Отговори
# 540
spasdidi, смени я наистина, че ще те пишат за герой сред нас - не че има лошо де  Laughing Laughing Laughing
И на мен ми е интересна тази машинка! Ако може и сама да храни бебето, направо си е супер  hahaha купувам я без да се замислям  Wink

# 541
# 542
# 543
Ха, добрУтро!
Много спите бе, мами. Вие деца нямате ли да ви "пеят" сутрин рано  Laughing

Сума, на Рая кожата на личицето (към ушичките) беше суха и аз я мажа с лосиона на Биодерма, който е за тяло и лице. Доволна съм, защото сега е ок. А иначе лосионът си го ползвам от самото начало, но преди мажех само телцето. Сапун не ползвам нито за лице, нито за тяло. Лицето мия само с водичка, а тялото 2-3 пъти седмично с гел на А-дерма (иначе само с вода).

Хубав ден от мен  Hug

# 544
Добро Утро с едно ароматно кафе, към което аз съм ужасно пристрастена!    Grinning  

На вас липсваше ли ви кафето по време на бременноста?И пиете ли кафе докъто кърмите ? Аз се опитах да не пия, но не ми се получи Simple Smile    

за професионалните снимки- явно това е новата мода Simple Smile мен за сега ме е пощадила и за сега съм доволна с домашните, но ще видим по-нататък. видях,че някои са наистина успешни и арт. иначе не пропуснах да си направя професионални снимки бременна  Laughing

*Oliver*  много благодаря !   bouquet   наистина е доста активен- всеки ден ни изненадва с нови трикове  Joy

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 08:17 от raia07

# 545
Julia_Ch, Oliver, dudence и аз така - не ползвам сапун и крем за лцето, но ми се струва, че това всъщност е най-цапащата се част от тялото (след дупето), защото винаги е открита и всички прахоляци и мръсотии от улицата отиват там. Та за това се замислих...

Хера, май стана някакво объркване със съобщенията на лични, за това пускам и тук инфо за бибероните на Чико, които открих в нашто магазинче.
Имат каучукови, 4+, но не са с 3 дупки, а с Y-образен отвор. Имаше и такива с 3 дупки (пак Чико, 4+), но силиконови. Каучуковите са по-тесни от силиконовите, тоест за шишета с по-тесен отвор и на кутийката пише Simply fun с шарени букви. Струват 3.20 и са 2 бр. в комплекта. Силиконовите (на тях пише Physiological) са 7 лв., пак 2 бр.
Ако кажеш, че ти вършат работа, мога да ги купя и пратя някак.

# 546
Добро утро и от мен  newsm53
Моите кукли се наспаха както обикновено в 6.30 и докато направя закуски за едната,другата,таткото и ето че дойде и моя ред да си изпия кафето
По време на бременността пиех само безкофеиново кафе в малкото случаи когато ми се е допивало,а иначе бях силно пристрастена към кафето и сега от както ми спря кърмата пак си пийвам с удоволствие кофеиново кафенце 
Тая сутрин са толкова шумни децата,че ако до сега ММ имаше някакви колебания дали да ги вземем с нас на кратката ни морска почивка,то вече е сигурен,че ги оставяме на бабите,а аз как ще издържа без тях незнам........... family4

# 547
Добро утрооооооооооооо  Laughing
И аз останах сама в къщи, а ММ взе Али и отиде до магазина. Тъкмо половин час да си изпия кафето Heart Eyes
Сапун и крем за лицето и аз не ползвам, само с водичка мия.
Кристина - аз точно това казвах вчера на мъжа ми, че и да не съм принудена, пак бих я взела на почивката, не мога да си представя да съм без нея, а той си призна, че и при него е така Heart Eyes Но като порасне малко, за някой СПА уикенд ще погостува на бабите си  Mr. Green
Ние днес май ще поемем към Борисовата градина Wink
Усмихнат ден!

# 548
ДУ

Днес от сутринта сме криви и не искаме да ядем,да стоим в кошарата,в люлката и изобщо НИЩО не искаме Mr. Green
Абе и те като нас си имат дни и това си е Mr. Green

Не мия лицето с нищо,освен с водичка...въпреки че то не са лиги,то не е чудо и като го мия направо ръката ми се пързаля  Laughing

Вече посягаме към играчките,хващаме ги,караме им се или им се радваме(в по-редки случаи)...успокоих се ДЕТ се вика Mr. Green

Дуденце,не спим,не спим,просто нашите много "пеят" и не моИм се заврем У форума Mr. Green Joy

Сума,това съобщение до Хера за втори път го пишеш тук,тя верно душката с очила,ама.... hahaha

# 549
аз пък съвсем случайно открих ИНКА (в израел) докато бях бременна, и си я пих с голям кеф  Peace вкусът на детството ми  Grinning  като бях малка и исках да пия кафе с големите майка ми ми правеше инка и твърдеше,че е нес-кафе  Simple Smile   и до сега много я обичам, а се оказа и полезна Peace

# 550
  • София
Добро утро!
Не съм писала няколко дни , но с тия заяждания тук ....... не ми се пишеше
Ние сме добре, ходихме онзи ден до fox baby и се обзаведохме с една пола , две блузи и панталон. Всичко това за скромните 50 лв.  Mr. Green
И Елена е много шумна , ако не спи се смее и говори. Опитва се да каже азбуката  Laughing : Аааабу, ааагу, ггггггг и такива подобни . Преобръща се вече и на двете страни ( от корем по гръб и обратно), но го прави рядко. Трудно и е все още  Wink
Моро-то почти изчезна, появява се само ако се стресне от по силен шум като тряскане на врата например  Crazy
Сутринта я засичах колко ще изяде . За няма и 5 мин. изсмука 110 грама  Shocked . Аз се чудех какво става  с нея и защо  в последно време се храни толкова малко. 5-10 мин. и е готова, за разлика от началото по час , час и половина.

# 551
raia07 благодарности за кафето  bouquet . С голямо удоволствие ще го уважа (а и тъкмо си поръчах второто). Аз бях го спряла още в началото на бременността, защото от него ми се повръщаше още повече. А когато гаденето и повръщането спряха (което беше чак 6тия месец) вече не изпитвах нужда от него. Допреди няколко дни, когато спрях да давам кърма на Дани. След поредното му голямо повръщане реших, че приключваме окончателно с кърмаческата кариера и на сутринта просто ми се пиеше кафе. Любовта към него се завърна с огромна сила. И да уточня, не мисля че 1 хубаво кафенце на ден ще навреди на бебо, даже напротив, ако мама има нужда от него и така се чувства по-добре то и за него ще е по-добре. Аз не пиех само защото не изпитвах нужда, нещо като непознатия вкус Wink
Исках да споделя и още нещо с теб. Във ФБ прочетох, че даваш на Давид сиропче за киселините. Много се радвам, че му помага да не го боли. Нашата педиатърка говореше за някакво американско сиропче (забравих му името), което действало много добре, но го спрели заради странични ефекти. Щеше да ни изписва някакви прахчета, първо чакахме да наддаде за да ги дозира, а после реши, че трябва още да изчакаме, но не каза какво я притеснява. Хубаво е и че можете да се кърмите, коремчето на моя юнак изобщо не задържа кърмата. Ама здраве да е, колкото и хубаво е да получава кърма, оказа се че той се чувства много по-добре без нея.

# 552
djidjonka  ама всичко което изпива ли повръща  ooooh!  ? защото често изглежда много, но всъщност не е, да не се откажете ей така за нищо от кърмата!!  с какво се храните сега? ние освен кърма понякога ядем Матърна ( местно АМ) и при положение,че има рефлукс той еднакво си повръща и след нея и след кърмата  Grinning   но с времето започна да го прави все по-малко. просто явно храносмилателната система се стабилизира с растежа на детето и рифлукса изчезва в един момент също като коликите  Peace

за сиропа Зантак се казва и е много популярен по света принципно. не спира повръщането, но спира дискомфорта  на детето , което е най-важното при положение,че задържа достатъчно мляко с в стомахчето си за да наддава (доста)  Mr. Green   

# 553
  • Варна
Добър ден и от мен!

В момента си пийвам първото кафенце за деня и хич не ми е гузно да ви кажа Mr. Green. Аман от митове и легенди какво трябва и не трябва да се яде и пие по време на бременност и кърмене. По време на бременността не пиех кафе само в периода на гадене, но той при мен беше много кратък. След това, а и досега, пия по едно кафе на ден. Единствено си го правя възслабичко /че преди го пиех ужасно силно/ и силно разредено с мляко. Пия го винаги непосредствено след като съм накърмила Валентин, за да може до следващото кърмене да е намаляло количеството кофеин в тялото. И така си мисля, че не вредя на бебчо, поне не съм забелязала да има разлика в коликите и раздразнителността в дните с и без кафе. Безкофеиновото кафе, доколкото знам, е по-вредно, заради химиите, използвани да се премахне кофеина от кафето. Единственото, което съм спряла да консумирам откакто кърмя, са безалкохолните напитки и купешките сокове, че са бъкани с разни оцветители, също и сурови яйца и сурова риба /т.е. не правя вече тирамисуто със сурови яйца и не си правим суши в нас откакто забременях Laughing/. И естествено всякакви чипсове, фаст фууд и тем подобни избягвам, ама аз тях по принцип ги избягвам.

Личицето на Валентин го мия само с водичка, а после мажа с едно кремче на Ойлатум - добре му се отразява, откакто го мажа, не е имал обривчета, не знам дали е съвпадение или помага, но вече го мажа редовно...

Искам да се оплача, че днес пак съм сама с малкия и защо - защото мъжът ми ще го играе украса на сватба #Cussing out. Някакъв си връзкар щял да се жени днес и искал на сватбата му като част от украсата да има офицери с униформи и сега по заповед мъжът ми с още няколко колеги трябва под строй да ходят да се правят на клоуни #Cussing out.

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 11:04 от Maria_I

# 554

Искам да се оплача, че днес пак съм сама с малкия и защо - защото мъжът ми ще го играе украса на сватба #Cussing out. Някакъв си връзкар щял да се жени днес и искал на сватбата му като част от украсата да има офицери с униформи и сега по заповед мъжът ми с още няколко колеги трябва под строй да ходят да се правят на клоуни #Cussing out.

#Crazy

Но това е подигравка и уронване на достойнството, как е възможно?!  Rolling Eyes

Военен ли е мъжът ти?
Няма ли на кого да сигнализират?
Това е абсурдно!  #Shocked

Общи условия

Активация на акаунт