Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
   Честит празник на всички българи!  bg bg bg

Добро утро! Grinning

Ивонска,добре дошла от командировката!  Hug
   Ним,честито бебче на приятелката ти!   bouquet

Сетакап,какво стана с онова детенце?Имаш ли някакви новини?

# 361
Здравейте, мацки!
Много приятна среща си направихме снощи с Ним, ТоНи, Вики_76, аз, децата и част от мъжете  Grinning

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 362
  • София, Лагера
Здравейте, момичета!
Ето ме най-после тук. Ние се прибрахме още миналата седмица, но Крас беше на компа и почти не можех да го отместя. Сядам да пиша, докато Тервел спи, после ще ви чета, че това може и без ръце да се прави  Mr. Green

Първо бяхме на морето, на Албена и си изкарахме страхотно!!! Хванахме чудно време, и морето, и слънцето - приказка! Не беше ни горещо, ни хладно. Хотелът - на самия плаж (само една алейка ни делеше), басейн с играчки за баткото, и - изненадващо за мен - прекрасна храна!!! (при ол инклузива рядко се случва  Whistling ). Децата се държаха страхотно, Пресиян - голям, послушен и самостоятелен, Тервел - вечно нахилен, лесно спящ и безпроблемен! Приказка! За няколко дни се засякохме с кумците ни, които живеят в САЩ и не ги бяхме виждали от 2 години  Heart Eyes . Видяхме се и с друго приятелско семейство, което чака второ бебе. Абе голям кеф!

Сега втората част... по празниците (тези, дето току що минаха) бях на Банско с децата и майка ми. Не беше ходила там жената и реших да я заведа да види, а не да ми помага... Издържах само 2 дни и в понеделник сутринта се изстрелях с 200 към Сф  Crazy Нервите ми не издържаха. А смея да твърдя, че имам здрави нерви... Нали съм се хвалила, че майка ми не ми дава акъл... е, сега ме опроверга с все сили. Два дни ме учи как да си гледам децата (да навличам с дрехи Тервел на 26 градуса, да тъпча Пресиян, въпреки че не иска да яде и т.н., кога трябвало да спи и т.н.), като я помоля да не ме поучава не чува изобщо, а като повиша тон ми обяснява как винаги съм я приемала за кофти човек , как постоянно й правя забележки, как никога не съм се съобразявала с нейното мнение и само си търся поводи да я упреквам . И като цяло - единствената ми цел да се виждаме е била да се заяждам с нея   А това, че съм я взела на Банско, че ходя да я виждам на вилата през седмица и че й се обаждам да я чуя всеки ден не може да си обясни, защото по принцип имам единствено лоши чувства към нея   Crazy
И като капак незнайно защо замеси и свеки в цялата работа - че и аз, и тя сме били мнителни и сме мислили само лоши работи  ooooh!
Знам си аз, че колкото по-малко общуваме, толкова по-добре, ама... за урок да ми е ... пак  Mr. Green

Иначе Тервел е чудно бебе. Ревливия му период приключи със свършването на коликите. Но определено е шугаво бебе, няма го този рахат като Пресиян да си седи в количката и да си гледка кротко - хили се, постоянно се закача, всичко му мърда и не стои на едно място. Пропълзя. Вече свободно се придвижва из стаите  Mr. Green. Спи спокойно, хапва си всичко и е здрав. Това е важно, другото се издържа  Wink

Хайде отивам да ви чета  Hug

# 363
  • София, Лагера
Ехааай, голЕма любов се е развихрила из форума. И аз ви обичам! И уважжааамм  Mr. Green
Не, без майтап, особено като сравнявам и с другата отчетна... там пиша някакви нещица, имам отношение към част от хората, но духа не е същия. Нямам усещането, че сме едно цяло. А тук го имам. Толкова години вече сме си заедно  Hug Понякога се джафкаме, ама ни минива! Знаем си спатиите отколе и не си връзваме кусур  Hug Ей, да не изпадна в лирика пък сега Heart Eyes

Малииии, Сту, не съм си те представяла в ролята на домакиня  Twisted Evil  Mr. Green

Анджи, някои хубави неща стават трудно! Чудесно, че не си се отказала! Пък ние пак ще си ти стискаме палци:hug: Heart Eyes Много съжалявам, че не се видяхме във Варна, но не успяхме да се организираме  Embarassed Confused

Мананска,  Laughing ако знаеш Пресиян колко пъти е оставал гладен!  Wink Нищо му няма, оцелява! При това не го оставям гладен като наказание, а като не ще да яде - да не яде.  Wink

Клемс, много гадна работа Tired. А мислиш ли все пак да го "издадеш" този хубостник на полицията? Въпреки, че ще ви се издължи. Все пак въпрос на чиста случайност е това, че сте си намерили акумулатора и оттам и злосторника  Rolling Eyes

Селма,  Hug Hug Hug Как е Алекс?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 10:57 от Ноеми

# 364
    Браво за варненската среща!  Hug  Party

Ноеми,благодаря ,че питаш!  Hug
    Алекс е малко по-спокоен.
    Започнала съм да се улавям,че подлудяващият му педантизъм на моменти придобива много положителен оттенък.
    Казвам му ,примерно,"пусни ,моля те, печката на еди коя си пограма" и знам,че ще я пусне абсолютно така,както трябва! Или го пращам да помогне на тати да смени памперс на Юлия и съм спокойна,че благодарение на него, всичко ще бъде изпълнено точно, до най-малкия детайл!

Отново отбеляза нова стъпка напред в развитието на речта и комуникацията.
   Обръщам се към мъжа ми с въпрос и,кой знае защо,не получавам отговор.Изведнъж се включва Алекс :"Тати,Мама те попита еди какво си!"  Shocked Joy
   Това надали ще впечатли родител на невротипично дете,но аз съм направо във въсторг!  Party

# 365
Алохааааа от едно райско кътче на Тасос  Heart Eyes Малеее на какво прекрасно място попаднахме, не е истина. Барът, ресторантът и хотелът са ни на плажа, а около нас няма нищичкоооо.... Много добро попадение, да знаете Peace

Ноем, мацкоооо, аз мога да се превъплатя във всякаква роля  Flutter Flutter Flutter Тъпо за майка ти  ooooh!

Ние с Митака се замисляме да си купим нещо в Гърция и да си спретнем един хотел за старините  Thinking

Селма, браво на Алекс  Peace Той добре ли борави с цифрите?

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 15:55 от Сту

# 366
     Аз съм в едно гадно очакване.....
     Свекито не ме удостои с отговор и не откликна на предложението ми да обсъждаме нещата открито.Паралелно, писа на мъжа ми,че при всички случаи ще си дойде в София.И ,ако искаме,да я приемем вкъщи.Ако не,щяла да нощува на гарата..... Crazy
     Явно ни е надхитрила жената....(Направо на Хитлер ми намирисва туй същество!Наумила си е нещо и пълен напред по главите на хората!)
     И ,както и да постъпим сега,ще ни е много кофти!
     Колко е гадно,когато трябва да влизаш в такива мръсни ситуации с роднини!И колкото и да се стараеш да решаваш проблемите по човешки начин,те да не ти откликват!Егати! Rage Banghead
     Иска ми се да държа децата си много далече от такива непочтени и хитри човеци...Ле ле!Чак не ми се вярва,че ми е роднина(макар и доведена)!  ooooh!

Ноеми,съжалявам,че сте влезли в чак такова неразбиране с майка ти!  Confused
    Единственото което мога да кажа от моя си опит,на родителите като че ли им се прощава по-лесно.  Rolling Eyes

Селма, браво на Алекс  Peace Той добре ли борави с цифрите?
    Добре си борави.Факт.  Peace
    Даже съм започнала да го уча на арифметика.И виждам ,че се е увлякъл много!

# 367
  • София, Лагера
Селма, супер гадна история със свекървата. Ти каза ли на мъжа ти, че си й писала? И че тя не ти е отговорила? Нека той я пита защо не отговаря? Ти си му жена, това е все едно той я е питал!!!?

За колко време идва? Наистина ли няма вариант да не нощува при вас? Не на гарата, разбира се, може в някой приличен хотел наоколо.

А, Селма, за прощаването... да, прощава... Ама когато ти простят (всеки се дъни, нормално е), постарай се да не повтаряш, а не да разчиташ на това, че пак ще ти простят. Майка ми постоянно крещеше по тате, а той само си мълчеше и така я научи. И като резултат и аз все си прощавам... и честно казано на моменти се чувствам тъпа... Сестра ми я е отсвирила, защото не й се занимава. Май е права... А вчера, след цялата тази история дето ми наговори куп неща, майка ми ми се обади, ревяща,  да пита какво е психическото състояние на Пресиян  Shocked  ooooh! защото много бил страдал според нея, че така преждевременно се разделихме...

# 368
Девойки, аз съм на ред да ви кажа колко много ви обичам  Heart Eyes
И да похваля Цвета колко е добра по математика. Също и Viki_76. Днес ни помагаха (онлайн на Ники и мен) да си спомним как се решават задачи със степени. Има там едни правила, дето съвсем ги бях забравила.
Та, да знаете, като станете пак в 7 клас има кой да помага  Hug

# 369
 Hug Heart Eyes и аз ви обичам!

# 370
  • София
Мацки, влизам набързо между две питиета да ви кажа, че във Варна изкарахме страхотно, а посрещането, което получихме, беше повече от невероятно.  bouquet Не ми стигат думите да благодаря на всички момичета, с които седнахме и сякаш не се виждаме за първи път, а сме стари приятели, които просто за известно време не са се виждали - страхотна компания, мили хора, студена бира и топла цаца.  Simple Smile 
Специално искам да благодаря на Viki_76 и на цялото й семейство в разширен състав.   bouquet   

Наистина нямам думи, с които да опиша колко хубаво си изкарахме там и колко заредени и отпочинали пристигнахме в Албена.

До скоро!  Heart Eyes

# 371
Здравейте, момичета! Аз отново се загубих за доста време, но ви прочитам при всяка възможност.  Hug

Селма, радвам се,че има подобрение при Алекс! Дано срещата със свекървата да мине по-добре от очакванията ти.  Hug

Сту, ще споделиш ли кое е това прекрасно място, на което сте в момента?

Клеми, съжалявам за неприятностите, които са ви се случили с колата. Дано има положително развитие на нещата!  Praynig

Как ми се иска и аз да дойда на една среща с вас. Имам нужда от малко разтоварване. Напоследък нервите и притесненията ми са в повече. Знам, че и това ще мине. Дано само е скоро.

# 372
   Добро утро!

Ноеми,права си за прощаването....На абсолютно същото мнение съм!

Напоследък,преди да простя,ми се иска да видя поне капчица раскаяние в човека.....
   Май ставам по-зла..... Mr. Green

Та, да знаете, като станете пак в 7 клас има кой да помага  Hug
    О!Супер!  Party
    Че мойта свеки ме подяжда :"детето ще те пита нещо по физика или математика, а ти какво ще му отговориш с твоето музикално образование!" (демек как ще се справя без свекито  Crazy

Ним,какъв позитив струи от постовете ти!
     Дано прихвана малко от него!  Heart Eyes

eho82 ,  Hug Навестявай ни по-често!  Simple Smile

# 373
  • София; Дружбето
 Mr. Green по матс ма бива, само не ме барайте за геометрични задачи и ще помагам Blush
Ним, искам да се заразя от твоя приповдигнат дух, кефиш ма така мацко Grinning

Ехо, айде, идвай да правим сбор, че тука нещо не щат да се събират
Селма Hug

# 374
  • Варна
Ето малко снимки от срещата преди няколко дни: http://si2002.snimka.bg/maternity/forumska-sreshta.543209.24917299.big
Изкарахме си страхотно!
Ним,  Hug. За нас беше удоволствие да се видим.
Сту, ще споделиш ли кое е това прекрасно място, на което сте в момента?
И аз се присъединявам към питането. Simple Smile
А за помощта по математика – няма проблем. Като малка си мислех, че ще стана учителка по математика (много ме влечеше, а и бях много добра ), но с моя “дар” слово – на по-късен етап прецених, че не ставам.
Селма, грубо е изказването от страна на свекърва ти. Човек не може да е компетентен във всички области.
Аз пък съм много зле по литература.
Отново отбеляза нова стъпка напред в развитието на речта и комуникацията.
 Обръщам се към мъжа ми с въпрос и,кой знае защо,не получавам отговор.Изведнъж се включва Алекс :"Тати,Мама те попита еди какво си!"  Shocked Joy
Бях убедена, че скоро ще имаш повод да се похвалиш!  Hug
Браво на Алекс.

И аз имам повод да се похваля – вчера ми отговориха на жалбата и прословутия документ за Вики ще бъде коригиран.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 09:37 от Viki_76

Общи условия

Активация на акаунт