Добро утро!

Ивонска,добре дошла от командировката!

Ним,честито бебче на приятелката ти!

Сетакап,какво стана с онова детенце?Имаш ли някакви новини?
). Децата се държаха страхотно, Пресиян - голям, послушен и самостоятелен, Тервел - вечно нахилен, лесно спящ и безпроблемен! Приказка! За няколко дни се засякохме с кумците ни, които живеят в САЩ и не ги бяхме виждали от 2 години
. Видяхме се и с друго приятелско семейство, което чака второ бебе. Абе голям кеф!
Нервите ми не издържаха. А смея да твърдя, че имам здрави нерви... Нали съм се хвалила, че майка ми не ми дава акъл... е, сега ме опроверга с все сили. Два дни ме учи как да си гледам децата (да навличам с дрехи Тервел на 26 градуса, да тъпча Пресиян, въпреки че не иска да яде и т.н., кога трябвало да спи и т.н.), като я помоля да не ме поучава не чува изобщо, а като повиша тон ми обяснява как винаги съм я приемала за кофти човек , как постоянно й правя забележки, как никога не съм се съобразявала с нейното мнение и само си търся поводи да я упреквам . И като цяло - единствената ми цел да се виждаме е била да се заяждам с нея А това, че съм я взела на Банско, че ходя да я виждам на вилата през седмица и че й се обаждам да я чуя всеки ден не може да си обясни, защото по принцип имам единствено лоши чувства към нея 

Понякога се джафкаме, ама ни минива! Знаем си спатиите отколе и не си връзваме кусур
Ей, да не изпадна в лирика пък сега 
Много съжалявам, че не се видяхме във Варна, но не успяхме да се организираме
Нищо му няма, оцелява! При това не го оставям гладен като наказание, а като не ще да яде - да не яде. 
. А мислиш ли все пак да го "издадеш" този хубостник на полицията? Въпреки, че ще ви се издължи. Все пак въпрос на чиста случайност е това, че сте си намерили акумулатора и оттам и злосторника
Как е Алекс?

Малеее на какво прекрасно място попаднахме, не е истина. Барът, ресторантът и хотелът са ни на плажа, а около нас няма нищичкоооо.... Много добро попадение, да знаете 
Тъпо за майка ти

Той добре ли борави с цифрите?

Той добре ли борави с цифрите?
защото много бил страдал според нея, че така преждевременно се разделихме...
Не ми стигат думите да благодаря на всички момичета, с които седнахме и сякаш не се виждаме за първи път, а сме стари приятели, които просто за известно време не са се виждали - страхотна компания, мили хора, студена бира и топла цаца.

) 
Навестявай ни по-често!
. За нас беше удоволствие да се видим.