True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 26 009
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
Тъй, изгледах серията най-накрая и мога да кажа, че съм разочарована. Мудно ми вървеше, големи обяснения, много приказки, сапунка и половина.
Сеховете между Ерик и Суки не стават и това си е, макар да бяха една идея по-добре в къщата, отколкото в гората Twisted Evil.
Какво не ви харесва в сехенето на Алсидко? Thinking Я какви хубави движения правеше, така приятно плавно-постъпателни, много добра гъвкавост на гърба забелязах Blush Дървото Деби да вземат да я махнат и да му дадат някоя по-готина партнерка.

Томи искам да изчезва от пейзажа вече, че аман от простотиите му. Така се израдвах, че Сам ще му кръцне гръцмуля, ама не би!

Добре дошли на новите, то и аз не съм от най-старите, ама вече окръглих годинка. Grinning
Щом може преразпределение на териториите, аз пак да си кажа - искам Сам Heart Eyes, и много моля Ян Бибиян да ми го повери за отглеждане и разхождане Praynig Ще се подмазвам колкото е нужно Mr. Green

# 466
Какво топло посрещане Hug
Гордик си е моййй smile3534
Без да го пипате ,че  #2gunfire
Трайкова мерси,че ми даде да го стопаниствам smile3525

Грижи се добре за него и го пази от слънцето,че..... Mr. Green Официално ще ти го зачисля от другата тема. Grinning

П.С. Айде сега да не си гледаме форумната възраст,че остарях без време. Blush

# 467
Какво не ви харесва в сехенето на Алсидко?

Не ми хареса това съсредоточено ръгане на чушки в боба с отсъстваща физиономия  Laughing  Липсваше ми интимност и страст.

# 468
  • София
Не ми хареса това съсредоточено ръгане на чушки в боба с отсъстваща физиономия  Laughing  Липсваше ми интимност и страст.

smile3532 smile3532 smile3532
Утре ще взема да я изгледам и аз серията...

# 469
Правилно, липсваше, ама вината е в Деби Mr. Green

# 470
И сме скромни, гледам  Laughing Мока, за какво ти е да стопанисваш някого, нека друг да се трепе, ти само се възползвай после  Mr. Green

Недей моля ти се, че Трайкова че ми свети маслото, при все каските и бронежилетките дето нося  #Crazy

# 471
Не ми хареса това съсредоточено ръгане на чушки в боба с отсъстваща физиономия  Laughing  Липсваше ми интимност и страст.

smile3532 smile3532 smile3532
Утре ще взема да я изгледам и аз серията...

Да, да, знам, че си противоречат  Wink   Като гледаш, ще ме разбереш  Laughing

Правилно, липсваше, ама вината е в Деби Mr. Green

Затова казвам, че трябва и втори път, да преценя по-добре  Mr. Green

# 472
Тръпката идва от риска, Мока  Laughing Шапка невидимка е по-добре от бронежилетка, само сега Трайкова да не каже, че подстрекавам  Laughing

За Алсид, вял беше сексът, щото астралната му проекция оправяше някъде Снуки, в тоя сериал всичко е за нея, другите - кучета ги яли  Laughing

# 473
Тръпката идва от риска, Мока  Laughing Шапка невидимка е по-добре от бронежилетка, само сега Трайкова да не каже, че подстрекавам  Laughing

А,ама откъде на Трайкова може да й хрумне такова нещо. Thinking К'во като я караш да се възползва,докато аз се трепя?  Crossing Arms

Дейзи(предупредително изръмжаване).... Twisted Evil

# 474
Подстрекавай, Дейзи, че Джой някакъв норматив пак гони тази седмица и е добре да си го изпълни  Mr. Green

# 475
Джой е в отпуска,нищо не гони.Дръжте се прилично! Mr. Green

П.С.Сонче,относно Сам аз нямам нищо против,само се разберете с Янето. Wink

# 476
  • София

Да, да, знам, че си противоречат  Wink   Като гледаш, ще ме разбереш  Laughing

Много точно казано, не си противоречат! Сексовете в тоя сезон не ги бива! Аз законния щях да го съблазнявам със сексовете в сериала и все му го хваля като най сексуално - кърваво - извратения сериал... а то смяяяяях - няма секс, няма кръв, само извратен е за сега - и то само заради изнасилването на Джейсън, което пак беше под сяква критика  Crossing Arms

# 477
Джой е в отпуска,нищо не гони.Дръжте се прилично! Mr. Green

Шти изгърмят бушоните ... Джой в отпуска, Зиса в отпуска, Командира вечер се не вясва ... направо много тъ мисла, шъ знайш  Laughing

Ваня, не му ли пусна първите сезони - там поне празно няма  Mr. Green

# 478
Фи, сакън! Не искам и да си помислям за повторен сех на Алсид с Деби Crazy
А че си мислеше за Суки, със сигурност беше така.

Трайки, мерси Hug Когато се появи Янчето, ще й мрънкам на главата Grinning

# 479
Трайкова, не вярвам, че някой се е самозабравил до нива надхвърлящи чувството за самосъхранение, че да посегне на Ерик  Laughing Останалото е лаф да става, не се сърдиш, надявам се  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт