True Blood s4 - Свръхестествено нашествие в Луизиана - 44 тема

• 25 943
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
Как грозно завиждам на всички, които сега започват да гледат за първи път Supernatural или True Blood!!!
Иска ми се да съм на тяхно място Wink

# 571
И аз  Tired Супера го потретвам  Wink
Мури, аз и до днес не мога да направя дилемата Сам или Дийн, Дийн или Сам. Оттогава съм по полигамията  Mr. Green

# 572
Толкова го хвалите,че ще взема и аз да го загледам  newsm78

# 573
  • срещу двата комина :)))
И аз  Tired Супера го потретвам  Wink
Мури, аз и до днес не мога да направя дилемата Сам или Дийн, Дийн или Сам. Оттогава съм по полигамията  Mr. Green
ооо, аз веднага го реших тоя въпрос, Сам нищо не мое да развълнува в мен, дори след толкова време  Joy

# 574
Как грозно завиждам на всички, които сега започват да гледат за първи път Supernatural или True Blood!!!
Иска ми се да съм на тяхно място Wink

Сонче, излизам с предложение - ти ме нокаутираш с цел загуба на памет, аз нокаутирам теб. И после сядаме и глеееееедаме.  Heart Eyes

# 575
 hahaha Joy хаха Пуци, съгласна, но при едно условие - да не стана като Ерик толкова лигаво-сантиментално-романтично-тъпа Mr. Green, т.е. внимавай точно как и къде ще ме фраснеш Joy

# 576
Толкова го хвалите,че ще взема и аз да го загледам  newsm78
Ако не ти се гледат 6-7 сезона по 20 и кусур серии прегледай само тези с най-висок рейтинг в imdb или tv.com, пак ще си в час Laughing

аз и до днес не мога да направя дилемата Сам или Дийн, Дийн или Сам. Оттогава съм по полигамията  Mr. Green

Полиандрия в конкретния случай Wink

# 577
  • София
Леле, изгледах серията! Сука-та нещо не ми се връзва да е толкоз влюбена... Сексовете на Вълчо - под сяква!
Тара ми иде да я транжирам с новото си ножче от съседната тема! (подарък ми е от Сарк и принадлежи на Декс - сещайте се)
Джесика - ох, милатаааааааа!!! Дано я спасят!

Искам и аз да гледам за пръв път СПН и ИК!!! Искам пъъъъък, а няма кой да ме фрасне!!!  Crossing Arms
Брат Сам Уинчестър и мен не ме запали... нито пък Кас... останах си вечната Дийн фенка!

Цитат
Ако не ти се гледат 6-7 сезона по 20 и кусур серии прегледай само тези с най-висок рейтинг в imdb или tv.com, пак ще си в час

То не е само въпроса да е в час, а да поеме цялото удоволствие от борбата с демони!

# 578
  • Ænima/Albuquerque
(подарък ми е от Сарк и принадлежи на Декс - сещайте се) 

Мноу съм печена.  bowuu

# 579
  • София
Мхм...  Mr. Green Добре ще ми послужи... вече си представям как разнищвам Тара. Първо ш` и направя епилация - като на Пам, в компинация с дермоабразио... Иха!

А пропуснах - имаше един кадър, в който си помислих "Я, Сам Тримел вече е мъж"... И кво направи той, точно след една секунда? Пусна смотания си брат, вместо хубаво да го натупа!!!!  #Cussing out

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 17:42 от Vanya_I

# 580

Цитат
Ако не ти се гледат 6-7 сезона по 20 и кусур серии прегледай само тези с най-висок рейтинг в imdb или tv.com, пак ще си в час

То не е само въпроса да е в час, а да поеме цялото удоволствие от борбата с демони!

Естествено.

Ване, аз шта фрасна, бе, проблем никакъв. Виж, рискът, за който говори Соня си е съществен...  hahaha

# 581
  • София
Мхм... ш` ходя и ще се извинявам на всичко живо с физиономия на бито куче!  hahaha

# 582
 hahaha
Пфф, аз по-скоро бих се застреляла ooooh!

# 583
Мхм... ш` ходя и ще се извинявам на всичко живо с физиономия на бито куче!  hahaha

Мани, може да си паднеш по Сам, даваш ли си сметка?  Joy

hahaha
Пфф, аз по-скоро бих се застреляла ooooh!

Не може, нали ще си амнезна.  Mr. Green

# 584
Мда, льошо Crazy

Ване Joy hahaha Фнимавай Joy

Общи условия

Активация на акаунт