Случи ми се нещо странно VII

• 115 351
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Имаш точно попадение. Laughing Laughing Laughing Я разкажи за поделенията?

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 11:55 от Вещи в занаята

# 211
Я да се запиша и аз при вас...
Да предупредя, че всички истории за духове, полтъргайсти, ала-бала, са ми били винаги бабини деветини, ужасен прагматик съм. Не вярвам и това е! За всичко си има логично обяснение. И сега като чета историите тук, се подхилвам, макар и с леки тръпки по гърба, ще ме извинявате. Simple Smile Обаче.... и на мен ми се случи нещо, което даже и аз не мога да припиша на физичните закони и науката.
Преди няколко нощи, спя и сънувам обичайните простотии стил "Стивън Кинг" /просто ряпа да ядат неговите книги пред моите сънища/, принципно нощта е топла и съм отвита. Но все пак сме краят на август и нощем край морето захладнява доста /спя на отворени прозорци от април до октомври/. В просъница усещам как някой ме завива, събуждам се  с вик /защото знам, че спя сама в стаята/ и виждам сияние, което буквално се стопява в ъгъла на стаята. Стоях будна още 2 часа с пулс 200....обяснение няма и това е. Мнения? Не ми се занимава със светени води и тем подобни.....

# 212
  • I want it all and I want it now.
rali_smiles Нищо лошо не ти се е случило . Няма от какво да се притесняваш. Явно някой се е погрижил да си завита.  Wink

Аз преди няколко дни ,бях писала ,че чувам чукане на вратата. Била е съседката.

# 213
Това може да е ангелят ти хранител.
Като нищо на отворения прозорец и отвита е можело да хванеш бронхопневмония,защото започват вирусите и уж не е много сериозно,но много хора са починали от бронхопневмония-не се знае как ще се стекат обстоятелствата и как демоните ще използват случайността за да докарат смърт.

# 214
  • Балчик
rali_smiles, споко, трвоят случай не е за светена вода. Simple Smile

# 215
  • България
абе не знам дали е Батман  Laughing ама няма начин и други да не са го виждали, както е видно и от приятелите на Велислава.

Не е казала обаче за къде става дума, но мисля че няма вариант да е само едно-единствено в целия свят, така че нищо чудно.

От друга страна пък, това е още по-притеснителна мисъл... Явно има много такива, и щом не се стесняват да прелитат над хора и блокове, значи не са плашливи...
Велико Търново,за там става въпрос Peace
И едно уточнение-киликанзера е видян около 1-2 през нощта,при кристално ясно небе,с още по-кристални очертания на въпросната твар.
Питах,припомних им случката,сега съм ги оставила замислени,че вече не са сами  Flutter
Фил,и ти не си сам Wink

Аз съм от Търново,за такова нещо не съм чувала.
То ако всички го бяхме видели/чули,се обезмисля цялата мистика...
Аз също не съм го виждала,много неща не съм виждала,но не значи,че ги няма  Wink

# 216
  • Sofia
Това може да е ангелят ти хранител.
Като нищо на отворения прозорец и отвита е можело да хванеш бронхопневмония,защото започват вирусите и уж не е много сериозно,но много хора са починали от бронхопневмония-не се знае как ще се стекат обстоятелствата и как демоните ще използват случайността за да докарат смърт.

Crazy
Съжалявам, че така се записвам в темата, но тези коментари ме хвърлят в музиката...

Обаче батмана на Фил е много стряскащ, бррр.

# 217
това за батмана не го вярвам
просто се бъзика  с темата Фил и вие му се вързахте

# 218
  • В Космоса

Да, бе! Аз съм чувала поне 1000 страшни истории за Ямбол. Повечето са свързани с военните поделения, но все пак... Но всеки град си има местни легенди.
Извинявай за любопитството, но за кое училище ставаше въпрос. Аз съм учила в "Й.Йовков" преди много години, когато живеех там. Въпреки, че нищо, свързано с това училище не може да ме учуди - черни хора наоколо - колкото искаш  Mr. Green
Ееее, разкажи де! Аз толкова години съм живяла там и нищичко да не знам. Само си търсехме мистерии едно време, но не се получаваше. В парка на магьосници се правихме - нищо свръхестествено не постигнахме. На гробищата ходихме нощем да гледаме пламъчета над пресни гробове - ни едно не видяхме (аз съм виждала, обаче от автобус минаващ покрай гробища), единственото, което постигнахме беше пазачът да постреля по нас с въздушна пушка...
Кое е това Й. Йовков, нещо не се сещам?

# 219
това за батмана не го вярвам
просто се бъзика  с темата Фил и вие му се вързахте

Свободна си да не вярваш на нито една история в 500 страници в 7 теми, никой не може да те задължи. Най-малкото пък някой ще седне да хвърля усилия да ти доказва нещо, което е недоказуемо. Това да не вярваш и на мен, и на Велислава, и на Арвен Вечерницата и на десетки разследвания и свидетели от цял свят на това същество си е твое свещено право.

# 220
Подкрепям, решението да вярваш или не е лично твое, в материала за "Мотман" е събрана всичката информация относно достоверността на историята и едва ли полицейските архиви са една измислица, целяща печалбарство от филми и книги за несъществуващ пришълец. Rolling Eyes

# 221
Твое право си е да вярваш или да не вярваш, никой не е седнал да те убеждава.
Сега се сетих за една снимка, и много ме е яд, че я нямам на този компютър, има я на компютъра в родния ми град. Та на въпросната снимка са мои познати. Събрали са се в някаква стара къща, която е собственост на дядото на един от тях. Къщата е на някакво запустяло място, няма други къщи около нея, и никой не живее в нея. Да отбележа, че там са били само момчета, никакви момичета. В къщата няма ток, за това са били на свещи, а снимката е осветена от светкавицата на фотоапарата, и искам също да отбележа, че са били на третия етаж, на който няма тераса или нещо такова. Та на снимката се вижда на прозореца лице на жена, която изглежда някак си несъвременна, като от преди векове #Crazy Стои си там и ги гледа... По принцип знам, че отражение много трудно се хваща на снимка, а и какво ще търси стара жена на купон с 19-20 годишни момчета, за това изключвам предположението да е била наистина там някаква бабичка, а и още повече, че ги познавам.. и знам как се стреснаха и казаха, че повече няма да стъпят там. Когато се прибера, ще я кача да я видите.
Имам и още странни случки. Някои са се случвали на мен, други на мои познати, но не знам, има ли смисъл тях да ги пиша, след като не са мои преживявания newsm78

# 222
Твое право си е да вярваш или да не вярваш, никой не е седнал да те убеждава.
Сега се сетих за една снимка, и много ме е яд, че я нямам на този компютър, има я на компютъра в родния ми град. Та на въпросната снимка са мои познати. Събрали са се в някаква стара къща, която е собственост на дядото на един от тях. Къщата е на някакво запустяло място, няма други къщи около нея, и никой не живее в нея. Да отбележа, че там са били само момчета, никакви момичета. В къщата няма ток, за това са били на свещи, а снимката е осветена от светкавицата на фотоапарата, и искам също да отбележа, че са били на третия етаж, на който няма тераса или нещо такова. Та на снимката се вижда на прозореца лице на жена, която изглежда някак си несъвременна, като от преди векове #Crazy Стои си там и ги гледа... По принцип знам, че отражение много трудно се хваща на снимка, а и какво ще търси стара жена на купон с 19-20 годишни момчета, за това изключвам предположението да е била наистина там някаква бабичка, а и още повече, че ги познавам.. и знам как се стреснаха и казаха, че повече няма да стъпят там. Когато се прибера, ще я кача да я видите.
Имам и още странни случки. Някои са се случвали на мен, други на мои познати, но не знам, има ли смисъл тях да ги пиша, след като не са мои преживявания newsm78

Има смисъл,много случки от темата са на познати,ами не лични.

# 223
Нека да ви разкажа и аз нещо за Mothman, макар че не е преживяно от мен.
Преди десетина години, когато бях ученичка в гимназията, избягах от час заедно с трима мои съученици. Седнахме в близкото кафене и започнахме да си разказваме страшни истории. Тогава един от съучениците ми разказа случка с момче, което по случайност познавам - Николай, били сме заедно в трети клас и имаме общо село - Нивянин, обл. Враца. Та въпросният Николай му разказал как един ден той и гаджето му се качили в неговата кола и излезли извън селото. Както пътували, изведнъж по средата на пътя видели да стои доста висока черна фигура с крила, повече приличала на птица, отколкото на човек. Двамата се изплашили и се опитали да избягат, но колата станала неконтролируема. Независимо какво правел Николай, колата продължавала да се движи право напред към ужасяващата фигура. Накрая стигнали до "птицата" и се ударили в нея. Съществото хванало колата с дългите си нокти, но момчето накрая успяло да даде на заден и избягали. След това като се върнали в селото, той погледнал дали има поражения върху колата, и видял, че са останали следи от ноктите на съществото.
Не зная дали историята е истина, или Николай просто е гледал филма и се е "вдъхновил". Но години по-късно го гледах и аз, и се сетих за неговата история. В селото ми не се е случвало нищо особено. Не зная какво се е случило с Николай, обаче.

# 224
Казвали са ми, че като малка съм си "разговаряла" с някакви духове. Не знам колко е истина, но когато съм питала майка ми, тя ми е разказвала, че съм виждала нещо. Сега, не знам със сигурност дали съм виждала или съм си въобразявала, но когато са ме питали за тях, съм ги посочвала - едната била на стола, другата на дивана, даже са си имали странни имена и са били от различни държави. А какво точно е било, никой не може да каже.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт