! Аз май повлякох крак, след мен идат на талази феновете  Laughing

# 457
  • София
Въх, искам с вериги! Ама и с кръв по веригите... въпреки, че няма как да стане едновременно...

На новите попълнения - добре дошли! Аз май повлякох крак, след мен идат на талази феновете  Laughing

Има нужда, има... иначе за 4 сезон щях да си остана сам - самичко ново попълнение от около Нова година Blush

# 458
Какво топло посрещане Hug
Гордик си е моййй smile3534
Без да го пипате ,че  #2gunfire
Трайкова мерси,че ми даде да го стопаниствам smile3525

# 459
А, аз не знам кой нов, кой стар, за мен всички бяхте стари кучета  Mr. Green И имената ви не знам, та карам на никове, но всичко с времето си, аз съм Марина  Simple Smile

А овцата какво прави, вярвам, изчислява даренията  Laughing

# 460
  • София
 hahaha оооо, изчисли ги! И ризите даже разпрати по адрес! Ама сега е в отпуск  Mr. Green

# 461
И аз съм бебе в темата бе, на 3 седмици дали имам  Joy Не са ми дали никой да стопанисвам  newsm45

# 462
И аз, де - на месец и половина съм  smile3504

# 463
  • София
Трябва да ни обгрижват  hahaha - млекце, шоколадче, прасковка... да растем здрави и силни!

# 464
И сме скромни, гледам  Laughing Мока, за какво ти е да стопанисваш някого, нека друг да се трепе, ти само се възползвай после  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт