Случи ми се нещо странно VII

• 115 368
  • 743
  •   1
Отговори
# 180

да го почвам ли, че от сума време се чудя....

Аз продължавам да мисля, че просто не си видял добре... Че нещо е минало - ОК, но не съм убедена, че съществото е било това, което си мислиш, че си видял.

Пък и остава у мен лекото подозрение, че просто си правиш гаргара с горките мами у бг-мама-та.  Wink

# 181
Почвай го, няма какво да се чудиш.

И аз вече започвам да си мисля, че не съм видял добре. Нали знаеш, като преспиш и на дневна светлина, вече е съвсем друго. Но пък съмнението си остава. Какво, ако...

Относно лекото ти подозрение имаш пълното право да го имаш, само че нали знаеш как ей сега ще се захвана да убеждавам някого  Peace В подобни теми е съвсем нормално това подозрение, все пак виж какво обсъждаме... необясними неща.

# 182
  • България
абе не знам дали е Батман  Laughing ама няма начин и други да не са го виждали, както е видно и от приятелите на Велислава.

Не е казала обаче за къде става дума, но мисля че няма вариант да е само едно-единствено в целия свят, така че нищо чудно.

От друга страна пък, това е още по-притеснителна мисъл... Явно има много такива, и щом не се стесняват да прелитат над хора и блокове, значи не са плашливи...
Велико Търново,за там става въпрос Peace
И едно уточнение-киликанзера е видян около 1-2 през нощта,при кристално ясно небе,с още по-кристални очертания на въпросната твар.
Питах,припомних им случката,сега съм ги оставила замислени,че вече не са сами  Flutter
Фил,и ти не си сам Wink

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 20:40 от Вeлиславa

# 183
  • София
След разказаното от Фил се сетих за това
 http://www.izvanzemni.com/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/5 … 1%8A%D1%80%D1%82/

# 184
Велислава, точно същите обстоятелства и при мен. Като си изгледах филма, беше малко след 01:00, абсолютно чисто небе навън, както си е последните дни непрекъснато в София. Явно говорим за едно и също нещо.

Догма, никак не ми се иска да е Mothman, защото означава страшни бедствия и много смърт...
Иначе прилича... на тази рисунка поне

# 185
Напълно можем да отхвърлим версията,че това е някакав биологичен вид.Проверих видовете птици,които се срещат в София и такова огромно създание няма.Не знам дали  някой биолог е виждал  такова чудо.
Логичната версия се отхвърля и нещата стават още по-интересни и тайнствени.
Искам и аз да го видя,дано ми кацне и да ме разтрепери от ужас...За всеки случай оставям противогърчови успокоителни до мен ако чудото дойде.

# 186
Фил,това е странно.И не мен ми напоня на Крийпър,а аз имам нещо като фобия от него.Това беше първия хорор който гледах и още ми е "тръпка".Ужас.Хем ми се иска да го видя това,хем не,Като се знам сигурно ще получа инфаркт или най-малкото ще изпадна в истерия.Но пък любопитството ме гризе.Сега като се замисля няма как да е било прица.Някой беше казал за птиците из София.Странно е че си хвърчи така из столицата и не му пука кой ще го види и кой не.Ако намериш някакво обяснение,моля сподели.Сега си тегля филма за Мотман(не съм сигурна,че се произнася така)ИИначе за него съм чела историй,но беше отдавна.А това с този ресторант е странно.Какво стана с момичето което сподели тази история? Иначе при мен спонтанните ми предсказания си продължават.Обаче забелязах нещо.Който знае играта "купчинки" ще ме разбере.Винаги печеля.Играхме с приятели,играх сама.Просто затварям очи и ...ох не знам как да го опиша...усещам нещо като влечение от едната купчинка,в смисъл от тази посока и познавам.Първо мислеха,че лъжа като бъркам.Почнаха те да бъркат,решиха,че гледа.Обръщах се с гръб.На два пъти нагласяха картите.Първия път беше Вале в едната и като посочих тази в която не беше то,се зарадваха,но не за дълго,защото тази която посочих имаше Асо.Втория път сложили Дама,а аз посочих Попа.Абе странна работа.

# 187
  • 42.016399,23.101179
Жега, не жега, тази нощ ще спя на затворен прозорец. Embarassed

# 188
Трябва да очакваме някаква трагедия,ако това е мотмън. Четох,че преди чернобил хора от украйна са получили тайнствено телефонно обаждане,на което странен глас съобщава "в 4 реактор ще стане нещо"...Това е едно от проявленията на чудовището предвестник.
Велислава,помниш ли дали на мястото където приятелите ти са забелязали нещото,се е случило нещо ужасно-напимер някоя катастрофа.

# 189
Като чета всичко това, много ми се иска да вярвам на версията, че видяното от Фил е черен чаршаф, изпуснат от някоя тераса.
А относно това същество /при толкова очевидци, явно, че съществува нещо, поне подобно/ - мисля си, че е някаква форма на живот и енергия, която "предусеща" човешките трагедии. Вероятно се "храни" с енергията, която освобождава човек при смъртта си, при шок, страх, силни емоции. И може би, целенасочено търси и се опитва да предизвиква с поведението си такива емоции и събития. А от време на време си прави "угощения"... брррр  Shocked newsm43  animal037
Дано да не съм права в разсъжденията си, но не зная за никакъв жив вид, от който съществува само един-единствен екземпляр.

А сега нещо весело. Снощи, гладих дрехите на мъжа ми за днес, беше около 23-24 ч. Дъската за гладене е до стената, близо до вратата на терасата. В един момент видях черна сянка, която премина пред стъклото. Помислих, че е някой от гостите, които имаме вкъщи в момента - терасата е обща за две стаи. Излязох, но нямаше никой. Продължих да гладя. След малко видях сянката отново. Не се изплаших, но се загледах. После ми стана много смешно, защото разгадах мистерията. Собствената ми сянка се отбелязваше на стената, а стената /перпендикулярна на прозореца/ се отразяваше в стъклото на вратата на терасата.  Laughing Ефектът се виждаше, когато се движех наляво-надясно докато гладя, като преминаване на сянка, а се подсилваше и от непрекъснатото поклащане на незатворената врата. Много интересно светлинно шоу се получава, а в малките часове, става още по-весело. И добре, че не бях чела историята на Фил до тази сутрин, че мъжо щеше да си глади дрехите сам на сутринта, а аз щях да спя под леглото.  Joy
Но май всеки, който влезе да чете тази тема и се задържи, е за хапчета.

# 190
Затова аз я чета само през деня, че вечерно време се оглеждам като гърмян заек и едва набирам смелост да затворя очи.
На Фил монстъра ми напомни на първо четене за Човека-пеперуда.Гледала съм филма,умрях си от страх. Току що се сетих за една случка и направо се потресох, писала съм и друг път за нея, случи се преди 7-8 години, работех в нет зала и едно момче си тръгна към 2 вечерта. До залата на около 10-тина метра има училище с висока ограда,половината от камък, а нагоре с метални решетки, а между решетките каменни постаменти (оградата си я представете като тази http://jivi.ucoz.ru/Pictures/ograd3.jpg ),та вървял той да се прибира и погледал към оградата. Там, на единия постамент на оградата стоял изправен "човек",висок с черни "дрехи" с нещо като шлифер (или може би криле? Sick) и го гледал с червени очи. Момчето газ,назад и право в залата. Влезе вътре при нас ревяйки, направо се тресеше от плач и известно време не можеше да каже нищо. Момчето беше около 16-18 г., просто ако го бяхте видяли в какво състояние влетя в залата изобщо няма да си помислите, че лъже. Каза,че няма да мръдне от залата докато не  съмне, предложиха му негови приятели да го изпратят, но докато не изгря слънцето той не си тръгна. Всички бяхме ей тъй  Shocked. И сега като се прибирам към нашите гледам към оградата със страх, тъй като се намира на около 100 метра до дома на родителите ми. Изключвам вероятността момчето да се е зомбирало с някоя игра и да му се е привидяло, тъй като наоколо има и улични лампи. Абе ужасия,има нещо, но какво е... Confused

# 191
Това къде се случва?

# 192
Ямбол сити. Mr. Green

# 193
Вещи в занаята, тази история ми е много позната. Разказвала ли си я друг път в нет пространството?  Thinking

И може би, целенасочено търси и се опитва да предизвиква с поведението си такива емоции и събития. А от време на време си прави "угощения"... брррр  Shocked newsm43  animal037

Е хайде - само защото Е на мястото на трагедиите не значи, че ги предизвиква. Защо не предположиш, че се опитва да ги предотврати. Може без него вместо 43 жертви да е било писано да са 100.

Ето, момичето пише - ПРЕДИ 10 години са видели подобно нещо в Търново, но голяма трагедия няма. Напълно възможно е на някого точно в онзи момент да му се е случила лична огромна трагедия, но няма данни за масова смърт.

# 194
Е хайде - само защото Е на мястото на трагедиите не значи, че ги предизвиква. Защо не предположиш, че се опитва да ги предотврати. Може без него вместо 43 жертви да е било писано да са 100.

Ето, момичето пише - ПРЕДИ 10 години са видели подобно нещо в Търново, но голяма трагедия няма. Напълно възможно е на някого точно в онзи момент да му се е случила лична огромна трагедия, но няма данни за масова смърт.
Възможно е, разбира се! Просто, никой от свидетелите не говори за положителна енергия или чувство за закрила. Напротив - описва се вцепенение, ужас, мъртви кучета, изграряния с неизяснен произход... Това ме навежда на мисълта, че това същество не е от "добрите". А предположенията,които направих, са само продукт на въображението ми. Всъщност, може би е по-добре никога да не разбираме!  newsm78 Не бих искала срещи с никакви странни и непознати създания! Достатъчно трагедии си създаваме ние хората - сами, за да ни трепят и извънземните. Те могат само да си чакат... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт